kära cypern

Jag och malin bestämde oss för att skita i filmen vi påbörjat för att få gå och lägga oss så det blir måndag nångång, hihi!
Vi ska tvinga oss till att sova, allt för att imorgon ska komma! jag är egentligen inte ett dugg trött, så vi får se hur det går, haha. jag bara längtar till vi ligger där och hör vågorna från det turkosa vattnet och känner den brännande vita sanden under mina fötter.. ÅÅÅÅÅH!

kanske skriver något imorn innan vi drar, godnattt folks! ;)

IMORN IMORN IMORN!

jag har packat klart, så gott som. Nu ska jag bara fixa handbagaget, sen så :) Malin kommer nog snart hit med sin feta väska också! hihihi.. ÅH VAD JAG ÄR GLAD! :D cypern cypern cypern som vi har längtat!

PARTY

ikväll blir det fest :D
jag är TAGGAD!

två dagar!

Idag ska jag börja packa resväskan! för om 2 days drar vi till cypern ;) WEIHO!
idag är det lördag och jag är slö och lat. Har inte gjort nånting idag typ.. (bra ida!) men snart blir det andra bullar, ska träffa sara, packa, se på film och sen ikväll kanske det blir utgång! Har inte bestämt mig helt, men det lutar åt det.. :) Så det blir nog en bra lördag trotts att den började segt och med huvudvärk.

puss på er!

du väntar spänt!

så därför måste jag ju nästan skriva nåt ;)

kom hem för 1 timme sen, har vart i borlänge hela eftermiddagen, hemma hos tiina och nils lagade tacos med dom och alice, supergott :) sedan mötte vi upp malin vid bion och såg den nya Beck filmen i stormens öga, den va riktigt bra! :) satt på spänn hela filmen fan! höhö

imorn äre FREDAG det gillar vi! :D Natti

wiewie

har faktiskt itne vart utanför dörren idag, men har fått jättemycket gjort. Städat mitt rum, fixat en pärm för massa viktiga papper, rensat garderoben, monterat en grej till rummet, fixat fram en del grejer till resan, bäddat rent, sorterat en tidsskrivsamlare, fixat en del grejjer på datorn och lite annat smått och gott. så nu känner jag mig duktig!

nu ska jag borsta gaddarna, sweat dreams!

arbetslös

Jag måste väl kalla mig arbetslös nu. Jag och malin var på arbetsförmedlingen igår och har nu varsinn handlingsplan, känns som en bra början. Så nu är det bara att börja söka jobb. Va på stan och kupolen också och fixade lite saker till resan också. Så nu är väl allt kirrat?

Jag sov i bjurs i måndags, myspys! Och vi tog en fotboll och drog till fotbolsplanen för att lira lite, sen fick vi sällskap av 6 väldigt seriösa och galna killar, jocke, robin, janne, erik, niklas och Calle :) Men det va trevligt! OCH malin jag känner idag att jag har träningsverk i mitt högra lår. så du är inte ensam! ;)  Eftersom vädret idag suger, så ska jag passa på att göra saker jag MÅSTE göra. städa rummet ligger som nummer 1.
TJO

Livet är inte rättvist

jag vet inte vad som händer justnu. vart är allt på väg? Min dag började väl helt okej, tills jag fick ett väldigt sorgligt sms av mamma. mina tårar började rinna.. och det va inte första gången denna vecka, och hallå det är tisdag?!
justnu känner jag mig tom och arg.. vet inte vad jag vill med detta inlägg, men livet är fan inte rättvist för 5 öre!! :(

jag tänker på er

om en vecka!

Åker vi malin! 1 vecka! :):)
Snart ska jag ner på stan och träffa malin en sväng. Vi ska inhandla lite grejer inför resan och gå till arbetsförmedlingen!  Jag hoppas på en fika eller en glass eller nåt, hihi. sen får vi se vad som händer!  pusss

kryper i benen

jag ska knyta på mig ett par sköna skor              
och gå en lång promenad tror jag.
musik i öronen och solen i ögonen,
så får det bli! PUSS


rekord

bloggrekord idag, woho!
jag är inte så aktiv som vissa andra, men kul att ni hänger med och läser ändå!
puss på er :)

Ett Liv

Ibland går det utför. Det blir inte som man föreställt sig. Ibland blir det inte som man vill. Hur mycket man än önskar och hoppas, så kommer det aldrig bli så. förväntningar, drömmar och önskningar krossas. Vad ska man göra? Finns det något att göra?

Jag har en vän som går igenom en svår period justnu. Det är svårt att veta hur man ska hjälpa när allt är så hopplöst, men jag hoppas jag gjort vad jag kan. Perioder av sorg kommer alla drabbas av någon eller några gånger i livet. Så är det bara, ingen är perfekt. Ingen är felfri. Alla gör misstag. Man plågas, man mår skit, man försöker, man misslyckas, man ger det tid, man går vidare, men man kanske aldrig glömmer. Det är livet vi alla lever.

