hej på er!

onsdag igen, veckorna går för fort! vart tar tiden vägen? håller ni inte med? idag är jag iallafall ledig vilket är skönt. ska titta på lite film och ikväll får vi se vad som händer.. har inte så mycket att komma med. + att jag  inte orkar med bloggen så mycket nu längre.. så vi får se när det blir ett till inlägg. OM det blir nåt. tjaaaO!

underbar vecka verkligen

okej lyssna här.
måndag jobbade jag till 1. och det var kanonväder, så det blev lite häng på roxnäs med lite folk och sedan grillning på kvällen med dom+några fler, supermys!
tisdagen jobbad jag till 12, det var kanonväder även denna dag, så det blev sola och bada och en träningsrunda med pappa på kvällen.
onsdag var jag helt ledig och då låg jag nere vid hosjön med malin och vi hade med fika och solade och badade,  (för det var även då kanonväder) helt underbart! :)
torsdagen jobbade jag till 3 och sen blev det ett dopp i gullnäs med lite folk som jag inte sett på ett tag, för då vare ju också KANONväder. sen blev det god mat och minigolf på kvällen :)
Fredag alltså idag..var jag ledig och det blev stek med sara vid sjön på förmiddagen fram till 3 :) loveeeeliie och nu regnar det. så då blev det fredagsmys med godis och mys i soffan!

så japp, jag gillar livet! :)

RSS 2.0