KLART

Har suttit och pysslar lite med ett album och nu är det äntligen klart. känns skönt och det väcker minnen. Det var ett album från när vi var i England, när man tittat på bilder och läst dagbok så känns det som det var förra veckan vi var där. men det är över ett år sen. Jag kommer alltid minnas den resan.

hihi, åh va kul vi hade! :)
Nu ska jag ta mig hem till alice snart och ha myskväll. Sen bjuder robin på tårtkalas så vi går nog förbi där och får oss en bit, mums! HÖRS SEN <3

Du betyder så mycket för mig

<3

avdventsfika

Japp jag och sara hade en mysig dag. Vi, eller jag, sov väldigt länge, sedan blev det en varm dusch & sen satte vi oss i soffan med täcke och lussebullar, pepparkaka och mjölk och såg filmen flickan som lekte med elden för andra gången bara för att den är så stört bra! bilder från i lördags får ni se imorn, puss och godnatt!


ni får en sommar bild


jag slutar aldrig förvånas

Herregud, igår träffade jag två stycken tjejer i min ålder som jag inte kände. Vi började av någon anledning prata (detta var vid två olika tillfällen) Och dom var så sjukt lika mig till sättet och allting. hade samma humor och var så himla trevliga och snälla. Verkligen sånna där som man känner direkt, att oj, henne skulle jag kunna bli en nära vän med. Det finns så många människor där ute i världen som man går miste om, och det är så synd. Det är inte så ofta man träffar nån sådär och har kul med, så därför var det en kul händelse igår!

yesterday was a good day

hejhejhallå!

igår hade jag två gästbloggare, som fredrik sa så var det fest. Mycket lyckad sådan, kul att träffa alla! sedan blev det krogen där man även där fick träffa en hel del folk, för shit va folk det var ute! galet. lilla dansgolvet omvandlades till en ångbastu med lukt av svett och öl, inte.så.nice. Men förutom det var jag på ett förjälva bra humör, sprallig och positiv och hade bara så mycket energi, me like. Tror jag har några sköna bilder från igår också, ska leta på kameran och lägga in dom, så delar jag med mig senare!

nu ska jag göra mig lite te!

nån mer bild

från uppsala







gäst på bloggen

DAVID OCH BYLUND!
7/
Hej Ida vilken trevlig blogg du har. .. jAG DIGGAR DEN..:) Du skrever roliga saker på den hela tiden..fortsätt så*:) / david

världens bästa ida är här på fest hos mig! ikväll är det party så det abra skriker om det. det komemr bli bästa kvällen på länge känner jag på  mig!!!! /bylund



för ett år sen var det snö, mycket snö

idag är det regn, gräsmattorna är fortfarande gröna! Det är fan första avdent imorn, kom igen.

har inte så mycket intressant att komma med, ikväll ska jag hem till robin på fest, sen blite utgång, jag är taggad på att dansa och så, men tror det lutar åt nyktert. skönt faktiskt. Och jag ska laga middag ikväll eller pappa och jag ska göra varsinn paj (min kommer bli godast) han ska göra tacopaj och jag lax och spenat paj. med en god sallad med avokado och fetaost, längtar. nu ska jag städa ihop på mitt rum, ta en dusch och fixa lite här hemma. längtar tills ikväll, det blir bra! pussss

boooh yeah

gårdagen var också klockren. Lagade middag med malins klassmates (svingott) och förfestade och drog sedan vidare till dansgolvet. hände diverse saker och kvällen var galen! Efteråt blev det nattkäk på MAX, det va rätt galet det med och jag var totalt out of my mind. nejmen, flummig och inte helt nykter, kan sluta kul ;) Det blev sedan en taxi hem (vi prutade ner priset från 230 kr till 70, VI KAN VI) blev sedan ca 1 och en halv timmes sömn innan mitt tåg gick hem. Och jag kan säga såhär. jag ville inte åka hem, inte för 5 öre. Har haft sjukt roligt, mysigt och galet!
Älskar dig Malin!

