GOTT NYTT ÅR

2008 lider mot sitt slut! och jag är aspepp! ikväll blir fest!!!!!!!! jag har inte festat på ett tag så det gör också att jag är extra laddad ikväll, FETT! GAAAAH, ha en svinrolig kväll nu allihopa, ås hörs vi nästa år! FULLT ÖS MEDVETSLÖS! :D hihi<3 

vinter på riktigt

Jag diggar vintern just nu. Det är det här jag menar med riktig vinter, snö och kallt, soliga dagar och frost på träden, LOVE.IT.  Jag och hanna har vart ute och åkt pulka, fyfan va vi har skrattat, tänk att det kan va så kul! :D underbart!  Senare ikväll blir det att träffa tjejorna och mysa, pusspådet!

inget så stort

gårdagen var underbar, åkte till vinterlandskapet bjursås och tillbringade dagen med min bästa vän. vi var ute en lång stund och njöt, över vintern! åkte spark, tittade på film vid brasan och drack varm choklad, myyyys! Var tvungen att åka hem på kvällen för att jag skulle jobba idag. men idag försvann dagen rekordfort på jobbet vilket var skönt! får väl tacka tomas som underhöll mig i ca 4 timmar på msn!:) Ska snart hoppa in i duschen och äta, sen ska jag ta en promenad till ida! <3 ha en bra söndag! PUSS

Du var min armè

Töm ditt rum
På tonårstankar nu
Du sa: Gör ditt val
Ta ett självständigt beslut
Jag höll en hand då
Mot din varma hud
Du sa: Stäng din dörr
Vi har något att reda ut

Och du stod där med din kniv
Bredvid din tyska bil
Du skar mitt svala liv
Mönstrat till ett krig

Du stal min blick
Du gick din egen väg
Du sa: Det finns små trick
Som får folk att vilja väl
Och sångerna jag hört
Och filmerna jag såg
Dom var det vildaste jag gjort
Men inget var så stort
Som när

Du stod där med din kniv
Bredvid din tyska bil
Du skar mitt svala liv
Mönstrat till ett krig

kiwi

I.LOVE.KIWI. bara så ni vet
jag blir helt dagvild, det har typ vart söndag hela veckan, idag är det fredag, fast söndag.. och imorgon är det lördag sen söndag igen, jag blir tokig! :P hahah gäller att hålla koll. va nere på stan idag på mellandagsrea, men jag tyckte inte det var så mycket att hänga i julgranen. (klyftigt ida, nu när det är JUL och allt) så jag och sara har bara vart här hemma och strosat runt vid brasan och så. imorn får jag äntligen träffa malin, sjukt länge sen nu (inte bra) eller så är det bra så vi får längta eller nåt! haha sen har jag börjat fundera på nyårslöften, och listan börjar bli lång, som alltid sen lyckas man typ med ett :P kan ju fråga er här också, tycker ni jag ska testa färga håret brunt? tror ni jag skulle passa i det? kan va kul att veta!
HEJSVEJS!

Julafton

GODJUL PÅ ER ALLA!  Jag älskar lov helt utan tvekan. julen var väl superkul när man var liten, justnu är den väl, tjaa.. okej.  Nu är Family jonsson påväg till gran canaria, hu-je-da-mig!:) Hoppas alla får en mysig dag.

Mamma fick ett sms av sin kusin, där stod det:
Snälla, håll dig inne så mycket som möjligt idag.
för just idag är scan runt och samlar upp dom värsta
svinen inför julafton!! Vill bara varna dig.. vill ju inte
ha ditt arsle på matbordet! :)
fina julhälsningar nu för tiden.
Pusss&Kram!

snart så

Snart är det julafton, om 2 minuter! haha, det känns konstigt. men mysigt. åt nyss en skinkmacka, en apelsin och drack ett glas mjölk och satt och tittade på en film, mys!
JAG ÄR GLAD! :)

Var det allt?

idag förstår jag verkligen inte hur du tänker?! skitsamma, orkar inte bry mig nu! Nu ska jag fokucera på julafton imorgon. Kanske försöka göra det till en bra jul trots att jag inte känner någon som helt julkänsla överhuvudtaget. Men kanske ikväll när vi ska klä granen, eller göra knäck? lägga fram alla julklappar? man kan ju hoppas!  jullovet har rullat igång och det är precis som det ska vara, fullt upp med saker att hinna med och göra! skulle inte sitta fel med lite mer snö.  och typ hinna träffa precis alla man vill, lovet är för kort. men nu ska jag inte klaga. gud vad jag bara svamlar en massa skit, hahaha, hejdå!  

