2 veckor kvar

tills jag och malin åker till turkiet för lite sol, bad, shopping och party! :) Kan inte bli bättre. Jag som var så nära att inte få med mig någon på en resa nu, men sen kom malin som en räddare i nöden och ahde löst det, jag är så tacksam för det min vän! vi kommer få det underbart!:)


vi gör en  repris av cypern 2009 eller vad säger du? :) 

 

 

 


valborgsmässoafton

en annorlunda sådan. Vart är alla mina bästa vänner jag alla år hade så kul med just denna dag? varför är ni inte här som ni brukar? Saknar er enormt! I år har jag inte lust att göra så mycket alls. Var till systemet och handlade men insåg nyss att det får stå kvar i barskåpet.

sämst

japp jag vet. men snart ska jga komma igång, lovar.

peace


påskhelg

träffat vänner, myst med pojkvän, grillat, ätit påskgodis, ätit påskbord, solat, gått promenader, cyklat och köpt glass, spelat fotboll och druckit cider. nöjd tjej hej. några bilder kommer sen :)

idag har jag vart dagisfröken

det var kaos! barn överallt, skrik, bråk, tårar, fula ord, ramla och göra illa sig OCH SÅ VIDARE! så ja ikväll är jag en slutkörd tjej. började dessutom 7, men fick gå hem 3 och då tod jag en lååååååång promenad med mig hund som är betydligt snällare och lydigare och mindre gnällig. rensade huvudet i vårsolen, supersoft. Sen har min kväll bestått av soffhäng och det gillas! :)

nu kryper jag till kojs. godnattt alla fina!

 


jag är så förälskad


ny tisdag

jaO jag har vart dålig! men nu är jag tillbaka! 

I fredags köpte jag en bil, bara sådär! så en till vuxenpoäng till mig eller? lägger upp en bild sen på min lilla bil! hihi

I lördags åkte jag tåg (sov hela tågresan) till stockholm för att hälsa på Idispidis! vi hade supermys, gick i butiker, åt godaste thai-buffèn, åt godaste fikat och myste massa, pratade ut och såg filmer och gick promenader! supermys verkligen. kom hem igår kväll och då kom min älskling och gjorde mig sällskap under täcket.

idag har både jag och tobbe vart lediga och bara tagit igen tid med varandra. Och all den kärlek vi känner för varandra är så fantastisk. jag skulle göra vad som helt för dig älsklig, du vet det va? du är det vackraste i min värld <3


RSS 2.0