FAIL

såg att videon inte funkade, ska göra ett nytt försök sen när jag orkar!

det jag är allra bäst på!


har har vi en video på mig när jag gör det jag är allra bäst på, NOT!
+ att jag har aldrig laddat upp nån video förr, så detta är en test!

i love to sleeeeep

kan vara det bästa som finns, just sova!
Malin skulle upp till skolan idag och jag tror jag hörde alarmet ringa men fattade verkligen ingenting :P Jag hade tur och fick somna om, vilket var sjuukt skönt!!! och jag vaknade nyss, mhihi!

som jag sa igår uppsala har vart superkul och supermys hela tiden verkligen! igår hade vi en shoppingdag i uppsala med världens godaste fika på ett supermysigt ställe, allt var klockrent! och sen blev det svingod middag i picknick form och skräckfilm, godis lärre och glögg och rockband i trevligt sällskap och sen kvällspromenad på det! låter rätt mysigt va? jappp! Men ikväll blire mys i en annan division ;) det blir PARTY! och vi är superpeppp, så det kommer bli awesome!

Men nu är malin hemma och vi har redan börjat peppa, låter lovande! :D:D nu blire en promenix och lite så, ha en bra torsdag! pussssigull!

mys i fönstret


I`m having a good time

so far har jag haft såååå mysigt. orkar inte skriva nån update idag, det blir imorn när malon är i skolan :) så ni får hålla er lite;)

det jag tänkte på idag när det är den 25 nov är att jag har haft körkort i ett år exakt. usch kommer ihåg hur nervös jag var på uppkörningen, men så stolt när jag klarade det. + att det va svinmycket snö ute då, vart är vintern? hellre snö än regn right? justja, anna har också haft körtkort ett år idag, vi tog samma dag, så grattis, än så länge har vi klarat oss fint! :)

men nu blire galejjj!
XOXO <3



t-t-t-t-tisdag

tjabba!
jag har nyss ätit gröt och en macka och ett glas mjölk, så jag ska stå mig ett tag! :) Har packat ner det sista i väskan och klätt och sminkat mig. alltså är jag redo för att åka till uppsala. bussen hemmifrån går om 40 min så jag tänkte ta ut hunden på en liten prommis innan också.

måste bara säga at tjag drömde så stört inatt och HEMSKT! fy 17. vaknade vid 4 snåret och tårarna bara rann nedför mina kinder, det va helt blött på kudden och ja, jag var så tacksam och glad för att det bara var en dröm så jag ville bara gråta ännu mer. jag somnade om och drömde lite roligare dröm sen.

Men jag kan säga att jag vet hur du känner dig, hur du måste känna dig, i min dröm så dog min bror. Det går inte att beskriva hur ledsen jag var. men som tur var var det bara en dröm, puss brorsan!

nej måste gå ut nu, sen drar jag, och kommer ha helt underbara dagar verkligen! hoppas ni också får det!!! :)
LATERRRRRRRR <3

min pappa är bra han!

Tycker om min pappa på alla sätt och vis.
Han är kanske inte den jag vänder mig till om jag vill prata om känslor eller så. Men vill jag få annat att tänka på eller få ett leende på läpparna då kan jag gå till pappa. han lyckas alltid på nåt vis få mig att skratta. ibland är han rätt barnslig, men jag gillar det, hellre det en en riktigt torrboll! :)

fick matpengar och nöjespengar av honom idag också efter att vi handlat. Tror han tycker lite synd om mig som inte har någon inkomst. så tack för det. dessutom kom han hem med vin till mig också eftersom jag bad så snällt.
Älskar dig Pappsen

OSCAR!

GRATTIS TILL KÖRKORTET!!!!!
det var på tiden ;)
PUSS!

Ida is paaacking

japp, bäägen börja bli full och ska bara packa necesären och lite annat nödvändigt. Åker ju till Uppsala imorn för hälsa på Malon. Som jag har längtat! kommer bli KUNG! blir borta tis-fre och vi kommer hinna göra massa mysigt. Har saknat våra myskvällar pluttan, vi ska verkligen ta vara på tiden tillsammans, inte för jag tvivlar men ändå!
IMORN IMORN IMORN ÄR JAG HOS DIG! <3

vi tar väl en snygg partajjbild när vi båda va brunetter, ses imorn BABY!