Det var länge sen nu

jag vet inte varför det va så länge sen.. förut visade du dig så ofta, kunde bara komma. jag vet inte om det är för att jag är lycklig eller tom som du inte visar dig.  Hur vet man det? Ibland tycker jag det skulle vara skönt om du dök upp, som precis justnu!

man tror att man vet

ska jag bry mig eller ska jag inte. jag vet inte längre. du gör det så himla svårt för mig.
Imorgon får vi jullov, det tackar vi för. gud va jag ska sova, och ligga kvar och dra mig i sängen, hur länge jag vill! veckan har vart så lång. den tar aldrig slut känns det som. men jag ahr hunnit med mycket kul, som ikväll va jag med mina bästa till haraldsbo och tittade på deras julcabarè, alltid kul! och sara va bäst :)

justnu är jag trött, lite förvirrad och glad, (måste säga det igen) IMORN ÄRE LOOOOV!  :D:D:D:D

något bra

alla förtjänar att vara med om någonting bra. något som gör en varm inuti, något som gör en glad. för vissa människor är det svårt att uppskatta saker, medans andra blir överlycklig för småsaker. att det kan vara så olika. alla vi människor ser så lika ut på utsidan, men på insidan är inte någon den andre lik. alla vill väl vara lyckliga och må bra. därför tycker jag att justnu när du läser det här, säg till dig själv nånting som du gjort bra idag, vad som helst....... klar?    när du börjar tänka efter kommer du komma på en massa saker du kan säga, man gör många bra saker som glöms bort, lyft fram det och må bra, va stolt över den du är, du är unik!


och då kommer känslan
den smygande känslan
den enda jag inte rår på
då stänger själen
klämmer ihjäl den
hittar en himmelsk drog

godnatt !

mitt fel

allting är väl mitt fel?

Barn så länge man lever

Resumè av helgen!

Helgen har vart underbart skön. I fredags va jag först med Malin ett tag efter skolan, vi satt och lyssnade på massa gamla skivor och pratade, mysis! Sen skjutsade jag ner henne på stan och hämtade sen oscar och vi köpte chips och åkte hem till mig för att se idol-finalen! Sen på lördag morgon skulle jag upp och jobba vilket min kropp hade bestämt sig för att inte göra när klockan ringde. död och med svidande ögon tog jag mig tillslut upp. Det var superlugnt på jobbet så jag satt och pratade med en kompis på msn i 4 timmar! :) Sen åkte jag hem, tog en dusch och åt sen åkte jag ner på stan och träffade Sara. Vi åkte hem till henne och satt igång med julbak. Lussebullar och pepparkakor, jättemysigt!  åt sedan pizza och gick ut i snön, letade på en bob uppe på vinden och gick! Jag kommer inte ihåg sist jag åkte pulka och det är sorgligt, för så kul var det! några minusgrader och ett snötäckt falun, så susade vi ner för backen. Man bara struntade i allt annat och njöt av att det var vinter (marika, om du läser detta tror du inte det är sant) Men det är det! Jag bara äslakde vintern igår, eller justnu! en gång när vi åkte ner för en brant backe styrde sara in på en väg och jag flög av, asgarvade men slutade sen när jag kände hur mysigt det var att ligga där, på kvällen, mörkt, inte ett ljud, med ett träd där snön väger tungt på grenarna. Den stunden var värd guld. och vi ville aldrig gå in. Men tillslut gjorde vi det iallafall. då tittade vi på mysteiet på greveholm och fikade innan jag nästan somnade på soffan. Tack för en bäst kväll!<3
imorse var det så skönt att sova, jag och sara låg i soffan och sängen till kvart över 3 idag, sen gick jag därifrån till stan för att känna mig någorlunda vettig. nu sitter jag hemma och har nyss ätit middag.

Trodde algrig att jag skulle säga det här men justnu älskar jag vintern!  (fast då ska det vara en bra och riktigt vinter)
Puss alla vänner, hoppas eran helg var toppen och att ni också fick chansen att vara barn för en stund!

Somebody told me

sista lektionen var mysig på nåt vis, va bara jag och mina tre pärlor där och britta och några värmeljus. utanför fönstret snöade det och vi satt bara och pratade, hihi. Snart är det jul, mysigt visst.. men jag är inget stort fan av julen om jag ska vara ärlig. sen börjar jag få panik över vad jag sak köpa i julklapp till alla! nån som har nåt förslag på en bra julklapp?????? jag har noll ideer nu känner jag! usch. Men jullov snart och det är "hallelulja" :)

somebody told me a secret, but I cant tell you.

gör det som känns rätt, NU

här sitter jag och är kulen, dricker te och äter på en färsk lussebulle!

imorn kunde jag vart påväg, om någon hade följt med. (man vill faktiskt inte åka själv) jag va så himla sugen att jag bara ville skita i allt och bara åka (jag pratar om en utlandsresa)  Ibland måste man våga släppa allt annat och bara göra det man aldrig trodde att man skulle göra, eller hur? bara flippa totalt och inte känna igen sig själv. Jag tror man växer om man gör det. okej, ni har planerat vad ni vill göra med era pengar hit och dit. men vafan.. pengar är inte hela världen, det är en sån där sak som alltid löser sig, eller? på ett eller annat sätt gör de det. släpp allt och bara gör det ni känner för justnu. ni lever nu och många har sagt till mig (tonåren är den bästa tiden) det är nu man har som flest vänner och man borde bara göra det man känner för, njuta och inte låta pengarna styra sitt liv.  ni kanske tycker jag är egoistikst och konstig, haha! men justnu önskar jag bara att det fanns någon som såg på det här precis som jag!
Imorn åker Ida till värmen, HAVE FUN AND ENJOY, jag är avundsjuk.
 
