jag vet..

mycket på gång, mycker längtan och förväntansfullhet!
vill så mycket justnu!

SKOLTRÖTT

så in i norden, blä på allt plugg och att bara gå upp ur sängen och veta att jag ska till skolan!
men det är läskigt, för snart tar vi studenten, det är stört, satt nyss och pratade med en kompis i telefon.. Vi blev helt tokiga när vi pratade om det! haha

00.04

efter plugget gjorde jag och malin något vi inte gjort på några år, vi åkte längdskidor i elljusspåret.
vi skrattade och ramlade och skrattade lite till. herregud! Varför vi gjorde det här var därför att vi missade detta moment när vi hade det i skolan, så då fick vi göra det på egen hand! På kvällen träffade jag c och s och umgicks, trevligt! :)
Dom ringde och behövde mig på jobbet imorn och såklart ställer man väl upp, så nu ska jag sussa så jag orkar!
love / I

bjuder på en bild också!


 


är på väg

   
att komma tillbaka, till mig själv

hon log mot solen

Idag är det torsdag, veckorna bara rinner iväg, och vi ser slutet i tunneln. Vi ser ljuset som kommer närmare och närmare, ljuset som ska ta oss ut i livet och få nya kunskaper och erfarenheter. Allt är så spännade just nu. Vad kommer hända sen, ingen vet säkert. Jag älskar att suga på den här karamellen, snart tar vi studenten, man har något förbannat roligt att se fram emot, älskar att ha det så!

Var nyss ute och gick en lång promenad med musik i öronen och med min bästa vän (hunden) Tankarna flög iväg och jag är lycklig. ska snart åka och träna, blir toppen!
tusen pusssar

kom på fötter

Det är slut nu. Har lite svårt att vänja mig vid tanken och det är svårt att gå vidare och acceptera att det är som det är.  Men jag tror det kommer gå i sinnom tid, men jag måste just det.. låta det ta tid. Det går bättre för varje dag, men jag kommer alltid minnas dig!

vårkänslor

wie, ute skiner solen och det droppar från taken och fåglarna kvittrar, underbart! Efter skola gick jag och mina brudar till åhlèns och fikade och pluggade :) satt och snackade och förderv tiden, för klockan 3 skulle vi öva inför volleyboll turneringen! Det va superkul och länge sen! tagga tagga, vi ska vinna! :)
Nu kom jag nyss hem, vet inte vad jag ska hitta på senare! det visar sig, hörs!

en brinnande micro

hahaha, nej inte riktigt så farligt var det, men det kunde fan ha slutat illa. Jag och Anna skulle baka paj, så tänkte jag värma det hårda margarinet lite för att det skulle bli lättare att dega ihop det, så jag stoppade in smöret med pappret på i micron och körde igång och då börjar det blixtra och smälla och brinna! som tur va stog jag alldeles framför så snabbt som ögat tar jag upp luckan och ut med det brinnande smörpappret och blåser ut lågan, HAHAAHAHAHA!
fyfan va rädd jag blev, trodde hela micron skulle spängas seriöst!  men kul var det! hahahahha!
Tänk att det alltid ska hända nåt tok när man håller på i köket! :D


lång diskussion om svåra saker

har jag just avslutat. Jag tror vi grät en skvätt tillsammans? Jag är så glad att du förstår mig till viss del åtminstone, samtidigt som jag förstår dig. Ingenting är lätt. beslut som man måste ta tag i om man helst vill skjuta dom åt sidan. Man orkar inte ta tag i saker för att man är så medveten om hur svåra och jobbiga konsekvenserna och följderna blir. Men samtidigt vet man att man måste samtidigt göra något för att alla säger att det är fel att bara låta det vara. Helst skulle man vilja att någon annan talade om precis hur Jag tyckte, kände och skulle göra och nästan gör det åt mig. Ingenting har varit lätt, kommer att vara lätt, bli lätt. alltid finns minnena kvar som inristat i mitt hjärta, för alltid. Livet handlar om att komma underfund med hur man fungerar, frågan är om man någonsinn gör det? Det kanske man aldrig får veta heller. Kärlek är svårt, kommer alltid vara. Det tror jag vi alla är överens om. i slutet av vårat samtal sa du något som betydde sjukt mycket för mig.. du sa att du trodde jag tog rätt beslut, för oss båda. Inte bara för mig själv. som jag hela tiden tänkt.

livet kommer aldrig vara lätt, kanske är de det som är charmen med det?

prov

Imorgon har jag naturkunskapsprov. Det suger ganska hårt, men jag och Anna har faktiskt vart superduktiga och pluggat idag! Medans vi ändå var i farten pluggade vi lite samhällskunskap också. hur bra är vi inte?

jobba jobba jobba

från 11 - 10 jobbade jag igår. Men mitt ena jobb är ju som att få betalt på fritiden så det var kul ;) Älsklingsmalin kom och hälsade på mig (bästa på dagen) Vi fick för oss att busa lite nere i friidrottshallen, superroligt! You are my soulmate! <3
Kära mami hämtade mig och medans jag avnjöt en varm dusch gjorde hon iordning smörgås och te, sen blev det att titta vidare på Beck filmen.

otippat!

har just kollat på melodifesten, och jag tycker verkligen inte om perta! hon är så tråkig så det finns inte! finalen vanns av Malena, vilket var otippat men rätt kul! :) sen skulle jag pröva hennes toner, men det gillades inte av övriga familjemedlemmar! haha.. so what?