bra ida

nu har jag äntligen tagit mig tid till att uppdatera mitt cv och skrivit en ny bra ansökan. har bara skjutit upp det, och har jag någon gång satt mig ner har jag inte blivit nöjd, men nu så. nu kan jag börja sökandet på allvar, höhö!

en förbryllande söndagskväll

diverse snack, förhoppningar, missförstånd, lycka, sorg och tankar.
Livet är inte lätt att klara själv alltid, man faller och då behöver man
någon som finns där och hjälper en upp, varje gång.

jadu, hur sammanfattar man gårdagen?

hahah!
Jag var inställd på en filmkväll med 3 tjejer. Det blev en förfest med galna innebandykillar, en del drinkar för vissa (inte mig och anna, vi körde) Sjukt spel med sjuka regler + dans på bordet och lite.. naket! haha köpte korv och dunkade musik i bilen. skjutsade hem eva! ca halv 2-2 på natten får vi punktering på ett däck, men great! Calle våran ängel ställde upp och hjälpte oss, TUSEN TACK! det blev telefonsamtal med en full människa som sa att han simmade i faluån (!?!) vi kom till slut hem till bjurs och sov gott jag, malin och anna.
Ja det blev en kväll vi inte hade föreställt oss, men kul hade vi, ojojoj!
Tack för det tjejer, PUSSSIS!

inte okeeej!                   mer okeeej!

det blir en bra kväll, jag vet det!

blir snart hämtad av annie och mallan! sen blire ut på äventyr, får se vad som händer!
sen sover vi i bjurs, myspysgos!
hinner inte skriva mer, vi höööööööööörs!
HOJT!


Min lördags-PUSS går till er


behöver inte tillägga så mycket, bilden säger det mesta!
Love you

solen skiner

?!?

jag ska ta en promenad, en lång och bara njuta av lite solsken!
Hoppas denna lördag blir bra!

Kommer ni ihåg?!

Dragplåstret?

först innebandy final och sedan ett stort dansgolv i lugnets sporthall!
Det är ikväll och jag ska skjutsa min bror dit. Jag kommer ihåg hur
sjukt kul jag hade där varje gång, hur jag och du ida, dansade till
Madonnas hung up! kommer du ihåg?! och hur vi gjorde oss iordning
hemma och det pirrade i magen i bilen påväg dit, kommer ihåg i 7an
när jag och jos skulle dit, vi satt och tuggade tuggummi och va asnervösa
av någon anledning! uppspelta, ojoj, dom kvällarna var grejer det!
Nästan så jag blir avundsjuk på min bror, haha!

Det känns inte direkt som fredag

när man är arbetslös. haha! Visst det blir lite extra god mat och man hör jihdes röst på tv4 klockan 8, men annars känns det som vilken dag som helst. Pappa håller på att göra Fajitas ska bli smarrigt!! :D Och jag har just tagit en skön dusch, så nu är jag fit for fight för en fredagskväll, MYS!

KLANT!

haha, Idag när vi käkade på donken i Karlstad så handlade vi mat, gick och satt oss och åt. En stund senare kommer 4 killar in och beställer, och sätter sig sedan vid ett bord längre bort. Jag ser att dom sitter och kollar mot oss hela tiden, viskar det till malin som sitter med ryggen mot dom. Vi struntar i det, men dom fortsätter och viskar med varandra. Efter kasnke 5-10 minuter kommer en av killarna fram till vårat bord och ställer sig där, jag och malin kollar på varandra och sedan på killen, (en av dom som såg bäst ut) och han säger till mig, "ööm, är det här din?" och håller upp min plånbok!!!! Jag säger nåt i stil med "ojj, jaa det är det, gud va snällt" Han "jaa den låg framme vid kassan" Jag igen "jaha, oj fan va klantigt, men tusen tack" sen gick han igen.

Antagligen därför dom satt och råstirrade, dom jämförde med mitt körkort. hahah
föresten så är dialekten dom pratar i Karlstad jävligt ful har vi kommit fram till.
GODNATT!