Grattis syster 13 år!
grattis till mig också, som har namnsdag, grattis till alla som heter Anna föresten! :)


våga vara rädd

Ibland vill man så mycket, justnu vill jag verkligen för mycket.

More than anyone

TJA!
idag var jag nära igen, på att beställa en sista minuten. men det blev inte så, synd nog. jaja, blä, jag vill inte prata om det! Efter skolan skulle jag och malin gå till stora torget för att ta emot Tomas och Sebban som kommer hem idag. Det är dom två falukillarna som cyklade i somras till afrika och tillbaka och idag kom dom till Falun. Jag beundrar dom verkligen, vad dom presterat och gjort, det är sjukt fränt tycker jag! VÄLKOMNA HEM!  och det va så kul att höra de berätta allt i stora drag, men såklart ska vi träffas senare och ta det lite mer i detalj. De fick ett fint välkomnande, familjer och vänner, tv och tidningar var där! aa.. hela grejen stört coolt! :)  (jag och malin va föresten med på tv, nyss på gävledala, det är också coolt!)

Sen åkte jag hem och faktiskt så har jag pluggat och fått någonting gjort, känner mig stolt!
Men nu ska jag byta om och sticka på träning, jag är peppppppp!
HÖRS! <3

you just run

Söndag
måste plugga, måste plugga,måste plugga. VILL INTE!
Jag hatar att göra saker jag måste liksom, då går det inte. Men jag har inget val, jag måste! FAN!

aja, nu pliga älsklingen på dörren, pussssss!

Godmorgon

Jag tog lite sovmorgon idag, de behövdes! Inatt har jag dröm två drömmar, en underbar och en helt sjuk dröm, haha! jag älskar att drömma :)

Idag på schemat står det:
plugg (ett måste)
gå en promenad
ta en dusch
Träffa Tiina och Alice
Kalas :)
kanske sova hos M?

yes. kanske klämmer in fler saker som dyker upp, troligtvis ligga i soffan och mysa vid en film, Det lät väldigt frestande! :)
Ha en bra dag!
pusss


Tid

fredag idag och det gillar vi! Ida åkte precis hem efter en myskväll, mycket prat att ta igen och se idol :) Tack för det!

Jag och ida pratade bland annat om att tiden går så sjukt fort. tänk om typ 3 veckor har vi gått nästa sista terminen på gymnasiet, förstår ni? sen är det bara en kvar. Det har gått så himla fort,men tänker man på specifika saker så har det hänt sjukt mycket också, tid är konstigt punkt slut.  
tid är också det värdefullaste vi har och det gäller att ta vara på den och göra det vi kan för ett så bra liv som möjligt. Man vill hinna göra så mycket i livet, frågan är om man kommer hinna med allt? På min lista står sjukt mycket och jag vill så mycket, så gärna! jag får smått panik när jag tänker på framtiden, nej föresten inte smått panik, JAG FÅR PANIK! Därför gäller det bara att fokucera på nuet och göra det man kan. Jag kanske tänker FÖR mycket på just framtiden, jag vet inte.  

Pussss

istället för ljud

Ibland undrar jag om han menar vad han säger! Man vill så gärna tro, men vågar inte riktigt.

en vanlig torsdag har precis gått, har varit jättetrött hela dagen men min förkylning börjar gå över det är ett plus. Gick hem från en lektion för att "jag skulle plugga hemma" men det slutade precis som det alltid gör och jag fick absolut nada gjort. Typiskt. imorgon är det fredag, vilket innbär helg, vilket i sin tur betyder sömn, om jag har tur. hoppas jag har tur! Idag ska jag försöka gå och sova i tid. eftersom jag inte gör något vettigt här egentligen, kan jag lika gärna gå härifrån nu, tror jag ska ta en kopp te och kika lite på film, sen sova! Det lät bra, jag gör det!
Godnatt<3


Letar, fixar, tricksar

Jag försöker orientera mig lite här på bloggen för att se hur allt fungerar, det går sådär!  haha. Får ta och fråga någon erfaren om nån grej senare, när mitt tålamod är slut! Fast nu ropade pappa MAAT! såå,
So long!

Nu så!

Jag har länge tänkt fixa en blogg men det har liksom aldrig blivit av. Men nu så! :) Har lika roligt namn som vanlig, men då slipper jag att någon kommer heta likadant och det är skönt! hihi
Justnu sitter jag i skolan och är hungrig, energin är liksom slut så jag orkar inte jobba mer!  Eller så las energin på något lite roligare (att fixa en blogg) möjligt att det kan ha vart så!  vi hörs väl senare i believe! Tack och adjö! :D

RSS 2.0