jag är så kär

jag är så kär att jag blir knäsvag av att tänka på din röst. det pirrar i magen när jag kysser dig och jag känner mig tryggast i världen när du håller om mig! jag är så lycklig med dig tobias <3

yo blorren

jag jobbar och sliter om dagarna och sen gör jag lite annat! (haha bra förklaring ida, nej!) men men, idag efter jobbet så städade jag huset och sen lagade jag och ogge middag, sen tog jag en välbehövlig dusch och nu tänkte jag titta på vampier diaries! :D sen ikväll får jag träffa min älskling! wiho! veckorna rullar på och jag känner mig nöjd.

en massa babbel om allt som hänt

tjoflöjt!

för alla er som inte häng med och hört allt om usa så kan jag bara berätta att det var sjuuukt roligt och spännande att åka dit. höjdpunkten var ju självklart att träffa ida som jag inte träffat på nästan 8 månader. sen var det coolt att få uppleva sin dröm, vara i californien! vi gjorde som mycket vi bara hann med, shopping, disneyland, universal studios, hollywood, grillkvällar, filmkvällar, stranden, bio, följa med till campus, bonfire, sova i en lägenhet i L.A och festa, skratta och njuta. en intensiv men så sjukt härlig resa. OCH jag och elin hade tur.. som kom hem till sverige dagen innan allt det här med askan och vulkanen bröt ut! pjjjuuh!

efter att ha kommit till sverige igen så åkte jag och tobias till jönköping över en helg och bodde på hotell. Träffade maria jansson, och shoppade en hel del, åt ute och bara mysa järnet och tog igen oss efter två veckor ifrån varandra, megamys!

sen har jag gått och fått jobb också, som ni läste i det tidigare inlägget och det känns sjuuukt skönt! :)
yes, I`m a SATISFIED woman!


bloggen är inte död

även om det verkar så.

jag har fått jobb. från och med idag tills slutet av augusti! sjuuuukt bra :) på KOMFAST där jag sommarjobbat två somrar och jag trivs, även om det suger att gå upp 6 varje morgon. och ja, USA var underbart. kasnke mer update imorrn!


pussssssss

lite bilder då







TOBIAS EGERTH

JAG SAKNAR DIG SÅ!
<3

HOTHOTHOT

japp idag är det riktigt varmt här. och vi har legat på stranden och brännt. nu vilar vi upp oss för kvällen. vi ska göra en supermysigt grej, nämligen ha bonfire. Och med det menas, gör upp en eld på stranden, grilla mat, och sen mashmallows och sitta där och lyssna på musik och ha filtar runt sig! HUR MYSIGT?! precis som på film, vi kasnke blir ca 20 personer, så jag hoppas på en toppen kväll!

pussspusss på er, mest tobias! <3


HOLLYWOOD

idag när ida var i skolan så drog jag och elin till hollywood igen och åkte på en guidad tur, vi åkte på rodeo drive,  sunset boulevard, åkte i beverly hills, och vi åkte förbi massa känsisars hus! SÅ JÄVLA COOLT! kan nämna några kändisar, för det var sjukt många, men typ.. jennifer lopez, leonardo dicaprio, christina aguilera, johnny depp och michael jacksons.. Och det mina vänner var bara nåååågra! FRÄNT VA?! vi åkte upp bland massa hus och såg ut över hela L.A vilket också var en upplevelse! :)

och efter middagen så satt vi här och diggade svensk musik, och jag och ida dansade på stolarna och hoppade runt i vardagsrummet och det var så jävla kul! elin satt och garvade åt oss i soffan, och sa hela tiden, hur orkar ni? haha, men det var så kul, love you idis <3

time to sleep friends!
och tobias, I really miss you <3

UPDATE

okej. I LOVE L.A!

det var så skönt att träffa ida igen. vi kramades och elin och ida grät, jag kunde inte gråta jag var för exalterad och glad och tyckte allt var för coolt för att gråta! men det var så skönt att äntligen få krama om min bästa vän, efter så lång tid! <3

så vad har vi gjort..

torsdag
Vi drog till hollywood, gick på walk o fame, såg alla handavtryck av kändisar, shoppade, åt lunch och såg hollywood skylten! AWESOME!
fredag
var det disneyland som gällde! jag, ida, elin, och hennes två roomisar alex och jens åkte dit och var där hela dagen och kvällen. vi åkte bergochdal banor, och andra åkgrejer, var på en 3D film som var cool! gick runt och njöt av atomsvären och åt middag och såg sedan jävligt coola fyrverkerier på kvällen! tummen upp för disneyland!
lördag
Åkte vi till ett stort shopping center och fick med oss en del trevliga prylar hem. Sedan var det grillning med alla i huset och vi spelade lite amerikanska ölspel, skrattade till magont och floder.. och myste! :)
söndag (idag)
åkte vi med henry (min nya idol) i hans minicooper längs PCH californens kust till huntington beach och låg och solade, åt jordgubbar och melon, njöööt av vädret och SEN hände det sjukaste. vi ligger där och sen känner jag hur jag liksom gungar fram och tillbaka och sen ser jag på ida och elin att dom också ser fundersamma ut och sen känner vi det ännu mer och då säger vi högt, är det en jordbävning?! eller är det bara jag som är dum i huvudet? och sen hör vi flera säga det.. och då visar det vara en jordbävning i mexiko som vi känner av, jävligt coooooolt!!! hela stranden liksom gungade fram och tillbaka.. det går inte att beskriva känslan! men tufft var det! Nu ska vi snart ha filmkväll med roomisarna, jag säger bara en sak, jag njuuter av varje minut! :)

hoppas allt är bra där hemma!
PEACE OUT

RSS 2.0