du får mig att må så bra

idag är det söndag och morsdag. Var hem till mormor och fick tårta, hon är så söt! :)

igår spenderrades kvällen i en soffa med chips och fotboll, helt okej! veckan som kommer blire lite jobb, umgås med kompisar och på fredag åker jag och syrran till stockholm och shoppar lite och hälsar på ida :) sen är det de kära falukalaset, blir en bra vecka vi börjar imorgon!

 


bilder från tuuurk

 





toppen resa, längtar tillbaka! <3







haft en underbar morgon

hemkommen från turkiet i lördags natt. och tusan tack älskade pojkvän och syster som kom och hämtade oss och hade med sig svenska mackor vi kunde smaska i oss i bilen :) Har verkligen haft det kanonbra med malin där. kan berätta mer ikväll när jag även bjuder på en och annan bild!

åter till morgonen. vaknar av att det är storm ute och att regnet öser ner, men det enda jag gör är att väder mig och somnar om i min pojkväns famn. hur underbart lät inte det? vi vaknade vid 12 och nu kände jag mig utvilad. så skönt. idag ska jag med malin till bjurs och äntligen få träffa min extra familj ;) var FÖR länge sen!

Tobias <3


kunde inte haft en skönaste start på morgonen

sov tills jag vaknde av mig själv. åt god frukost och läste tidningen i ett alldeles stilla hus. Klädde på mig och gick ut med hunden, frisk luft efter gårdagens regnväder men solen tittade ändå fram. Det doftade gott av alla buskar och folk som klippte sina gräsmattor, jag gick där längs grusvägen och log för mig sjäv. Visste att jag skulle hem och packa min resväska. visste att ikväll ska jag få ha myskväll med min älskling och äta gott!

ja, frågar ni mig så är jag en lycklig tjej <3

tjajtjaa

i övermorgon åker jag till turkiet! Det ska bli riktigt göttit! :) var hemma från jobbet idag och kommer vara det imorgon också för att vila upp mig. vill inte ligga i turket och ha feber liksom. medans det åskade idag låg jag i sängen och funderade på vad jag behöver packa, vad jag önskar mig i födelsedagspresent, var jag ska sätta upp tavlorna och hyllorna på rummet o.s.v. kom fram till några svar. dock inte vad jag önskar mig i present. 21 år, har jag verklgien allt jag behöver.. får fundera lite mer!

gör mig frisk nu så jag kan njuta av semestern som väntar. kommer nog bli fett oavsett! :)
strand, bästa vän, drinkar, god mat och massa prat och skratt!
<3


taco tisdag

idag efter jobbet så träffade mötte jag upp marika och vi handlade lite taco-grejjer och åkte hem till henne, sen kom lollo och vi babblade massa skit och lagade mat :) blev äppelpaj till efterrätt och paltkoma i soffan till two and a half men! mysonsdag. nu är jag superdupertrött och ska nog bädda ner mig i sängen och ladda för en dag på dagis imorn med!:) och ladda för turkland som närmar sig! YEY!

Och jag älskar min tobias mest av allt på jorden
det ska alltid vara vi <3


Idol 2011

jag är bitter över min förkylning som gjorde att jag valde att avstå att söka till Idol idag när dom var i Falun. Jag mådde verkligen dåligt för jag ville så gärna! Så nån Idol 2011 blir jag ju inte!;)  men det blir säkert fler år dom kommer till falun :) nog om det. Mamma fyller år idag och det ska snart firas med tårtkalas, mums! :) Sen ikväll får jag mysa med min älskling. livet är bra!

 


RSS 2.0