8

du är min bästa

vill bli frisk och pigg. vill ha onsdag. vill ha helg. vill inget hellre än att ligga i din famn. vill känna din andetag i min nacke. jag vet att jag är lyckligt lottad.


vi gör det här till en bra dag!

okej. jag sov sådär om man säger så inatt! haha flera samtal och jag-kan-inte-sova känslor. men känner mig ändå rätt utvilad. damsög huset och tog en skön dusch och hårinpackning efter det. plockade ihop på rummet, så nu känns det skööönt. nu väntar jag på min älskling som kommer när som helst. Får se vad dagen erbjuder. mest mys om jag fick bestämma och nån god middag och tända ljus och en bra film, va säger ni.. låter rätt sweet va? 
pusssss

mår skit

för att jag är sjuk och för att mitt liv inte går på räls

jag.vill.inte.bli.sjuk

min näsa gav tecken på förkylning idag. 
jag orkar inte
godnatt

okej lyssna på det här då!

idag när vi kom in på jobbet och skulle ha fruksot rast, hade carina kokat ägg, camilla köpt färska bröd, med gott pålågg och grönsaker och juice och sen åt hela firman på thai-resturang (buffè) till lunch (som firman stod för) Underbart ellerhur? :) Tusen Tack

min fina älskling


du betyder verkligen allt för mig <3


nyduschad

yes box. precis vad jag är. sitter hemma hos toobbe och väntar på honom. han är och klipper sig. Det luktar mat, solen tittar fram ute, jag är lite fryssen, men det finns en brasa att sitta vid. åh. justnu bara svamlar jag. en promenad väntar, och en myskväll med bästa framför idol. kan inte bli en mycket bättre avslutning på denna tisdag. 

.


sitter här och dricker mitt te

och det kliar i ögonen. jag är trött. 
kom nyss hem från bias, gud va jag älskar honom!

sen skulle jag bara vilja önska en sak innan jag sover
.............................................................................
låt det gå i uppfyllelse, snällla.

snart




så kommer min älskling och hämtar mig.
då kanske min söndag blir bra tillslut.
För usch vad jag har varit uttråkad och opepp idag.
jag vill bara ligga i din famn och höra dig viska saker i mitt öra, som du brukar <3







ett sms

"min kärlek till dig är som den vackraste sommarkvällen med en solnedgång som ögat aldrig har skådat. Vinden blåser i ditt solblekta hår. du ligger på filten och jag drar mina fingrar över din solbrända kroppoch vi båda känner det där pirret som gör oss till oss. min kärlek till dig är oändlig <3"

jag är kär


I fredags var det fest







Tack för det brudar!<3

godmorgon

Tobias har nyss lämnat mig för att rösta och sen jobba. SÅ, jag undrar vad jag ska ta och hitta på idag då? min plan är att bara ta det lugnt, se ett gäng filmer, köpa lite godis och lägga en ansiktsmask. skulle vilja hinna med en långpromenad också (Y) sen måste jag ju gå och rösta. 

peace folket


underbara lördag

vaknade upp imorse med min älskling vid min sida. sen gick han upp och jag låg kvar, sen började jag fundera vart ha tog vägen och då höll han på att göra frukost på sängen så förstörde jag allt, förlåt älsklingen! men det är tanken som räknas. har nyss gått en långpromenad med min bästa vän i höstsolen och pratat i över en timme, så skönt! nu väntas en dusch, och lite mys. vill se reprisen av idol, sen ikväll bär det hem till spendrups för ännu mera mys, god mat, och härligt sällskap <3


-



jag är fruuuuktansvärt hungrig, men maten står snart på bordet!
Sen kommer fredrik hit och förgyller min onsdag :) 
PUSS

ont.i.lungorna

lite läskigt faktiskt. igår kände jag mig konstig efter jobbet. hade jätteont i magen och var illamående. sedan hade jag ont i lungorna när jag andades in, det liksom ilade i dom :S Jag sov middag i säkert 3 timmar, somnade vid typ halv 11 och sov hela natten (förutom att jag vaknade till 2 minuter när tobias pussade på mig)

när jag vaknade kände jag mig utvilad, men ahde så sjuukt om i lungorna, hur jag än rörde mig så barailade det och gjorde superont. men jag gick till jobbet ändå, och fortfarande är det inte bra, nån som har nån aning om vad det kan vara? 


