:D

väskan är packad och klar! och jag har inte glömt något. för första gången efter att ha packat en väska innan en resa känner jag så, att jag har nog inte glömt något! (bara för det har jag väl glömt nåt) haha! nog om det. japp det pirrar i magen, inte för att jag är så nervös, mer över att det ska bli så sjukt kul! :D:D:D 

Pappa lagar min favorit måltid och jag har bakat en rabarberpaj till efterrätt, har tänkt lite dom senaste dagarna på vad jag kommer sakna mest i ät-väg, så jag har anpassat mig efter det och ätit typ, mannagryns gröt, druckit mjölk, ätit svenskt godis och ja, ni förstår!

annars kommer jag sakna mina VÄNNER, min FAMILJ & HUNDEN. men ni finns kvar!  och det jag kommer sakna minst är det svenska vädret, kylan, snön och det mörka dagarna. Det här är verkligen ett äventyr som jag drömt om hela mitt liv och imorgon börjar det FOR REAL. det känns så sjukt kul och spännande att jag bara vill skrika!! :D

Detta bara väntar på oss, och snart kommer viiii! 
pusssssålänge



vilken jävla kväll

jag sitter här och tuggar på en godis. tänker på gårdagen, skrattar för mig själv. VILKEN JÄVLA KVÄLL. jag kommer ihåg i dimman igår att jag sa för mig själv "okej.. vad hände?" när jag tittade ut över malins lägenhet och såg alla dimmiga ansikten och vingliga dansmoves! tänker inte gå in på några detaljer, men det spårade ur och blev inte alls som jag tänkte mig kvällen. kul till en början men det slutade med ett enda stort kaos. haha

låter kanske smörigt, men det är precis så jag känner

Tobias, du är det bästa som någonsin hänt mig.
det finaste jag har. du är den som verkligen kan förstå mig.
den som kan få mig att le när jag är ledsen.
Den som håller fast mig och omfamnar mig och säger vackra saker när jag storgråter.
Du får mig att känna mig så himla trygg.

jag älskar dig något så innerligt att du inte förstår
och på måndag är det bara du och jag, i 4 månader.
Det kommer inte bli några promblem, bara underbart!

Tack för att du finns älskade du

YEAH MAN!

nu är jag på sååååååååå mycket bättre humör. och förlåt tobias, jag låter det gå ut över dig lite grann, men jag är glad att du tar det så bra, det bevisar bara vilken underbar kille/pojkvän du är. och jag vet, jag ahr verkligen humörsvängningar som en kossa justnu. fy på mig! men nu är jag så glad och LÄTTAD framför allt. för vi fick våra pass idag och visumet satt där i. så skönt! så nu är allt klart inför resan bara att packa ihop väskan ordentligt och åka! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih :D

vi kan vi! :D

hahah! vi lyckas med det mesta, jag och Elina! på waynes idag skulle vi luncha, sen blev det något krångel så vi skulle betala när vi hämtade maten, men sen glömde dom ta betlat. syyyyynd! :) haha najs med gratis lunch, jao! Sen har jag myst med tobias och shiiit alltså, nu börjar vi bli nervösa. Mest över att våra pass befinner sig i sthlm (vi ansökte om visum) så jag hoppas att dom ringer imorn och säger att våra pass finns i falun, annars vettitusan om det blir nån resa :P haha men jag känner mig ändå lugn, för anders känner sig lugn (han på resebyrån) så det löser sig nog!

sen köpte jag lite solskyddsfaktor idag, check!
tror jag ska börja packa ihop min necessär lite smått det jag kan.
baaaah.. fjärilar i magen! 

längtar så tills vi är i värmen bara jag och min prins!
<3




kan inte sova

la mig i sängen vid halv 10 ikväll för jag tänkte, "jag behöver sömn så jag blir frisk, jag lägger mig i tid" fortfarande kan jag inte sova. jag får mer och mer dåligt samvete när jag tittar på klockan varje gång. blä. tror jag ringer tobbe igen så han får berätta en godnattsaga.

