traditionen gjord

Nu lyser det ett ljus från mig till dig morfar på minneslunden, jag tänker på dig!

HANNA SALLÈN LENNERTHSON

En liten hyllning till dig för att du är en underbar vän.
Jag vill bara att du ska veta att du är en äkta vän som förtjänar all kärlek i världen. Vi har alltid kul tillsammans och så många minnen att dela. Jag älskar dig och kommer alltid att göra! <3

ett längre!

märkte att det blivit många korta inlägg på sistone, så nu ska jag väl få till ett längre.
Jag kan inte sluta säga hur skönt det är att vara hemma. vill jag ens åka tillbaka? haha!  Idag är det Alla helgonens Dag. Min bästa kompis, Ida Spednrup är i L.A och ska åka hummer-limo till Hollywood och festa, Jag får nöja mig med etage om det nu blir så. FÖRSTÅR NI ATT JAG ÄR AVUNDSJUK. vill vara med dig nu nu nu.

Iochmed att det är halloween tänkte jag ta en promenad upp och hälsa på morfar på kyrkogården i eftermiddag när det blir mörk och tända ett ljus. Det är så sjukt mysigt att vara på kyrkogården när det lyser massa ljus där och alldeles tyst, helst skulle det vart lite snö på backen också.

Usch vad jag längtar till ikväll! FEST FEST FEST. jag ska dock ta det väldigt lugnt tror jag. ska bli så kul att träffa massa bekanta ansikten (om inte alla nu klär ut sig så man inte känner igen dom) Dansa och bara ha kul. jag är taggad till 1000!
PUSS

Du var så nära

varför ansträngde du dig inte lite till?

Damn girl

idol: jag tycker tove och reza va bäst idag! japp

om jag bara kunde

så skulle du vara min för så länge sen

TJA FAN!

Grattis kusin på 18 års dagen idag! :)
Va på lite fika där, fick man träffa släkten och berätta lite om vad som händer i mitt liv justnu. hehe, träffade sara idag också, pusspådig!

nej fy, det är så himla skönt att vara hemma faktiskt, jag uppskattar allt så mycket och bara ler och är glad mot allt och alla justnu, utom min förkylning, den kan dra åt h*lvete!
pussochgodnatt!


idag känner jag smak

Det var så förfärligt att åka i bilen hem igår, förkyld och veta att jag skulle få god mat när jag kom hem, därför att jag hade helt tappat smak och lukt sinne pga min förkylning. (som jag nästan alltid lyckas med, varför?) aja, men när jag vaknade imorse var den tillbaka, så jag kände smaken av yougurten och frukostmackan och tet, det ni va lycka! hihi

FALUN

Jag är hemma. Det är jag så glad för, jag är trött, lite sjuk och vill bara sova vilket jag kommer göra inom en kvart, jag lovar. Det bästa idag, var att öppna kylen och dricka två glas mjölk (om ni ville veta) Har nämligen inte gjort det på 5 veckor. Fast det var himla trevligt att träffa min pepparkaksfamilj också. Dom har vart i Egypten i en vecka så jag har sett massa fina bilder därifrån, men nu.. min säng.

jag kommer sova gott inatt, hoppas ni också gör det!
pussssssssss

FUN!

Det är kul att se hur folk reagerar när man stoppar dom på gatan och frågar om dom bor här i Oslo. Vissa ser livrädda ut, typ som att jag skulle följa efter dom hem till dörren, vissa blir arga, frågar "vad har du med det att göra" vissa skrattar och säger jaa.. Vissa säger ja, men inser att det var dumt att säga sanningen och säger snabbt nej efteråt. 

Vissa som ser att man står där som försäljare tar upp mobilen och låtsas prata, för att slippa.. (hallå jag är inte dum i huvudet?) vissa verkligen byter riktning och går åt ett annat håll, herregud! Kul är det iallafall att se allas reaktioner.

nu blire mat i oslos kök!
HÖRS!