Du förtjänar att vara lycklig


I don`t want to be

Denna veckan har hetat sova-över veckan! haha! har inte sovit själv en natt denna vecka, men jag gillar det :)  Därför jag vart så dålig på uppdatering också, men det kommer bilder och sånt sen. Nu måste jag göra mig iordning innan jag ska iväg på partaj, så måste kila, VI HÖRS!  tusen kyssar

Det håller mitt humör uppe

Regn regn och regn. KUL. not! Men det bästa är att jag och malin har cypern som väntar på oss den 31 augusti. shit vad jag längtar!!!!

please don`t leave me

jag undrar vart du är nu. hur långt du har kommit...
Ida är justnu någonstans uppe i luften i ett flygplan (hoppas allt har gått bra!!!) påväg till USA. hon åkte idag, igår tog vi farväl och ja, vi grät tillsammans. Jag förstår att du är sjukt nervös som du sa idag när du ringde mig när du satt på arlanda. Vem skulle inte vara det? men du är modig och en stark person så jag vet att det kommer gå galant! jag håller alla tummarna för det också. jag kommer sakna dig så mycket, min bästa vän. Men snart ses vi igen på flygplatsen i L.A!!

love you

00.44

okej, gårdagen var toppen, VERKLIGEN! hade sjukt roligt med alla brudar. sov sedan över hos idisen och idag lunchade vi på waynes 7 stycken slitna tjejer, ännu mer mys! Sedan sa jag hejdå till min ängel, som jag inte kommer träffa på ett bra tag. Men det har jag inte riktigt fattat än..


Kvällen spenderades med Malin Malin Fredrik och Marika! och vi såg på, jag tror det var den sämsta film jag någonsin sett, helt seriöst! Och jag har sett många dåliga filmen men den här tog hem första priset, grattis! Den hette Young, single and angry. SE ALDRIG DEN! då vet ni det, men kvällen var ändå myspys. Nu är jag sjukt trött och funderar starkt på att sova, känns som att det kan behövas. imorn ska jag sova läääänge!
 godnatt pluttisar!

Avsked, Fest och Lycka!

Ida Spendrup, min bästa vän, åker på söndag till USA för att plugga där i 10 månader.  Det känns både tungt, förjävligt och jättebra på samma gång, ni förstår, kaos i min hjärna!! Vet inte om jag ska gråta eller skratta och typ peppa? Jag tycker det känns tungt att inte ha hemma här hemma, att bara kunna ta cykeln och på 5 minuter vara hon henne! Men samtidigt vill hon det här så himla mycket och har velat så länge och nu blir det äntligen av. Det är så stört kul för henne att hon får och ska göra det! Och det bästa av allt är att JAG ska dit, jag har biljetter! jag och Elin (hennes lillsyrra) ska dit! DET ÄR BARA FÖR BRA!!!! :D

Iaf, så ska hon ha lite förfest idag innan vi röjjer på krogen! Det ska bli så roligt, och jag hoppas det inte slutar med ett enda grinkalas eller nåt.. utan vi ska bara njuta av att vara med varandra och ha roligt!!

Jag skrev just till en kompis på msn och fick en kul kommentar. Jag "åh jag är så pepp!" Hon "ida, det är väl du jämt?!"
haha, okeej då! :) NU KÖR VI BRUUUUDAR!!

bilder från mini roadtrip!

    
    
   love you M.J <3

?=)(/&%¤#"!

Vad gör du? vad vill du? vad försöker du med?
jag vet inte om jag orkar

NIGHTMARE

inatt tror jag jag drömde den läskigaste drömmen jag någonsin drömt, eller nej, jag ångrade mig, den näst läskigaste. fyfan, jag vaknade och skakade, ett under att jag inte kissade i sängen! usch vill inte ens skriva den, uuuuuuuhruk!

medans jag var i drömmarnas värld, på ett dålig sätt dådå, så gick klockan och jag sov lite för länge! när jag vaknade hade jag 20 minuter på mig innan jag skulle vara hos tandläkaren! som tur var fick jag låna min brors moppppe så jag hann! och nej, jag hade inga hål :D  idag vet jag inte riktigt vad som händer, väldigt skönt faktiskt! (:


ha en bra torsdag!


tack för sällskapet

Robin Malin och Fredrik åkte hem för en stund sen, vi låg i soffan och tittade på en beckfilm, åt bullar och bilar! Det var mysigt :) nu ska jag sova tror jag, är riktigt trött, och imorn ska jag till tandläkaren, det var inte igår! sov gott sötnosar!

love me, hate me. Say what you want about me..