TÄCK FÄNNY :D

min gulliga syster hjälpte mig precis med bloggen så den är klar tills på måndag när vi åker. 
för då kommer den nämligen bli våran resedagbok där ni kan följa oss på våran tripp genom sydost asien :D så tack för det! :) <3

följa sina drömmar

det är precis vad jag kommer göra på måndag. 
jag ska ut och resa, en lång och spännande resa som är långt ifrån vad jag tidigare gjort. 
jag kommer att åka med killen jag älskar.
En annan sak är att jag kommer vara borta över större delen av vintern vilket jag bara är så glad över.

och jag är så himla glad att det blir av.
så det jag vill säga, följ era drömmar och gör det ni känner att ni måste göra (innan ni börjar plugga, i mitt fall. och innan ni börjar jobba på heltid), känn att ni har gjort det ni vill, då tror jag det är lättare att vara motiverad till de lite tuffare som plugg och jobb. annars kommer man bara vara rastlös hela tiden tror jag. 
JUST DO IT!



the social network

yes. så hette filmen jag och tobias såg. den var mycket bra, kanske ingen bio-film, men ändå bra!:) jag tycker om att sitta i biomörkret med tobias och känna hans hand leta efter min hand.  nu sitter jag här och borde försöka sova bort min feber. jag ska drömma om thailand, shit. snart är vi där på riktigt!:)

puss och godnatt!



-

ni vet när man känner sig sådär svag och skör.
man tänker alldeles för mycket på vissa saker och det skapar bara ett enda stort kaos i huvudet. man ser oftast nackdelarna istället för det som faktiskt är positivt. 
idag är en sån dag för mig.

hela det här året har jag haft alldeles för höga förväntningar på. fast kanske ändå inte. för det har vart ett av dom bästa åren i hela mitt liv, men samtidigt ett av det sämsta. hur kommer det sig tänker ni. men det vill jag inte gå in på, men visst är det underligt?

jag tänker iallafall avsluta den här dagen bra. jag ska gå på bio med killen som gör mig till den lyckligaste tjejen i världen. du är mitt allt, förstå det <3


full koll, skön känsla!

yes boox. jag har städat rummet, bäddat rent och har packat lite (det svåra) känner att jag har koll på papper, har betalat klart grejer inför resan, vet vad som saknas och har dammsugit. har lite planer för veckan som kommer. och nu ska jag duscha och tvätta håret, lite hårinpackning tror jag också. sedan äta middag och sen träffa min älskling som kommit hem idag! <3

allt känns kanon!



MAMMA MIA. om 9 dagar åker vi!

tiden går fort.
om ni vill ses så hojta till, för jag vill träffa er innan jag åker, okej?
pusspusspusss

 

 


tjena hejsan

lördag idag. en bra sådan. saknar min älskling men imorn kommer han hem ju! stan med mallan som jag spenderade natten med, love u! ska träffa ida och gå en prommis tror jag :) ikväll blir det tacos och mys med saraaa! yeyy :) det är en bra lördag! :) 

 


tonight is - like the old times


<3

HAHAH

m.s är här hemma och ska mysa med mig. jag ska gå ner med glassen i frysen och hon går på toa. jag går upp igen, och hon är fortfarande på toa. jag går in på mitt rum, sätter på musik på ganska hög volym. sitter där, läser nån blogg, tittar facebook, smsar med tobias. tänker "fan va lång tid det tar för malin" väntar.. fördriver tid... väntar.. undrar... skriver sen ett sms till henne och frågar "vart är du? :O) hon säger "tittar på nyheterna" hon trodde att jag fortfarande var nere i källaren, haha hon tänkte inte på den ganska höga musiken. och jag som trodde du var dålig i magen!

hahahha


små saker som betyder så mycket

sånt är min pojkvän väldigt bra på.

som igår morse, gick han upp ur sängen först och gjorde frukost på sängen åt mig. en stor kopp varm oboy och två smörgåsar. på dagen när jag mådde dåligt och grät så kramade han om mig och torkade mina tårar och höll om mig i sin trygga famn och sa att allt kommer bli bra. igår kväll så åkte vi till affären (jag iklädd pjamas satt kvar i bilen) så kommer han ut och har köpt min favvochoklad åt mig! igår natt när vi skulle sova och hade sagt godnatt så säger han efter ett tag "ida..." jag "ja..?" "Du är mitt allt!"