Godkväll Sverige

Jag och malin var rätt smidiga och fixade allt vi kunde igår så vi kunde fara hemöver idag istället. Så nu är vi hemma igen, blev en kort och intensiv visit. och vi sov 13 timmar natten till idag, galet! snacka om trötta tjejer ;)
nu är vi färdiga med norge för den här gången, det har vart kul och lärorikt, så tack för det kära du! <3


oslo igen.

japp, idag åker vi till Oslo för att hämta våra sista grejer och avsluta kapitlet där för denna gång. Vi förväntas vara tillbaka på svensk mark på fredag.

ska gå och packa ihop lite saker jag ska ha med mig nu. och om ca två timmar är vi påväg jag och malin.
vi hörs och ses alla glada, bjuder på en bild när jag just klivit upp ur sängen och har ett plåster mitt på pannan.
peace


till lollo ;)

Absolut ska vi göra det. Jag åker till norge och hämtar grejer nu idag, men är hemma igen på fredag förhoppningsvis. så efter det får vi kolla upp det. Det är på tiden. jag har redan kollat lite, men vi får göra en nogrannare undersökning ;)



<3

Jag har så många vänner rumt omkring mig som jag vet bryr sig och tycker om mig. Ni betyder så himla mycket för mig och jag bryr mig precis lika mycket och älskar er precis lika mycket. ni är underbara och speciella, vackra och helt fantastiska, tack för att ni finns!

godmorgon säger jag

Jag som ställde klockan på halv 9 för att göra nåt vettigt. men jag gick faktiskt upp 12. Men jag drömde så sjukt rolig dröm som jag inte ville avsluta mitt i, och när jag ändå var så trött när jag vaknade så kunde jag fortsätta drömma, vilket jag gjort. ojojoj. Jag drömde allt från att kupolen blev världens coolaste skola Med vatten rutchbanor till klassrummen (och mycket annat) till att jag hade mc kort och va på semester. Det var i vilket fall skönt att sova ut.

på schemat idag står det att jag ska träffa Daniel och på kvällskvisten sara, det blir bra det :)
ska väl göra mig iordning!
LATER!

Tänk efter först


Relax, take it easy

Det händer grejer i livet som förändrar saker. I ens eget liv, i andras liv. Man berörs av bägge. Vi människor är så jävla duktiga på att ta på sig skuld och skuldkänslor. lika så att sätta sig in i andras livssituationer. Man kan inte vara mer än sig själv. Man ska inte låta andra ta sina beslut, då ska man inte heller tro att man kan ta andras, även om man vill.

Du är bara du, ingen annan.
Den enda människan du kan ändra på är dig själv.

c*,)

vill bara att det ska hända nåt kul.. nu!
Men det är samtidigt kul att ha något att
längta till.

Datum jag längtar till är:
24 november          
11 december
31 mars


japp, så äre!

usch, jag mår dåligt!

har mensvärk, nåt så fruktansvärt. Dessutom har jag så ont i en visdomstand så varje gång jag sväljer gör det förbannat ont och det känns nästan som man har ont i halsen. nej fy, vill bara krypa ihop och och gömma mig!

01.21

Det var faktiskt väldigt trevligt att träffa tjocka släkten och äta taco buffè, prata lite skit och kramas en del. Jag säger ju att min släkt är liten, det är den inte...

åkte därifrån när jag visste att besöket var påväg hem till mig. nämligen anna malin lollo och tessan. sötisarna hade köpt med sig godis och chips och lärre och vi såg en film och grät lite tillsammans och satt och pratade, myspys! tack för det tjejor! <3

nu sitter jag här i soffan och är inte alls trött och vill inte alls sova. både mamsen och papsen är ute på röjj, trodde det var jag som var tonåring? ;) men jag hoppas ni har kul! :)
vad ska jag göra nu då? får se om jag får nått ryck! :O

170 års fest

jag bestämde mig för att följa med ändå. Det visade sig vara lite roliga människor som skulle dit, (som även var i min ålder.) Kommer nog bli sjukt mycket folk och god mat, så varför inte? Det blir liksom 2 släkter (väldigt stora dessutom) och vänner, ja.. nu känner jag att det kommer bli kul.