Nu ska jag titta på ännu mer gossip girl, för jag älskar det! Sen ska jag väl sova, för imorn blir hard work work!
Pusss på er!

stelt

sitter med en ansiktsmask på justnu och kan knappt göra några ansiktsuttryck, men det sket man väl i! ;) Ska snart hoppa in i duschen och göra mig fräääsch! FETTNICE


lördag 16.33

i trosdags var vi i uppsala för lite universitets info, men det var gansak värdelöst. åkte dit för en timmes information man kunde tagit reda på själv, men men. Åt pizza och gick runt i uppsala och åkte på en lyx buss med tjejerna så det var helt okej ändå! :) igår när jag kom hem från skolan va jag så galet trött, så jag la mig i sängen direkt när jag kom hem och sov tills m.s ringde och väckte mig, men lika trött efter den timmen så jag somnade om till m.j ringde och väckte mig strax efter 4 sov alltså 3 timmar! men det bhövdes verkligen! Sedan gjorde jag mig klar och åkte in till stan och sen vidare till bjurs!  På kvällen traskade vi hem till Maria som bjöd på lite kalas!  Mysigmysigt med alla tjejor!
och madde blev kvällen idol, iallafall i mina ögon! hon sa nåt som gjorde att jag inte kunde sluta skratta! hahahah, ojojo!
Sen gick jag och mina babes hem till malin och sov!

Ikväll ska jag bara va hemma och ha myskväll med familjen, det blir brakmiddag, efterrätt och massa gottis till melodifestivals finalen! LOVE IT! :D  Hörs kanske senare!


up side down

ge mig kraft..

en vän med en bil

idag är det tisdag, och vi räknade ut att efter denna vecka har vi bara 3 veckor kvar tills naturkunskapen är över. Shit vilken lättnad det blir när den är klar! Hallelulja! Imorse träffade jag sara, även om det bara var en kortis blev jag på bra humör. och dagen har vart helt okej! Men varför snöar det så fruktansvärt?
jag borde försöka plugga lite nu, men jag vill mycket hellre gosa ner mig i sängen och titta på gossip girl. Men nu får jag se det som en belöning.

vill bara säga till er, mina vänner att jag älskar er! <3


make it mine

Nu får det vara nog. Längtar så jag dör till sommaren justnu! Förr Förra året tjatade jag så mycket så nog alla i min närhet tröttnade på sommaren innan den kom. Jag har bättrat mig, det blir ju bara jobbgit ju mer man nämner det, men nu vill jag inte hålla tyst mer, SOMMAR KOM NU! bort med all jävla snö, är så less på det fula lappmögglet!

Nån gång, jag vet inte när.. så vet jag att det kommer hända.


When you`re gone

känns allt hopplöst. Därför kanske man borde göra något åt saken?
Helgen lider mot sitt slut, men imorgon har vi studiedag, så vi får en extra dag, det tackar vi för!
Det behövs verkligen när jag jobbat lör och sön. så jag är glad för det.
I fredags träffade jag H och L som var ett tag sen, alltid lika kul med er! :) Även om vi inte ses så ofta så vet jag vart ni finns och det betyder mycket! <3

musik kan göra att man får ont på ställen man inte ens visste existerade.


What`s another day

Jag vet att jag inte vart mig själv denna vecka, anledningen är att allt vart upp och ner och jag har vart förvirrad. Har inte haft många leenden på läpparna förens idag. haha, så tack för det kära vänner. äh men denna vecka har vart piss, så nu tar vi nya tag i helgen och på måndag hoppas vi på en bättre vecka, vilket är möjligt eftersom vi är lediga på måndag! Studiedag, det gillar vi!
Today`s plans för kvällen blir att äta tacos snart med familjen och sedan träffa Hanna & Lollo, sounds really good to me!
Ha en bra fredag folk! :)

Torsdags kväll

Åkte hem till Sara efter jobbet och hon bjöd på tacos, mumsis! nu sitter jag här i hennes rum, hon är på toa och tar bort sitt make-up! vi ska snart krya ner och prata, om allt! Man behöver torsdagsmys ibland!
ps. jag funderar på att byta blogg, alltså till att ha en blogg hos devote.se istället, jag förstår mig inte på designen på denna blogg och det är mycket lättare där, så det lutar åt det, för mitt eget bästa, haha, men vi får se!
Pussssss


få mig att inte tänka

är på väg till jobbet inom fem. gick hem efter lunch och har slappat i sängen och sett gossip girl som för övrig är mitt liv justnu. Efter jobbet får jag träffa min favvo sara och sova där:) Det blir en myskväll, det kan behövas!

Om jag gör saker hela tiden, kanske jag inte hinner tänka?

tror du på det här?

I`m not sure anyway

Tisdag 19.05

usch, igår va en plågsam dag. Idag känns det lite bättre.
Idag hade vi bara induviduella val och slutade efter det. Så jag och sis åt pizza till lunch och mojjsade sedan ner oss i våran soffa och slog på en film. Du betyder så sjukt mycket för mig gumman<3

varför?

jag kan inte svara på varför.
Idag blev ingenting som jag hade tänkt mig bara.
Men det är inte bara idag som inte blev som jag tänkt mig men...
livet känns värdelöst nu fakitskt. Och jag blir så trött på mig själv.
varför skriver jag det här?
Jag vet faktiskt inte, orkar inte bry mig!
jag har ont i hjärtat, väldigt ont.
Kan jag inte bara få somna och vakna när det är sommar, snälla?

FAN

Justnu HATAR jag mig själv!

RSS 2.0