du är en fantastisk person och jag så glad som får vara din
jag älskar dig så
<3

 


fredag förmiddag

och här under täcket i min säng sitter jag. för en timme sen så pussade jag min pojkvän hejdå, eftersom han åker till sundsvall i helgen och träffar sina kompisar lite innan vi far. så vad ska jag ha för mig i helgen då? jo. min helg är verkligen fullspäckad! och jag gillareee! ska träffa sara idag och fika lite på stan. sedan äta tjejmiddag här hemma bestående av mig, fanny, mamma och malin :) sedan blir det idolmys med lite gottis i favvosoffan! Sen sova hos malin. låter som en askalas dag enligt mig!

Både Ida och sara kommer hem (lite för min skull) i helgen. så ska passa på at umgås som tusan med dom. för shitpommesfrits. jag åker om.. 11 dagar. 11 DAGAR ÅKER JAG! herregud. panik. ångest. LYCKA. det är verkligen blandade känslor. men mest ska det bara bli helt fantastiskt underbart. 
så min helg blir en helg med nära vänner och mysiga stunder.

PEACE


BILDBOMB från upppppsala med både myspys i soffan, party, bakishäng och dans!


jag älskar er alla, ni är guld värda! <3





ojoj mycket har hänt.

och jag är sääääämst på att skriva!

jag och brudarna drog till uppsala och umgick en lång weekend. vilket var både behövligt och sjuuukt kul :) vi delar verkligen allt, jag och tjejerna. vi delar bra och dåliga stunder, roliga och sorgliga och arga och dom mest lyckliga stunderna tillsammans. love you! och vi har haft så sjukt mysigt, lagat godaste middagarna, legat på (bokstavligt talat) på varandra och tittat på tv, och sovit. gått promenader i höst vädret och fikat på stan och suttit och snackat skit, viskat på natten för att höra om någon är vaken och ja ni fattar! va skulle jag göra utan er?

och bilder kommer imoooorn :)


ursäkta mitt humör

okej jag erkänner. jag var sjukt grinig och en klimakteriekossa och lät det gå ut över alla i mitt hus , förlåt. men nu är jag på bättre humör efter att ha gjort en lyckad tårta jag ska bjuda på imorn på jobbet! (min sista arbetsdag på ett bra tag jao) hihi och efter att jag var ute och gick en kvälls prommis i kylan med min lill-sis! så från och med nu. en glad och positiv tjej, hej!   







godmorgon

tog en lååång sovmorgon idag och jag var i drömmarnas värld som vanligt. helt seriöst. jag funderar på att skriva en bok om alla mina drömmar, fatta kul att ha kvar och läsa sen! inte en bok, men typ varje dag skriver jag det jag drömde på natten. för jag drömmer verkligen VARJE natt! haha :)

åt en sjuukt god och stadig frukost, så nu funderar jag på att ta en powerwalk och sen en dusch innan älsklingen slutar jobba och jag ska träffa honom. hoppas ni får en fin söndag!
Pusss


saknar


jag är kär i en kille

som heter tobias egerth
<3

som ni vet ska jag ut och resa i asien i höst/vinter

och jag har fått massa tips av folk och ett av dom är till den här ön som ligger utanför vietnam. ser rätt najs ut      
ellerhur?  :) 




dålig update

men jag har inte orkat!

förra helgen så hjälpte jag malin att flytta in i sin lägenhet som jag tycker är sjuuukt mysig! :) så vi pysslade med det och handlade grejer och sådär. sen på lördagen var det fest med lite folk som kom hem från uppsala och utgång som var riktigt lyckad. hade superkul och det var mycket kul folk ute :) en dunderbra helg liksosm. sen i veckan har jag mest chillat när jag inte var med malin till ikea och handlade lite mer grejer. och såklart blev det kotlettraden på ikea, vad annars? :) och jobb.

nu är det helg igen och den här helgen har vart mer chillibill. sovit och myst och vart en sväng på stan och kupolen. hälsat på jenny och frerik i huset och ja lite så. god mat och fint sällskap. gillas. kvällen blir lugn och imorn ska jag sova sjuukt länge! :)

och nu ska jag bli bättre på att blogga.
tjingeling!


RSS 2.0