Men blir nog inte där hela kvällen, för jag tror mig att jag får lite besök ikväll! ;)
pussokram!

ny dag - nytt humör?

trist väder ute vilket alltid försämrar humöret något, men men.
Det är Lördag, pappa har åkt till Gävle på klassåterträff med sin gamla klass i 9an. kul, längtar tills vi har något sånt! Sen ska Mamma syster och bror på 170 års fest och jag (som egentligen skulle vart i norge blir nog hemma?! eller hittar på nåt annat kul) vi får se vad det blir av en lördag som denna!

Sen vill jag ge en liten GRATTTIS HÄLSNING till HANNA som fyller 19 år idag! pusspådig!

LATERRR

GLOBEN 11 DEC

JAG HAR JU GLÖMT BERÄTTA FÖR ER
ATT DEN 11 DEC SÅ BEHÖVER JAG INTE
SITTA HEMMA I SOFFAN OCH TITTA PÅ
IDOL, NEJ FÖR DÅ ÄR JAG I GLOBEN
PÅ SJÄLVASTE FINALEN!
<3

IDOL gör mig på bättre humör!

Faktiskt så gör de det!

TOVE OCH ERIK är lätt mina favoriter, så jävla grymma!
nånting med rezas - Halo gjorde att håret på mina armar reste sig,
det var också grymt! Älskar att sitta i soffan och ta in, bedömma
och känna deras glädje.  OCH JA, jag är en Idol-nörd.

Känner inte igen mig själv ikväll

känner mig less på allt. Känner mig negativ. Vill göra saker, men orkar inte. Har ingen kraft. Har massa underbara vänner som vill hitta på saker ikväll, varför vill jag inte? eller jag vill ju, men det är motivationen till att ta sig iväg, den är som bortblåst.

ett sms

fick ett fint sms som gjorde mig glad

"förlåt att jag tjatat så mycket på att
vi ska träffas och så nu när jag varit
hemma. Du är en sjukt bra vän Ida.
du lyssnade på mig när jag mådde sjukt
dåligt i slutet av sommaren och det är
jag tacksam för :) Om du vill prata om något
så vet du att jag lyssnar och hjälper dig så
mycket jag kan. Och det som sägs stannar där
också.  Hoppas du får en fin kväll :) puss"


Tack Tack Tack! <3

flera timmars diskusion

Jag insåg en del saker igår. Knöt starkare band och delade glädje.
Ärlighet varar längst

Det känns som om inte vi kan det

Vet inte hur jag ska beskriva det. Men jag vet inte om jag vågar prata med dig om det jag vill. vågar nog inte säga det jag tycker på nåt sätt, är rädd att såra dig fast jag egentligen försöker hjälpa oss. Det är svårt att läsa av dina känslor också ska du veta.

tjejkväll!

Jag Mamma och Fanny hade en liten tjejkväll ikväll! vi tog bilen till kupolen och åt middag och gick sedan en shoppingrunda, Jag var mest smakråd till systeryster och mamsen, men köpte iaf en t-shirt :)

Sara är på PINK konserten i globen justnu! kul för henne!!!! :D men hon har ringt mig typ 3 gånger så jag har fått höra henne live jag med, hihi. tack för det ^^

Gjorde nyss världens enklaste men så god smoothie, vaniljyougurt, hallon och banan (jag skulle haft i kiwi också om det inte vore för mammas allergi, hihi) men nu blire en te kopp och sen sängen!
pussochkram ses på stan

3 och en halv film

blir så en dag då man känner sig lite halv kass. ont i huvudet och så. Men har ända lyckas laga mat med pappsen och fixat ett kollage till mitt rum, hjälp syrran med lite matte och städat mitt rum. så helt odukglit har jag inte vart. filmerna jag såg var tur och retur (höhö) pay it forward (rekomenderas verkligen, väldigt bra film) Sen en beck film och halva pretty woman!

katastrof med bilder i mitt rum vill jag lova, hah!


fick en härlig avslutning på denna kväll, ringde malin och vårt samtal slutade med skratt som inte kunde sluta, vad vi skrattade åt har jag ingen aning om! pusspådig!
Sen vill jag säga att jag saknar Ida Spendrup så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till!
kyss!

