1 ar

idag har jag varit tillsammans med varldens basta kille i 1 ar!
jag alskar dig sa <3


yeah man

som ni ser pa bilderna sa var fullmoon helt galet och sjukt kul :) torsdag var en rehab-dag och sen pa fredagen var vi ute och dok, sa sjukt kul :) ett av det basta dyken jag gjort faktiskt! valdigt valdigt bra! :)

nu nar det inte ar sa fruuuktansvart langt kvar till man kommer hem sa borjar man tanka pa all god mat man kommer fa. Bara falukorv och makaroner.. fy 17 trodde aldrig jag skulle langta sa. eller efter ett glad mjolk, helt sjukt. ikvall ska jag ata sallad, ar sa trott pa allt som heter ris, nudlar och typ pommes. haha

puss pa errrr!

bildboooomb fran partyyyyt

  
  
  
   
  

lite UPDATE

okej. vi har vart med om ett fullmoon party och det var ganska stort! men javligt frant och kul :) har dykt lite mer, sjukt najs. justnu ar vi pa koh samui och bor SJUKT bra. har en stor pool och ett supermysigt rum och gratis taxi till stan varje halvtimme och det for 100 kr natten, hur bra?

sa ja, man kan saga att vi trivs. vadret har varty kasst idag men vi peppar for imorn och ber till gud att det blir battre da! :)

peaccee

men bra

lite full i skratt. vi SKULLE akt till khao lak imorse, men sen "glomde" dom att hamta oss. vi ringer och pratar med dom och da har dom redan akt. bra. eller inte. sa nasta buss gar kvart over 12 och da ska vi ga med all var packning till "kontoret" vi kommer dit, sitter dar och vantar, sen oppnar dom, och da sager han att bussen gar kvart over 1 men att vi KANSKE inte kommer fa plats. NEHE? men bra jobbat pucko.

nu langtar jag hem.

vi far se hur fan det blir med varan dag.
MORRRRR

min underbaring!!!

alskar att hitta ovantade lappar med fina overraskningar pa.
du ar underbar och jag alskar dig <3

tjabbatjenahalla!

bara sa ni vet ar jag kallad, missis eller (ms) tjabba har! haha (en kostymnisse som kallar mig det for att jag sa det till honom nar han sa tjena, och av nagon anledning tyckte han att det var sjukt kul, sa varje gang vi gar forbi sager han pa lite dalig svenska "har kommer missis tjabba" och sa skrattar han) dare.

idag hade vi sol pa formiddagen innan molnen rullade in och forstorde :P sa en liten stunds njutning, valdigt najs! och nu har vi bara tva dar kvar har innan vi aker till khao lak, blir najs med lite ovaxling, hihih, annars ar allt bra och jag ar lycklig for jag har hittat mina bananchips i STORpack, mummms!

pussochkram

mummmms

var nyss och at lite sen lunch. Curry kycklinggryta med gronsaker och ris, saaaaa himlans gott! det anda jag typ langtar hem till ar mjolk, fil, morkt brod och sen lite vanig husmanskost, men jag klagar inte pa den gooooda thaimaten, far aldrig nog :) hihii idag ar det bra vader, men jag haller mig lite borta fran sol och bad iochmed att jag inte ar helt kryy. hoppas pa lika bra vader imorn med for da javlar! ;)

hur har ni det darhemmma?
PUSS

okej, vi gor ett nytt forsok!

nyar var galet. superbra kvall med allt fran drinkar, kandishang, sjuuukaste fyrverkeriet pa stranden till efterfest och karaoke, ja ni hajjar.. bra kvall! :) vi har det superbra har i phuket, har haft tur med vadret, det ar bara nu pa slutet det vart lite halvkasst, men vi overlever. har shoppat en hel del, druckit manga goda frukt-shakes och atit en och annan banan-pankaka! ;)  annars ligger vi mest och solar, eller flyter pa en luftmadrass eller ater god thaimat!

om ni fragar oss, inte helt fel. aven om vi langtar hem yttepytte lite ;)
har far ni lite smakprov pa det liv vi lever! enjooooy! :)




piss piss piss

nar jag precis skrivit ett langt och bra inlagg OCH lagt upp lite bilder sa hakar dataFAN upp sig och vi maste starta om den. KUL. nu tog mitt talamod slut, sa ni far en utdate senare, okej?

vi har det bra
klart slut

RSS 2.0