mys picknick med bra vänner!

mat, jordgubbar, vindruor och glass! sol och gräs och filt, underbar eftermiddag. tidigare tog jag mig et dopp i sjön också, superskönt :) sommaren rullar igång och den ska bli bra! YEAH

missommar!

jobbat till 4, gick bara bra! fick en tant att gråta bara för att jag var så vänlig och plockade en bukett med blommor åt henne! tyckte hon förtjänade det på självaste midsommarafton! :) Min älskling är snart på en färja och kryssning, de flesta av mina vänner är ute på vift eller i sina sommarstugor, så.. därför får vi helt enkelt se hur min kväll slutar! blir iallafall massa god mat och jordgubbar här hemma, mummmma!

ledig helg också, sjuuuuukt bra!
puss på er och glöm inte dom 7 sorters blommorna under kudden inatt! ;)


urmysig torsdags kväll!

dag också förövrigt! 

först blev det lunch med oscar på victucella, sen en fika med emma och sedan träffa min underbara maria jansson! :) Sedan mysa med dom på waynes på balkongen, och titta lite fotboll i den fina kvällssolen. Efter det satt vi oss vi sjön och pratade i nån timme och åt jordgubbar medans solen värmde sisådär 9 på kvällen. tusen tack tjejer för en myspys kväll! och bias också ;) <3


en ledig onsdag fylld av regn

hej.

tänk om jag hade haft turen på min sida och haft fint väder idag. legat och solat i gräset och kanske tagit mig ett dopp. men nej. regnregnregn. istället har jag städat lite och typ legat i soffan och tittat ut. låter spännande va? men en bra sak har jag gjort, bokat en tid för min massage jag fick i present! och guuuuud va skönt det ska bli :)

 

 


-

idag är en grå och trisk jävla piss dag
om ingen hade märkt det

jag vill bara gömma mig under täcket


sthlm pics






tjena bloggen!

stockholm var great! komemr bilder från myspys picknicken vi hade där också senare :) älskar sommar och vackert väder. man blir så glad och får så mycket energi! ellerhur? studentveckan är igång och jag är såååååååååååååååååå avis! jag passar på att vara ledig denna vecka för sen går jag på schema hela sommaren! imorn fyller jag år också, tralalalala va livet är bra!

ska förmodligen ner och spöa skiten ur några 9-klassare i brännboll snart ;) haha önska mig lycka till!

PUSS!


gårdags kvällen i bilder



underbart vacker kväll! :) 



RSS 2.0