IDA WELKER

tänkte avslöja lite om mig

  • Ida Anna Elisabeth Welker är mitt fullständiga namn
  • Vill lära mig flytande spanska (vill alltså ta upp den igen och lära mig mer)
  • Gråter sjukt lätt till filmer
  • älskar kiwi och melon
  • hatar att vara sjuk
  • hatar även småkryp
  • Tvättar händerna säkert 30-40 gånger på en dag
  • biter på naglarna (malin fick mig typ att sluta) ful ovana, usch och blä!
  • Vill hjälpa och finnas till för mina vänner alltid. ibland för mycket att jag glömmer bort mig själv.
  • Kan säga rakt ut vad jag tycker om en person
  • prioriterar ibland mina vänner före min familj
  • är så himla morgontrött
  • Lax är en av mina favoriträtter
  • jag älskar att sitta uppe sent på kvällarna med film eller nån serie och en stor kopp te.
  • hatar mesta dels att läsa
  • älskar att köra bil och fort ska det gå ;)
  • oftast när jag skrattar hörs inget ljud, och det är tråkigt!
  • älskar att se på film, och jag älskar att vara livrädd när jag kollar på film, då menar jag sjukt rädd, det är så spännande!!
  • är värsta idol-nörden (SKA ÄVEN PÅ IDOLFINALEN I GLOBEN :D:D:D)
  • brukar använda min plattång som mikrofon och sjunga framför spegeln hemma!
  • är väldigt sparsam när det gäller pengar
  • fryser väldigt ofta
  • kommer från Gävle men flyttade till Falun när jag var 4-5 år
  • älskar typ all musik!
  • Har sårat en människa som älskade mig, och det var det svåraste jag någonsinn gjort.
  • kommer lätt ihåg folk person nummer eller reg nummer på bilen (till vilken nytta?)
  • Vill ha två barn
  • älskar sommar och hatar höst och vinter
  • är allergisk mot pollen, hästar, hö, katter, kaniner och marsvin
  • älskar att typ pyssla, fixa och dona!
  • jag tycker om att ha ett fullbokat schema, mycket att göra
  • brukar typ aldrig borsta håret
  • älskar coca-cola och tv-serier


Och nu ska jag kolla på ensam mamma söker! haha

för lite sömn

denna helg. Justnu är jag helt slut i kroppen och lika så i huvudet. Men det är en film jag vill se som börjar klockan 9, får se om jag håller mig vaken. Gårdagen blev inte som jag tänkt mig alls. hade tänkt en tidig kväll i bjurs med en film. Det blev en sen natt! vi hamnade på S2 efter några för många shotar för min del (nils fel) Sedan blev det maestro och träffa folk på stan och sedan en bil resa till bjurs, vet inte vad klockan var när vi kom hem!

(Förlåt malin om jag var grinig och klagade på det mesta igårnatt, men hade så sjukt ont i magen och mådde dåligt och frös och ja, det förklarar varför jag sov med mjukisbyxor och strumpor!)

Idag hade vi iallafall kul när vi kollade när grabbsen spelade innebandy på lugnet. alltid när jag kliver in i sporthallen och känner lukten så blir man så sjukt sugen på att spela inomhusfotboll. cup och hela grejen! vilken också inträffade idag!

HOJ

yes you do

sov sjukt dåligt inatt. usch. Men sov nån timme på eftermiddagen, allt för att orka med kvällen. Ska till borlänge på lite partaj :) Men det blir inget krogen för våran del, tror vi åker hem till Bjurs och ser film och myser istället :) Men det blir trevligt att träffa lite bruudar! höhö

Oscar va så söt och ringde nyss och ville ha med oss ikväll. Ledsen gubben, en annan gång! :)

Pusss!

FREDAGSMYS

Idag är det fredag, ska snart sätta mig på bussen och åka upp till lugnet för att simma och basta med sara. Ska bli så skönt att koppla av lite! Sen ikväll blir det massa filmtittande och idol såklart. chips, grönsaker och dipp och Tacoooos for dinner. Det blir superduper. nu ska jag packa ner badkläderna och klä på mig!

Ha en mysig fredag sockertoppar!
:D

pssst!

