jag vet nu

Vad riktiga vänner är.

.

ikväll har jag inte vart mig själv
förlåt

jag tänker inte ens berätta hur arg och less jag är

I onsdags blev det shopping med syrran på stan och det gillades mycket! :) fick lite nytt i garderoben och det är alltid kul. torsdags, var det bara spel och bullbak och mys med pojkvännen, lite film och sådär som gällde. och idag.. idag vill jag inte ens prata om. eller okej, jag vaknade med sjuk huvudvärk, en svälld och öm hals och feber (förstår ni min frustrasion? har inte vart heeeelt frisk sen i oktober, hej matt tjej.)

tur att jag har en underbar pojkvän som ställer upp och vill umgås fast jag mår som jag mår och är på det humör jag är. Love you

jag lever, du lever och förlåt för det jag utsatt dig för

jag har tur som lever.
både igår och idag kunde jag fan ha dött. vinterväglag är inte att leka med. kan ju tillägga att pappa körde bilen idag, och vi kom till en korsning och han skulle stanna, bilen bara gled, rakt ut i den korsande vägen där det kom en traktor från vänster och bilar från höger. jag ser det i ögonvrån och bara blundar och biter ihop medans pappa säger "jävlar jävlar jälvar" och göra allt han kan för att stanna.. läskig känsla, traktorn hann se oss SOM TUR VAR! (och eftersom det var en traktor så körde den inte så fort, hade det vart en personbil, då hade det smällt kan jag lova) och vi snurrade runt och alla bilar fick vänta på oss.. haha stackars min pojkvän som också satt i bilen och igår utsatte jag honom för en yttligare nära döden upplevelse. jag var påväg ut i rondellen när det kommer en bil (en snövall var så hög så jag såg inte bilen) kan ju tilllägga att igår var inte min dag. hände en hel del otrevliga saker om vi säger så. inte okej! men alla dagar kan inte vara bra.

Min syster

Fanny Welker
Jag älskar dig!
<3

Vet du hur mycket jag saknar dig?




JAG ÄLSKAR DIG
KOMMER ALLTID GÖRA

<3



jag älskar dig

tobias egerth
som just övergav mig för hockeykväll med grabbarna (såklart fick jag följa med om jag ville, men tyckte att han skulle få lite tid med bara dom) så själv ska jag ha myskväll med familjen. pappa köpte dipp så jag ska gå och skära lite morötter och gurka tänkte jag. Sen ska vi titta på 2012 och självklart lite hockey vi också! :)

jag är lycklig
peace

Bed of roses

sitter i soffan med pappersrullen bredvid mig.. suck
har kollat på lite sex and the city, topmodel men ikväll ska jag följa serien som sparkade igång förra veckan då jag tiina och alice satt bänkade och såg dubbel avsnitt av vampier diaries med glass och muffins. så ikväll blire ett till avsnitt, (GOD I LOVE serier!)  :) men utan min tjejer dock..

ska äta middag nu, mums
PUSS


förklaring till få inlägg = OS och Min älskling

yes så ligger det till.
Jag har helt enkelt glömt bort och inte haft tid att sitta här och skriva onödiga saker, och tjata ännu mer om hur lycklig och glad jag är justnu. hehe! Har umgåtts med Tobias näst intill konstant sen i fredags och det gillas mycket! I lördags blevf det party också, vilket var sjukt kul! firade att jobbet var över. Så vi "ungdomar" på jobbeet festade loss och OM vi hade kul! 

Nu sitter jag hos tobbe och hållar honom sällis till hockeyn :) fast jag tycker förstås också att det är kul! :)  sen kan jag ju berätta att jag har blivit förkyld igen, OCH JAG FÖRSTÅR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det är en förbannelse över mig börjar jag nästan tro. va fan är felet! PALLLA!

en period kvar, sen får jag äntligen krypa ner bredvid min älskling
Pusss och heja SVERIGE!

IT`S OVER

nu har jag jobbat klart på FS (förlagssystem) för denna gång. projektet är avslutat och klart, bra jobbat! Nu är det en solig fredag och lite ledigthet som står på schemat och OM det ska bli skönt!:) nu har jag och mami helgsstädat lite och snart ska jag ta en dusch och duscha av mig allt som har med siffror och böcker att göra, hehe! Sen ska jag bara mysa med min älskade ikväll, äta god middag och så. Jepp, I love life!


