total lycka

jag har verkligen allt jag kan önska mig
verkligen allt <3


TVSÖNDAG

igår var det lite partyparty, men lugnt för min del. utgång på rådiso ch ett glad med tjejerna :) sleepover hos min älskade och idag har vi tittat på tv hela dagen. Men man behöver sådana dagar ibland och idag var en sån, bara massa mys och pussar och lite sport, serier och avslutningsvis en promenix ute i mörkret. nu är jag hemma och ska snart sova för imorn blire jobb! 

jag är nöjd med helgen även om jag vart på lite mongohumör. men den kunde inte ha slutat bättre iallafall =) tack för att ni finns (ni vet vilka ni är) <3

 


.

igår förstod jag ännu lite mer vad äkta kärlek är
tobias du är världens bästa <3




här är det vackra rosorna som jag fick av älsklingen på 
alla hjärtans dag!

21 feb

idag uppskattar jag allt!

<3


löddda

iaf i 6 minuter till

vi såg en film som var lite konstig. perfume hette den, se inte den! hihi
och nu vet vi inte vad vi ska göra jag och sara.. alla är på krogen verkar det som.. 
men det känns lite för kallt. 

annars har vi haft en mysig lördags kväll
hiihhi, pussssspåsara!

 


kvällsmys

tacos, sex and the city, hallonpaj och en bästa vän! bra förfest inför helgen :)
haha, tack för det malin!

och imorn ska jag träffa mina tjejer, förhoppningsvis alla 4 :) hoppashoppas, har längtar efter er så <3

torsdag idag då

igår hänge jag med fredrik innan vi mötte upp älsklingen och micke för att kika på fotboll på olearys! Arsenal - barca, vilken match och stämningen var HELT OKEJ! haha satt och käkade popcorn och drack pepsi för min del och hade trevligt! :) ikväll tror jag det blir tacos hos malin och lite mys, justnu kanske jag borde söka lite jobb.. kolla lite vampier diaries eller läsa en bok.

wie i helgen kommer 2 efterlängtade vänner hem :) ska bli kul att träffa er! 
Pusssssssss


alla hjärtans dag

det plingar på dörren och ett blombud kommer.
En bukett med de största och finaste rosorna jag någonsin sett, till mig!
fran min underbara pojkvän.
jag älskar dig gubben <3

pissdag

ärligt talat

mitt värsta träningspass sen jag vet inte när!!

haha, det gjorde jag imorse genom att skott snö. hela garageuppfarten och gången till dörren. jag var genomblöt kan jag meddela när jag var klar. men nu är jag duschad och klar, har städat rummet också. så nu har jag en härlig känsla i kroppen, så då förtjänar man kanske en cocktail eller nån cider ikväll :)

puss på er, ha en kanon fredag!


Taco-torsdag!!!!

så mysigt!:)
jag och tobbe blev hembjudna till malin och pierre på tacos, och det blev prat och sedan en nostalgi film på det :) alldeles sådär lagom på en torsdag! tusen tack för det :)

 

sen en liten bild som symboliserar kärlek
tobias, du är min kärlek <3




godkväll

sitter här och är supertrött.
det beror på att äslkling blev sjuk inatt och gick upp flera gånger, och varje gång jag nuddade honom höll jag på att bränna mig! stackre. har vart hos mormor och visat bilder och ätit våfflor, mys!

imorn ska jag till borlänge och bli sminkad av tessan som går och utbildar sig till make up artist! har blivit sminkad en gång tidigare och hon är superduktig :) så det ska bli spännande och se vad hon tänker göra med mig imorn :) kul att se skolan också!:D

pussochpuss
och ja. jag ska byta headern snart
och ja en gång till, jag är så kär.


min helg!

fredag= packa upp det sista. växla tillbaka pengar som blev kvar, bildvisning för båda min och tobbes familj, åt SUPERGOD mat och på kvällen ost och kex, hem sova i min egen säng.

lördag= vakna, träffa malin, fika på stan, åka och handla, mysa visa bilder för henne, skratta, överraska tjejerna som kom till malin (dom visste inte att jag hade kommit hem, eller iaf inte var där) åt middag, massa prat och mys, tjejsnack hela natten!

söndag= vakna, bli sminkad av tessan som går en utbildning till att bli makeup artist, äta frulle, gå på stan, träffa älskling 1 timme, äta middag, prata i telefoon, se på tv, sova! 

japp jag har haft en himla mysig helg.

bästa vän


resaaaa, the end

resan upp till bangkok gick bra. vi sov på koh san road en natt innan vi sen spenderade 14 timmar pa BKK (flygplatsen) så tänk er, först 14 timmar buss, sova 9 timmar, sen 13 timmar flygplats, sen 13,5 timmar pa ett flyg och sen till slut 2,5 timmar i bil hem till falun! haha gissa om man sov gott i sin egen säng på kvällen? SVAR JA!

faktiskt så är det sjuuukt skönt att vara hemma! jag har druckit mjölk och OJ va gott det var. duschat i sin egen dusch, kissat på min egen toa (tror ni vet känslan ;)) haha. så nu är vi hemma och resan är ett minne som vi kommer ha med oss livet ut.

Det har varit helt underbart, tusen tack min älskling som följde med mig, du är bäst!
och vi klarade det här utan problem, så då vet jag att vi klarar allt!
jag älskar dig och kommer alltid att göra <3


RSS 2.0