Det är rätt många som läser min blogg justnu :O kul. Men jag undrar en grej, vilka är ni? hihi

dumpa honom

Japp så hette filmen vi såg ikväll. Den va väl lik dom flesta kärlekskomedier, men jag gillar ju såna så den va bra! :) fick  mig att tänka efter lite.

showen vi va på var kul. Rebecca, kajsa och fia (ni var nog bäst) hihi
jag är trötttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt, och ska sova! NATTI NATTI <3


PUCKO!

här går jag runt och undrar varför jag fryser som fan så kommer jag in i mitt rum, då är fönstret öppet (för jag tyckte förut att det var väldigt varm) jag är dum i huvudet.

När pappa kommer hem (vilket är väldigt snart) ska jag låna bilen och åka till grycksbo, ska på en liten show och sen ska jag hem till malin och mysa med henne, ska köpa med mig lite godis! Det blir en bra avslutning på denna torsdag!

IMORGON ÄR DET FREDAG! YES

how I met your mother

Jag gillar det!

igår träffade jag Alice, det var ett tag sen. Vi gjorde en gudomlig sallad till lunch (Y) sedan blev det filmtittning, mycket mys så här års, det är väl typ det enda bra med hösten? hihi


ensam hemma, jippi

Det är inte så ofta det miraklet händer. (att jag är ensam hemma) Jag ska snart klä på mig och gå en promenad i snövädret med min hund. sen tror jag bestämt att jag ska mysa ner mig i soffan med täcket och kolla om det är nåt kul på tv, annars blir det en film.

Sedan ska jag börja med middagen och spränga lite högtalare med lite najs musik, måste ju passa på! höhö
öj, föresten! Har ni nåt tips på bra film? gärna en komedi eller en spännande!
pusspusspuss

saknar nåt så fruktansvärt

FOTBOLL

Jag började sparka boll när jag var 7 år gammal. Jag slutade när jag var 18 och ett halvt. Spelade alltså i 11 år och lite till. Jag har alltid tyckt att det vart sjukt roligt och har alltid (förutom ett år) trivits med mina lagkamrater. I början av min karriär och tills jag var ca 15-16 har jag spelat back, försvarat målen med mitt liv. Sedan märkte jag att det va ju för 17 kul att göra mål. Jag flyttade upp och spelade forward. Vilket jag måste säga att jag slutade min karriär som. Men det som är lite kul med min fotbolls historia är att jag har spelat på precis alla positioner som finns på en 11-manna plan. precis alla. högerback, mittback, vänsterback, vänstermitt mittmitt, högermitt, höger och vänter foreward och till och med målväkt. 1 gång och aldrig mer, Men jag ställde upp för laget och släppte bara in två mål. (vi vann med 9-2) ;)

Jag har otroligt många minnen som har just med fotboll att göra. Alla cuper vi vart på, finaler vi spelat och vunnit. Skutskär, örebro, malung, stockholm, intersportcup och natt cup, kan rabbla fler också. Allt har vart så galet roligt och det finns så mycket fint att tänka tillbaka på.

Har inte haft så många skador genom tiderna, inflammation i hälen två gånger som gjorde att jag inte kunde gå och en ryggskada som gjorde att jag va borta en längre tid. Men annars har jag hållt mig hel och stabil.

fotbollen har gett mig så himla mycket. Och jag saknar att springa där på gräset i vilket väder som helst och spela med mina lagkamrater och fyllas av kämparglöd och lycka. Peppade ord och ge energi till någon annan. Slå en bra pass eller göra en bra löpning, göra ett snyggt mål och höra publikens jubel. Jag saknar allt.

Min lillebror spelar och det går verkligen sjukt bra för honom och hans lag. Han är på träningar hela tiden och det planeras cuper hit och dit. jag är så avundsjuk och får ont i magen varje gång jag hör fotbollsskorna mot asfalten, jag vill också. Kanske ska nämna anledningen till att jag slitade också. Det var iaf av helt fel anledning. JAG ÄLSKAR FOTBOLL. men ska väl göra det man älskar. jag slutade på grund av att vårat lag splittrades och vi fick ny tränare, nya spelare och det blev en massa krångel, alla typ slutade och ja, allt blev bara kaos. Jag vet att alla vi som slutade har gjort det av helt fel anledning. och det är så fel, fel FEL!

Det känns inte som jag är färdig på fotbollsplanen, känns inte som jag är färdig med Korsnäs IF. inte än, och det hoppas jag inte heller. EN DAG, det är allt jag säger.