GRATTIS UNDERBARA

i efterskott! :)

idag premiärade jag med dig på systemet, nu är du stoor! <3

hejhejhallå

en tuuuung måndag idag, usch va jag sov dåligt inatt. det gjorde min man också vet inte vad det berodde på riktigt, men men. Idag har vi iallafall påbörjat vaccinationen inför resan, känns som vi bockar av grej efter grej på listan, JEY! så nu känns det som jag har fruktansvärd träningsvärk i armarna, men de tär tyvärr bara sprutor! :P
nu står en lång och varm dusch på schemat.
VI HÖRS

en omsakande gårgdag

och många tankar idag också.
känns konstigt.

Tog en rejäl sovmorgon med min prins och sen har mitt humör verkligen vart som en bergochdal bana.. tack för att du står ut<3 Vi följde med till kupolen en sväng och jag köpte underkläder och min väska som jag ska ha till resan, känns sklönt att jag fick det gjort! nu ska jag bara ha en myskväll med den bästa killen i världen.

hoppas ni mår bra!


du försöker förstå, men det går inte att förstå

Saker händer som du aldrig trodde skulle hända. 
Varför händer det? ingen vet
En vän har lämnat oss och sorgen är stor
man känner sig bara tom


1 juli tatuerade jag mig








ni får en bild på den när den är klar när jag hittar en bra! :) 
ps. det gjorde sjukt ont!




min mormor

henne tycker jag mycket om.

jag och fanny köpte med oss en varsinn muffin-delux och te till mormor på en kvällsfika. myspys. vi satt och pratade och skrattade och spelade lite kort och kröp sedan ner i soffan innan vi åkte hem igen. mormor du är guld värd!


IDOL 2010

malin brännlund, vilken tjej! 
du var grym gumman :) 

yesbox, alla vet ju vid det här laget att jag är en idol-nörd. och jag trivs, hehe! nu är det äntligen igång igen och jag satt bänkad framför tv:n med en kopp te och i pausen blev det fotboll (me sverige leker ju så det nästan blev tråkigt) ska snart krypa ner och göra kväller! Pussss&Kraaam



 


kisstelefonen!

haha! kommer ni ihåg när jag på en fest tappade min mobil i toaletten efter att jag kissat? jag vet klumpigt, och ÄCKLIGT, men sånt som kan hända när man är lite rund under fötterna.. den blev ju helt knäpp och några knappar gjorde något helt annat än det dom var till för och någon knapp funkade inte alls eller blev dubbel (alltså skrev du en 5a, kom det 2 st) men den har fortfarande fungerat att ringa med och smsa (även om det var lite knepigt) så jag har haft den som jobbtelefon. MEN i måndags när jag skulle använda den så var det helt normal igen!!! allt är i sin ordning och den funkar prima! sjukt eller hur?

det kanske tog från 6 februari till den 6 september för den att torka? en teori!
lite lustigt tycker jag


åh, jag vill dit igen

för ett år sen exakt var vi där, det var varmt, vi nöjt och hade inga bekymmer!  

malin, jag saknar dig massor


jag älskar fan te

med lite honung och lite mjölk. mums!
justnu dricker jag ett grön te med smak av ingefära och citron, tummen upp! 

idag tog jag en lång sovmorgon. GILLA! sedan träffade jag sara en stund och pratade massor. När hon åkt igen så tog jag en prommis med ida i solen. gillar er tjejer. Imorn är det bara att ladda för en ny vecka och ta nya tag. känner att jag behöver börja om lite. känner mig lite förvirrad och kluven efter helgen av någon anledning. vart är min energi? vart är den bekymmersfria tjejen med ett ständigt leende på läpparna? kom hem igen, okej?

 


okej. jag kommer sakna er

Malin, Alice, Sara bor i uppsala.
Ida flyttar till sthlm imorgon.
jag vet, det är inte alla mina kompisar, men några av dom bästa som jag umgås en hel del med. 

så jag ville bara säga att jag saknar er, och kommer sakna er.
typ 
<3


och det blev det!

jag vaknade och det blev en bra vecka, men mycket jobb, övertid och grejjjer. så nu är jag helt slut, men glad och lycklig! och imorn ska jag sova länge så jag blir utvilad. har haft myskväll med ida ikväll, sett fotboll och ätit dipp och morötter! sen kom min pälskling och skrämde skiten ur oss! haha och nu sitter han och tittar på film med min bror och hans kompis... jag vill ju soooova. men inte själv. typiskt!

puss då


RSS 2.0