Det är något speciellt med oss

Även fast vi i stort sett bott med varandra i två veckor, ses varje dag på jobbet så pratade vi nyss i telefon i en halvtimme.. vad pratar vi om? tar det aldrig slut? Varför saknar jag dig så fort jag inte är med dig? Du är min andra halva som jag inte klarar mig utan! <3


utanför

du går där utanför. Utan att se, utan att veta. Utan att ha en aning. Du ser dina fötter och asfalten under dem, du känner att dina ben rör sig, utan att tänka. Du vet inte vem som ser, vem som vet, du har verkligen inte den blekaste aning!

born to make you happy

insåg en del saker igår efter samtal med två vänner, ni betyder! Jag förstår bara inte varför jag gör så här mot mig själv. Det är inte medvetet, eller? det har hänt så många gånger, men ändå fortsätter jag.. varför? Jag försöker sätta fingret på det, men jag missar hela tiden. Tack för att ni tror på mig och vill mitt bästa, snart kanske jag träffarmed fingrte mitt i prick, hope so anyway!

besök i stugor

här kommer lite kamera bilder
först från besök en vacker sommarkväll i toves stuga!

på flotten påväg ut till ön!

vad är det med tjejer och packning?

kvällsbad (:

basta och grilla mashmallows!

sitta i en ring och äta gottis och prata om allt! tack tjejer, supermysigt!

Besök i Emils stuga




nu får det räcka med bilder! Tack även för denna spännande övernattning! :D

dina texter

Ibland, vissa dagar ger du mig svar på allt. jag förstår precis hur du menar, vad du försöker säga eller skrika ut. jag förstår dig så in i helvete!

found

okej, jag hittade min kamera idag, under min säng!  kanske bjuder på lite med pics senare.
min familj är i göteborg och lämnade mig här hemma med två veckor kvar att jobba.. Myskvällar med tjejerna och utgång och shopping igår, mycket trevligt! idag blir det troligtvis bio med ida och säkert nån mumsig middag med tända ljus! lät inte det bra? Malin åkte hem för en stund sen och vi har alltid så roligt tillsammans, verkligen jämt, du är underbar och jag älskar dig gumman! jag fick nåt ryck, typ bakisryck imorse eller jaa, morse och morse det var typ klockan halv 2 och började städa och damsuga hela huset ;) och nu ska en gansak ofräsch tjej hoppa in i duschen och sllå på en film och vänta tills ida ringer, ha en skön vilodag, för det är väl det söndagar är till för? PUSS

kom igen lena

lite bilder från den senaste tiden, bara mobilbilder dock, hittade inte kameran justnu, vart 17 har jag glömt den då? aja, ett senare projekt!
pärlan! ;) glider runt i den på jobbet.. ibland!
Denna pärla glider jag runt i ibland på jobbet, men det var roligast när elina var med!

vi myste en sommardag! (:

picknickade med m.j! så sjukt mysigt <3

var chaffis till dalhalla, på hem vägen stannade vi till vid långbryggan i rättvik och köpte glass!

vi körde en cool bil :D

det var lite peace and love, och vi hade det bästa vädret man kunde önska sig!

vi älskade livet!

right? :D

haha, livet leker det är sommar jag jobbar två veckor och 2 dagar till! sen får jag ta lite sommarlov :)
pussspåer!


har inte haft tid helt enkelt

sorry för dålig uppdatering av mig på sistone! Men tiden räcker inte till för allt, även om jag önskar det! Justnu bor jag dessutom hos malin sen några dagar tillbaka, men när jag flyttat hem igen så ska jag ge er en återblick av saker som hänt mig under sommaren. vill ni veta nåt tragiskt? Om 5 månader är det tre dagar kvar till Julafton! haha, jag konstaterade det idag på jobbet, typiskt mig! Men som sagt tar snart upp bloggandet igen, så håll utkik!
tusen pussar


fall down

det är så mycket jag vill säga, men jag finner inga bra ord.

sjuk kväll

i lördags hade jag så himla roligt med massa bästa vänner! Var nämligen på rådis, jag va chaffis men ändå. Hjälpte min älskling eftersom hennes bil pajjat, allt för dig! Sedan var det bara roligaste kvällen på mycket länge! jag säger bara italienare och en trä-prydnad, allsång i bilen och skratt i timmar! haha, helt crazy! Tack för det!

men idag är det måndag, ny vecka och jag kan tala om att jag inte är något måndags barn, no way! Vaknade idag av att pappa väckte mig, jag har stängt av mobilen i sömnen igen! det är farligt.. Lika i söndags, då har jag gått igenom halva rummet stängt av mobilen och gått och somnat om, och kommer inte ihåg någonting :S men men, träffade alice efter jobbet, vi fikade på waynes och hade mys! Senare traskade vi upp tilll donken och åt mat, pysmys! inte donken då, men att prata skit :)

nu ska jag sussa.. funderar nämligen på att cykla imorn till jobbet, får se hur jag känner imorn, lite långt att cykla till ingarvet klockan 6 på morgonen, så vi får se! ;) tio pussar!

orka rubrik!

i torsdags efter jobbet va jag med elina, efter jobbet va man en stor jävla lök tills vi hoppade i plurret, sedan gick vi en lång prommis och sen åkte vi vattenskoter på kvällen, så himla mysigt, Tack för det!
Igår va jag med 9 andra tjejer till toves mysigt stuga på en ö, vi grillade, badade, bastade och satt inne och pratade skit/känslor med värmeljus tända i åskvädret, också så himla mysigt, dessa gånger uppskattar man allt man har och är så lycklig! Sedan sov vi kvar och åkte hem idag på förmiddagen, underbara dagar med underbara människor!
Och idag är det lördag och jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra ikväll, fast pappa står vid grillen så snart blir det mat, sen blir det väl att hitta på nåt kul :D  gud va jag tjatar men fan va lycklig jag är justnu!


HOTHOT

har egentligen inte tid att skriva, får ta igen lite imorn, men justnu är jag så lycklig! Pga mina alla vänner som är underbara, på sommaren för att det är det absolut bästa som finns! VI HÖRS SNART, nu ska jag duschaaa!
peaceeeeout

livet leker

men det finns saker som kunde vart bättre. Men fortfarande leker livet och jag är glad, men jag kunde vart gladare, det kan ALLTID bli bättre. that`s the way it is.
pussochgonattt!

RSS 2.0