Jag vill ha fredag nu!

För då blir det fredagsmys så det skriker om det!
HURRA

hålla där köp blåbär

Tisdag idag, Falun bjuder på en grå himmel med regn luft i. inte så nice. Har justnu legat i soffan och myst med film för mig själv. vaknade rätt tidigt. Men nu håller jag på att styra upp planer för dagen. Blir nog att luncha på stan med Oscar! (:

Bjuder på en bild då det var sommar, varmt ute på natten och jag följde med på en spontan resa till malung under dansbandsveckan! höhö

Har saknat dig så

Du kan nog inte förstå.
men nu känns allt bara helt underbart
Älskar dig!

Jag kan faktiskt också, även om jag inte visar det så ofta

Mysig kväll. Lagade middag hos jocke, blev lyckat och gott. lite tv och skitsnack :)

Jag pratade med en kompis om det här för någon dag sen. Bara för att man alltid är glad och sprallig, posetiv och ja energisk (som de flesta påstår) så betyder inte det att man inte får vara sur och irreterad ibland. Tycker jag iallafall. Folk reagerar så himla starkt bara jag inte skriver glada gubbar på msn eller liknande, eller inte pratar eller skrattar lika mycket som jag brukar. Men jag måste väl också få vara lite sur ibland eller? visst det är väldigt roligt och jag blir glad av att ni har den uppfattningen av mig, att jag jämt är glad. Men ibland har man en dålig dag eller är bara irreterad. till och med jag! haha

Jag är allt annat än sur och irreterad nu, men för nån dag sen hände en liknande händelse. Idag är jag lycklig och glad, trött och varm, blir nog sängen snart! pussochgodnatt!


you found me

Jag vill så gärna förklara för dig precis hur jag känner. Jag vill bara kunna förstå det själv först..

godmorning sunshines!

eller god middag kasnke jag borde säga. blev en sen natt för mig igår, med massa telefon snackande, men det vare värt! Idag är det måndag och jag borde väl ta tag i lite jobbsökande, har just ringt några samtal. så check på det. Malin är på väg hit och jag undrar vad vi ska hitta på, mitt rum är kaos! hon kasnke hjälper mig att fixa det, om jag har tur vill säga (A)

so long långkalsong!



Älskar mina vänner!

ALLIHOPA!
ni är underbara och jag skulle aldrig klara mig utan er!
<3

NORGEEEEEE

Okej, så här ligger det till.

Jag och Malin är inte så sugna på att åka tillbaka och börja om från noll. vi har sagt upp oss från det enda jobbet vi fick, som var ett försäljnings jobb med 100 % provisions lön. (det var väl just det som gjorde att vi inte gillade det) Och lite beroende på cheferna och alla superhöga krav på en redan första veckan, halllå lite tid tar det väl innan man lär sig och kommer in i det? men nej man skulle vara expert på en vecka enligt dom. NEJ, fuck that!

När vi tänker på att vi ska tillbaka till Oslo och söka nya jobb känns det ganska hopplöst i och med att väldigt många säger hur svårt det är att faktiskt är att få jobb där också justnu, och när vi känner att det är så skönt att vara hemma och få gratis god mat och slippa betala hyra, varför plåga oss och åka tillbaka? egentligen.. Så vi har tänkt efter och kommit fram till att vi skiter i Norge nu tills vidare..

Men vi kommer åka tillbaka och hämta resten av våra saker och fixa med skattekortet så vi får lönen vi jobbade ihop. Så vi åker tillbaka nångång om ett tag och fixar det. Sen har vi ju lite kontakter med lägenhet och så om vi blir sugna på ett nytt försök längre fram, men nu vill vi stanna hemma! Och det beslutet känns BRA!

Det var det.

Halloween fest!!

Frida hade spökat ut sin ursnygga lägenhet och bjöd på en liten förfest innan krogen. Vi spelade spel och sjöng singstar och hade allmänt trevligt! :) Sedan kom man desstuom in gratis på krogen vilket alltid är najs. Träffade sjukt många vänner som jag saknat och det var underbart!

Kvällen var galen och grymt kul!

pusss!

RSS 2.0