Mysig dag med M.J idag, verkligen! gick upp tid och drog till valbo, gick på ikea och i affärer, lunchade och åt mjukglass! testade massa heta kläder, bilder sen ;) Sedan fortsatte vi till min födselstad, GÄVLE! strosade runt i stan med det fina vädret, satt i boulognerskogen i gräset och smaskade på lite gott! Dunkade i bilen hem efter en heldag och trötta ben!
Puss min älskling, hoppas du hittade ALLA grejer i baksätet! :)


VIASAT

Idag hände en liten rolig grej. Det ringde på dörren jag satt i mitt rum i endast linne och trosor. 1 sekund efter första ringningen plingar det igen.. och sedan när jag ser dörren som jag halvspringer mot så ser jag en mans hand som knackar på glaset. Jag tänker "det är väl pappa som har fulla händerna med matkassar eller nåt" så jag går och öppnar, där står en kille, ca 22-25 år snygg dessutom. Hej säger jag undrande. Han bara tittade nerifrån och upp på mig, och säger hej. Jag väntar på att han ska säga nåt mer, han säger "jaa, jag är från viasat och heter daniel, öh föresten bor du här?" Jag "ja, det gör jag"  (vad annars liksom, haha) och ser undrande på honom... "eller jaa det är nog inte mig du ska prata med om det där" slänger jag ur mig, och han blev generad stackarn, men kul var det! klart jag bor här, ba "neej jag bor inte här men jag öppnar dörren i underkläder iaf, haha"

åh herregud!

Helt otippat! ni vet ju att jag bokade en sista minuten till cypern i torsdags! Igår när jag gick på stan så sa fanny "skulle inte du in på resia?" jag "jo justja" och vi gick in, jag kollade lite priser till Usa, har ju lovat Ida att hälsa på henne nu när hon ska åka dit och plugga 1 år. Om man säger såhär, det tog några timmar, sen hade jag bokat resan till USA! 2 resor bokade på 4 dar, känns overkligt. Idas Syster följer med mig till usa och vi kommer få det så stört bra! Så igår kväll svävade Ida Welker på moln, det är ett som är säkert!

bilderrr

bilder från fredag och lördag, orkar inte skriva nåt, bilderna får tala för sig själva!




den här bilden kanske kräver en förklaring, haha! Tror hon skulle härma idas vinnarpose när hon tog hem segern i kubb ;)

Nu till lördagen





nanana, JAG ÄLSKAR SOMMAR!

och igår och idag har vart så himla mysigt!

Igår efter SISTA jobbdagen träffade jag ida och sara, vi myste på roxnäs med kubb och mashmallows grillning (bilder kommer sen) Sen kom malin, daniel och patrik och överraskade :) Sedan har jag och saris en galet bil färd hem, hahah. Jag och sara passade även på att tälta, tog med massa kuddar och filtar ut och låg och pratade in på natten, vaknade tidigt av solen som brände, sådär mysig i ett tält ni vet, blä va varmt det var! men vi åt frulle på altanen och åkte sedan till hälssinggårdsbryggorna för att kasta loss! Seglade, lunchade, badade från båten och solade, hur underbart? Tack för det!

Sen blev det grillning här hemma, mums! Sen tajmade jag och syrran solnedgången med ett kvällsdopp. Åkte ut mitt på sjön med surfbrädan och badade från den, så myyysigt. När vi kom hem gjorde vi te och åt ost och kex och spelade spel med resten av familjen med värmeljus på altanen, kunde inte bli en bättre avslutning på denna dag!

Är ganska mör i kroppen nu, så godnattpuss!

nya äventyr!

Det närmar sig en ny termin (för vissa) men för oss andra då? Vad ska alla göra? vart ska alla ta vägen, lite läskigt är det ju men samtidigt sjukt spännande! Alla frågar mig hela tiden vad jag ska göra, så därför tänkte jag berätta det en gång för alla! Jag har jobbat 8 veckor (slutade i fredags) på komfast, fastighetsskötsel (: Och nu ska jag bara vara hemma i ca tre veckor, njuta det sista av sommaren. Sedan den sista augusti åker jag till cypern en vecka, men sen då? Jo.. jag och Malin ska åka till oslo och söka jobb, har inget än men hoppas på att hitta nåt. vi har dock en lägenhet som vi får hyra sjukt billigt pga kontakter ;) så det är väl våran plan so far. Nu vet ni det... men fortfanade, jag vill veta vart alla ni tar vägen? Vad ska du göra?

pusss!


SÅ BRA!

Idag har jag gjort något som jag velat göra så himlans länge nu!! kan ni gissa? justdet, bokat en utlandsresa! Jag och Malin.S åker till cypern den sista augusti :) Kommer bli sjukt bra! vi bestämde oss och bokade på typ 2 dagar, mums!
ååååååh, vad jag längtar, och inte fattar på samma gång, men lycklig är jag! älskar dig malin, vi kommer få det bääst! <3

bättre än väntat

Idag gick det bra på jobbet, vi var effektiva som 17 allihopa :) cyklade sedan hem, och min snälla bror följde med mig och åt kebab, tack för sällskapet! SEdan ahr jag suttit ute på gården med datorn i knät och kollat på massa resor, jag vill, jag vill!!! Sen gick jag en prommis med mamma, det är verkligen superskönt ute! Nu ska jag ringa malin sen sova.. Pussspåer!

blåbärsplock!

Idag träffade jag hanna, alltid så trevligt! VI badade och sedan tog vi med oss fika och cyklade till skogen för att plocka blåbär till mamma. supermsigt! nu är det bara 4 dagar kvar på jobbet, sen får jag också sommarlov! woooho! SÄNGEN, natti!

RSS 2.0