bläää

okej. jag somnar, vaknar imorgon och då blir det en bra vecka, right?

!!!

åh vilken bra film!
Verkligen värd att se. 
och oj vad jag grät.


pusss


dear john

guud va seg och trött jag är idag. träffade min prins en stund mellan hans jobbturer, sen nu är jag helt ensam hemma och då ska jag passa på att fläka ut mig i soffan och titta på film. Dear John ska jag se, och så ska jag äta en chokladbit!


har hunnit med en del idag.

gick upp ur sängen runt 11, skööönt med sovmorgon! :) sedan åkte jag, ida pappa och fanny och letade svamp i skogen. hittade dock inte så mycket svamp som vi hoppats på men lite iaf! Sedan åt jag lunch, sen gick jag och ida en långpromenad och sen tittade vi lite på fotboll vid lindvallen!

sen tog vi min cykel till ida och så färgade elin slingor på mig! tusen tack, blev supernöjd! :) nu har jag precis ätit lite middag och ska ta en dusch. sen fördriva tid och sedan träffa min prins. Tror vi åker på kräftskiva!

tiptopday! 
<3


om kärlek

"ingen kan vara en expert när det kommer till kärlek. kärleken blir som den vill, och så är det bara. åt det kan vi inte göra något alls." tyckte det var bra sagt

vi kasnke vill att den ska vara på ett speciellt sätt. som på film till exempel. sen blir det kanske inte så och då blir man besviken. man ser fel och vill ändra. men man kan inte ändra på kärleken. för den är som den är. Sen tror jag också det blir vad man gör det till. älska mer och ta vara på de bra studerna, lyft fram dom. och titta inte för mycket på film.. inget förhållande är perfekt. men mitt är underbart <3


jag tycker om dig så


du är så söt när du sover.

sitter och tittar på min älskade som ligger och sover. andas tungt och ligger lite roligt :) Men jag ska låta honom sova en stund, så hans huvudvärk försvinner.  du är världens bästa <3

helgen i kort

fredagen blev grym. sång, dans och drinkar. vänner, utgång och skratt!
lördagen var mys. Var hundvakt med tobbe. vi lagade middag med förrätt och allt. åt sedan ost och kex i soffan med ljus och en grymt bra film som slutade i natten.
dagen söndag.. ladda inför jobb imorn, tuuuungt. Har vart nere på stan och fikat, gjort lite research inför resan. Tittar fotboll, CHEL-MAN U och snart åka till affären för att köpa något gott och se en film innan man kryper ner i sängen.

helt perfekt om du frågar mig
pussss


ALL IN!

yes vänner, nu kör vi. efter en fantastisk god lunch på thairestaurang på mamma och pappas bröllopsdag så ska jag nu börja tagga inför ikväll. Kanske ska börja med att ta en powernap (så jag orkar med hela natten) Sedan dra på festblåsan och börja blanda drinkar i gott sällskap ;)

känn pepp!


passa på och njut

var det första jag tänkte när jag vaknade! Bikinin åkte på och jag satte mig ute i en solstol. Det blev även ett dopp i sjön, men det har blivit kallt nu måste jag säga! efter det uträttade vi lite ärenden på stan så det känns skönt! :) har nyss avnjutit en god middag, grillat och nu väntas det jordgubbar med vaniljglass, mumsfilibabba! :D

jag längtar tills i helgen. den kommer bli grym. jag känner det!
PEACE




en sommar går så fort

jag tror det är många som håller med om det. Jag känner att jag inte hunnit med och gjort allt det där vi pratade om  i våras att vi skulle göra. oftast blir det ju så. jag har mest jobbat och jobbat. och helgerna har spenderats i någon annan stad (vilket har vart superkul, men det känns som att man missar en del, om ni förstår) jag har inte hunnit umgås med så mycket vänner som jag tänkte, men så slog det mig att hallå, det är ju bara den 4de augusti idag, hela denna månad är ju kvar. men jag tänker liksom att sommaren är slut, för det är så det känns. Och lyssna på det här då.. alla vet ju att vi haft en kanon sommar med jättebra väder. jag har inte legat hemma på gräsmattan en ända gång och solat, för jag har jobbat, jepp! kul eller inte.

ungefär vad jag ville få sagt med det här inlägget är att, vänner jag ahr itne glömt bort er. tänker på er hela tiden och vill träffas.. men tiden har inte riktigt funnits. men som sagt, sommaren är inte slut än.


hemma, igen.

yoyoyo.

är nu hemma från en liten tripp till skåne med tobias. har haft supermysigt och bara njutit. shoppat lite, ätit god mat och tagit det lugnt precis vad man behöver på en semester. jag känner att jag har vart ut och flängt mycket i vår och i sommar. åland, jönköping, USA, sundsvall, sthlm, spanien och skåne. men nu blir det inte mycket mer än så tills vi drar den första november. och justnu ska jag bara njuta av att vara ledig resten av denna vecka här hemma. 

jag saknar många vänner, vad gör ni och hur mår ni?
Pusss


RSS 2.0