tiiiiisdag!

idag är det tisdag, jag sov gott och drömde nått helt sjukt inatt! ska på kalas och fira tiina som fyller 21 senare :) blir mys att träffa lite kompisar. har inte så mycket mer att tillägga mer än att jag saknar min bias! 

PUSS


något som kommer finnas med livet ut

sitter och myser och tänker på vilket bra liv jag lever och vad lyckligt lottad jag är. Man tänker alltid på allt man skulle vilja göra, allt man vill ha, allt man önskar.. men man tänker inte lika ofta på vad man faktiskt har och uppskattar det (för det glömms bort) Det är något jag verkligen lärde mig under våran långresa. Att uppskatta det man har. Nu kan man uppskatta även dom minsta sakerna och det tycker jag är fint.


jag kommer vara evigt tacksam för allt jag fick uppleva mellan 1/10-10 - 3/2-11
Topp 3 det bästa jag gjort!


kärlek

kärlek handlar om att förstå varandra, att hjälpa varandra och att lita på varandra. I kärlek måste man våga offra, man måste våga ge och man måste våga ta. Allt ingår. Kärleken är vacker och det bästa man kan uppleva, men den kan också göra en person illa, ledsen och förtvivlad.

kärleken jag upplever just nu, den är fantastisk och jag lär mig nya saker varje dag.
<3


gillar livet

nyduschad och klar för sängen och inatt kommer jag nog sova gott! :) och säkert ha en rejäl träningsvärk imorgon men det sket man väl i! :)

hittade denna på hemsidan, tycker om er bruuuudar!<3


vi är på gång

har myst med tobbe idag, blev till och med en liten löprunda, duktiga vi :) iochförsig så fikade vi lite efteråt men det är en annan femma ;) det känns att våren är på väg, det droppar från tak och det är asfalt nästan överallt snart :) bra tider framför oss!

nej nu ska jag åka och träna med elin :) 
Pusss!


mina ögon svider

så därför överger jag min pojkvän i vardagsrummet med min mamma så dom får se färsigt filmen, själv orkar jag verkligen inte! även fast den var spännande jag hade mysigt sällskap och allt så är inte mina ögon på min sida, dom bara faller ihop :S så jag kryper ner och (förhoppningsvis somnar) sen kommer min älskling krypa ner bredvid mig, finns det nåt mysigare? :)

PUSSSSSSSS


:)

idag har jag träffat mitt kusinbarn och herregud så söt han var! snuttegull :) 3 månader, hihi! har också promenerat i solen med min älskling och myst framför tv:n! imorgon är det fredag, YEY! 


jag längtar tillbaka, älskar dig gubben!


middag för 2

idag lagade jag och tobias en supergod middag och åt hemma hos honom bara vi två :) kött och egengjord potatis, fetaostsallad och bröd med egengjort vitlökssmör! hur gott som helst och som alltid mysigt i min älsklings sällskap! nu ska jag tigga om en massage, håll tummarna för mig! ;) 
pusss!

jag vill vara med min pojkvän!

jag saknar dig så. 
vi har bara setts lite fort eller bara sovit med varandra (för att du varit sjuk och hängig) men nu saknar jag sig så himla mycket bara att umgås en hel dag med dig! från morgon till kväll, tusen pussar på dig min älskade <3

lycklig tjej

idag skriver en tjej med bra humör! verkligen :) 

har världens bästa pojkvän som snart kommer till mig, har en bästa vän jag ska bo hos i helgen. träffade nyss på en pärla på stan och fikade med henne!  Det bli 21 års fest hos maria, jag kommer få jobba lite imorn och på fredag, jag har nyss kommit hem till min söta hund som jag älskar. hoppas på en god middag ikväll, mitt rum är städat och ja. haha

PUSS DÅ!


söndagskväll

och helgen blev inte ritkigt som jag tänkt mig, hade tänkt mysa med min tobias men så blev han sjuk :( men man fick ju iallafall lite kvalitèts tid med familjen då istället! + att mormor fyller år idag, så det blev fika och mys där. kände att det nog itne var så dumt med en chill helg ändå. 

 

nu ska jag fixa lite! 
Pusspåer


bumpy ride

tjejer jag saknar er, saknar att dansa och sjunga till just den här låten, bara så ni vet liksom! :)

lördagskväll och jag ska bara mysa ner mig i våra nya soffor äta godis och se på film! bias är lite sjuk så jag åka bara dit och kramades en stund sen fick jag lov att åka, han var så söt och sa att jag inte fick bli smittad (uppskattas iofs, även om jag ville vara med dig hela kvällen) kan behöva en hemmakväll ibland också!

fast justnu känner jag för att ut och röjja, tänk va man kan bli pepp av rätt musik, sjukt! tagga ner nu ida, haha!   
PUSS PÅ ER! 


bilder från isen








underbar dag med syster och min älskling <3







underbara gårdag och denna kalabalik dag

först ska jag berätta om den underbara gårdagen.
jag vaknade upp bredvid min kärlek och sedan åkte vi till stan och jag köpte långfärdsskridskor! check. 
Sedan åkte vi hem till oss, plockade upp syrran och matsäck och sen gav vi oss ut på runn! Solen sken, vädret var verklgien fantastiskt, vi åkte och njöt. Stannade sedan och fikade, varm oboy, mackor och bullar. Satt och njöt ännu mer av solen innan vi åkte vidare, helt Underbart verkligen :) halv 4 skulle jag förnya min deligering och sedan från halv 5 - 8 var jag på kupolen och shoppade och åt middag med malin, snackade massa skit, skrattade massa och köpte en del saker ;) perfekt kombo på dagen, yes! 

idag 3 mars.
gratulear vi min bror som fyller 17 år :) iaf, så skulle vi ordna och fixa med tårta och sen ringer min telefon och jag pratar sen hör jag ett brak i köket och massa glas som slår i golvet. senare säger mamma att hon behöver ha hjälp i köket och vi får dammsuga upp glaset, slänga grädden som det antagligen kom glassplitter i och i stort sett dammsuga ur diskmaskinen, och mamma behövde åka in till vårdcentralen och sy i lillfingret :O sen blev det lite panik och stress med att hinna fixa allt till gästerna kom, men det löste sig, som det alltid gör. Är inte det ganska sjukt egentligen? det löser sig ALLTID. och nu menar jag itne just bara med denna insident, jag pratar om allt. allt löser sig verkligen jämt. de fick bli mitt konstaterande för idag. 

godnatt. imorn blire jobb 7.30-21.00 
puss


RSS 2.0