!!!

min familj är justnu i egypten. JAG ÄR NÅGOT AVUNDSJUK! jag saknar er supermycket och hoppas ni har det varmt och skönt. varmare än mig! ;)

här var det dåligt med update

ledsen för det!
fick ett sms där det stod "blogga!!!" så jag gör det nu då ;) hihi

Anledningen till att jag inte skrivit är jag har jobbat sjukt mycket. Jobbar som försäljare, och för att va min första vecka så har det gått väldigt bra. En av dom med bäst resultat av nybörjarna, känns bra! :) så våra dagar har vart helt fuckkkkade, vakna-jobba-äta-sova, varje dag i 5 dagar, lite slitsamt. Malin blev sjuk och jag känner av lite halsont. men vi ska bli friska i helgen, för till halloween ser det lovande ut att vi kommer hem till kära lilla Falun, gud va vi längtar! :)

hoppas allt är bra med er därhemma och det blir FEST till halloween? är väldigt sugen på det liksom!  :)
HADEEE!

JOBB!

idag va vi på intervju. Malin fick prata med en svensk tjej. Jag en norge kille, som visade sig vara rekryteringschef. japp. Min intervju slutade med ett "Jag vill gärna att du börjar arbeta här hos oss om du vill det? jag vill ge dig en chans" Vi skakade hand och jobbet var mitt. Träffade malin och ville höra om hon också fått jobbet. Men hon skulle få vänta på ett samtal. kanske en halvtimme efter det fick hon ett samtal, båda vi har jobb. Känns otroligt skönt!

Vi ska jobba som försäljare. Fan va vi ska tagga och kötta och tjäna pengar.
VErkar förövrigt skitkul. Firman åker typ på läger för att bli en tajtare grupp, ordnar fester och grejjer hela tiden. verkar riktigt nice!

Vi kommer sälja det ena med det andra. är inte helt hundra på alla saker än. Men på Fredag är det introduktionskurs, så efter det får ni veta mer! ;)

puss och kram nu ska jag och mallan fira! ;)

jag fryser

jag vill åka till ett varmt ställe. Varför valde jag norge? pucko.

hemlängtan

Klart jag längtar hem. Men än tänker jag inte ge upp. Har inte gett detta tillräckligt med tid tycker jag själv. Vi har det ju trots allt bra. Lite sjukt, att på ett ställe där vi sökte jobb stöter jag på en falubo, en bekant! hihi världen är bra liten! Idag är det fredag, hemma sitter väl säkert en del kompsiar och kollar på idol och andra festar, kul för er. (med en liten avundsjuk röst) själva ska vi laga till nått lyxigt ur skafferiet och mysa med film.

Fick ett sms idag, "tröttnar ni aldrig på att umgås med varandra?"
faktiskt: NEJ! vi har aldrig bråkat med varandra och inte ens tjaffsat nåt nu när vi bott tillsammans, vi är ju vi! :)

bjuder på nån bild, PUSS!


du och jag

vi är en!

malin

<3


BARA FÖR ATT JAG SAKNAR DIG!


<3

with you

imorse vaknade vi av att regnet öser ner. inte.så.nice. Vi tog bilen till ett litet köpcenter och kollade läget och gick i några colla butiker. Nu ligger vi nergrävda i soffan och lyssnar på mysmusik och läser och chattar^^ hihi. ska snart fixa lite mat och sen se på film, mysdag helt enkelt.

with you I can do anything

uppdatering och höstmys

Jag och malin vi fixar och vi donar. registrerar oss, kopierar upp cv:n, förbreder lämnar ut saker, lagar mat, är ute och går, myser med film. vi har det bra än så länge. Och vet ni, min mobil ringde idag, ett konstigt nummer, det är från Mcdonalds i oslo, vi har endast lämnat ut två cv och det var till just två mcdonalds. jag svarar och hör en kille prata. anstränger mig för att förstå vad han säger, när vi lägger på har jag och malin fått varsinn intervju tid! känns kanon. donken, inget bra ställe att jobba på jag vet (tro mig) men vafan, en början är en början, en start.. så nu håller vi tummarna för att vi får jobb.

nu ska vi se en film eller sova, det har vi vlivit gansak bra på! höhö
Puss på er därhemma!
<3

RSS 2.0