Hej alla fina!

nu har vi verkligen varit lata pa bloggfronten. men vi har haft sa mycket annat for oss, som att tagit vara pa alla soltimmar och bara myst. Vi ar idag sista dagen har pa Langkawi i malaysia och imorgon aker vi en farja till phuket. Ska bli skont att komma till thailand igen faktiskt, vi saknar thaimaten, hehe!

Nar vi var i Kuala lumpur sa var vi ju upp i de kanda tornen Twin Tower, 86 vaningar och 452 meter upp, ganska ballt. Jag ar stolt over tobias som faktiskt inte var sa radd som jag trodde (han ar ju hojdradd) men jaklar vilken utsikt det var, grymt! Sedan gick vi runt och myste i staden som var valdigt fin, shoppade lite smatt, akte till China town och gick runt dar :) Hade det helt klart superbra.

Har pa langkawi har vi mest chillat, akt moppe runt on, solat och badat, har haft grymt bra vader och det ar vi nojda med :) har kommer lite smakprov pa bilder!




dessa 3 bilder pa stranden ar fran julafton, en HELT okej sadan! :)
vi hyrde en vattenskooter som julklapp och oj va kul det var, hehe!

Det var allt for denna gang.
Nu siktar vi mot nyar nasta, peppar och langtar, for da blir det os!
Puss&Kram

vi vet, det var lange sen nu!

men har kommer iallafall lite bilder fran den senaste tiden

  
  

vi ar i en liten stad soim heter Mui Ne, mysig och sa, men det kunde finnas lite mer att gora, som tur ar aker vi tillbaka till storstaden imornnatt, och blir dar en natt tills vi flyger till malaysia! Blir kanoners. Snart ar det jul, kanns skummt med tanke pa att det ar sa sjukt varmt har, men man blir pamind av alla dekorationer dom har haromkring, men fan va fel det kanns! hehe

Hors! 
/idaaa 

Ho Chi Minh City

vi gillar staden kan vi ju borja med att saga, visst trafiken ar galen, helt galen! men mitt i all fart och flakt sa ligger det mysiga parker dar man kan sitta och chilla i! marknader, restauranger, barer och butiker att titta i. sa det ar najs! :)

Idag har vi dessutom akt bat pa mekongfloden, ratt ballt! var pa en bifarm, ormfarm och sag hur det gjorde cocosnots godis och at lunch pa en o. sa dagen har varit kanoners! :)

hoppas allt ar bra med er darhemma!
Pussochkram

some more pics





perfekt avslutning i Siem Reap!
SO LONG :)

forsta dagarna i kambodja!

yeah man.

efter en sjukt lang resa kom vi antligen fram till siem reap och vi delade taxi med en tjej fran hollnad till ett guesthouse som vi bodde i. och det blev att vi delade rum alla tre och umgicks med henne hela varan vistelse i siem reap. jattetrevlig tjej och vi hade kul tillsammans! Sa forsta dagen akte vi till Angkor Wat och akte tuktuk runt och sag alla tempel och gick en hel del. och det ar svart att forklara kanslan av att ga dar och se allt, man maste nastan aka dit sjalv. men det var valdigt coolt och maktigt!

varan andra dag akte vi till en flytande marknad i siem reap, men det var inte sa mycket till marknad, mer att se hur folk bodde dar pa floden i sina sjul.. ni far sa sjalva!

okej, jag hinner inte lagga upp fler bilder just nu, ni far halla er tills imorgon!
Pussochkramskummbanan!

sweet

tjabaaaaa allihopa!
imorgon har vi en lang bussresa framfor oss. fran koh lanta till bangkok. det kommer ta oss lite mer an 13 timmar, kul va? som tur ar aker vi pa natten mesta dels sa da kan vi sova :) vi har det bara bra, har haft det lite sisadar med vadret, varannan dag sol, och varannan lite mulet och lite regn, men vi overlever ;)

sa nu styr vi mot kambodja och det ska faktiskt bli kul :) traffade pa en falubo pa resorten som har sagt mycket bra om kambodja och gett oss tips, sa det ar najs!

hors snart
IochT

RSS 2.0