2 nätter kvar, sen är det över

jobbet pratar jag om. Ska bli skönt att få vända tillbaka sitt liv. Och jag ska vila upp mig, umgås med vänner och ta tag i träningen ska jag också göra har jag tänkt. blir nice! kommer såklart sakna gubbarna! (där hör ni björn och thomas!)

nu ska jag gå ut på en prmenad med min bästa vän (hunden) och sedan dricka lite te till en film kasnke, mys!
pusspusspuss
jag saknar T

hide and seek

Sara kom hit nästa precis efter att jag vaknat, vi har suttit och pratat i min älskade soffa (för er som inte visste det så älskar jag min soffa väldigt mycket, höhö) och druckit te och sett en rätt dålig skräckfilm, hah! om vi säger såhär, den spårade ur i slutet och blev skrattretande! hon lämnade nyss mig för att skriva en novell tills imorn, lycka till darling!

jag kommer på mig själv med att sitta och lukta på mitt hår, men min hårinpackning luktar så sjukt gott! haha

Jag är lyckligt lottad justnu.
Saknar dock Malin och Idis väldigt mycket!

mycket planer för veckan, me like!

wie, på nån timme har jag lyckats boka in 3 vänner jag ska träffa i veckan!
känns bra, mina vänner är värdefulla

En finfin helg

Helgen har vart mycketmycket bra.
umgåtts med min pojkvän hela tiden i stort sett, så mycket mys har det blivit. Sen lite innebandy, kupolen och filmkväll och promenadmys. och det bästa av allt. JAG BLEV FRISK! :) och ja, bokade en resa som ni säkert läst längre ner. så ja, jag mår bra och jag älskar den känslan!

Nu ska jag dricka te och se en skräckfilm med lillsyrran sen blire jobb.
PUSSS

RESA BOKAD!

wiiie, äntligen. I helgen bokade vi flyg. Jag och Sara åker till spanien i mitten av maj och det kommer bli grymt! :) längtar! vi kom undan väldigt billigt också vilket är sjukt nice! en billig solsemester med en bästa vän, ja kan inte bli bättre! livet leker med mig! :)

du som tog mitt hjärta

jag är kär.
förbannat kär och förälskad.
Jag är lycklig, jag mår bra och jag är glad!

Tobias <3

tralalala idag är det fredag!

fredagar är nog den bästa dagen på veckan!
Jag ska snart ta ut min vovve på en promenad, sen ska jag dammsuga rummet och bädda rent, sen äta nån lunch och kanske följa med pappa och handla, lägga ansiktsmask och ta en lååång dusch. Sen kommer min pojkvän hem idag och då får jag ju träffa honom! :)

det låter som en väldigt bra fredag enligt mig.
jag är lycklig

så mycket att längta till

  • Uppsala
  • USA
  • s
  • hälsa på barndomskompis som jag inte träffat på 10 år?!?
  • en sommar med massa halvklara planer
Jag längtar till allt!
GODNATT <3

jag vill träna!

jag vill svettas, känna hjärtat slå så fort och bli helt anfådd så jag måste anstränga mig för att hinna andas emellan. Jag vill vara så törstig så det känns som jag skulle kunna dricka en hel sjö och jag vill ta ut mig så mycket att jag mår illa och vill kräkas.

jag vill helt enkelt träna och vara frisk
känns länge sen nu


john blund

tänker nu säga godnatt efter att ha ägnat kvällen åt två telefonsamtal från mina bästaste.
jag hoppas att jag mår snäppet bättre imorn också för då är det inte så himla långt ifrån bra, alltså helt bra.

Nattti

Jag saknar massa människor

ida malin sara tobias
frida alice tobias tiina
marcus maria oscar
marika fredrik lollo
hanna daniel maria
anna david jonas patrik
malin oliver gabby tove
frida malin tomas simon
robin oskar mårten
elin ella filip isse martin
linnea erik calle elina
liza jocke jacob matilda
viktoria lina nils johannes
toedor johan malin mia
emma sofie micke emil

mitt inre lyser även om mitt yttre inte kanske visar det

mitt yttre visar en svag, energilös och blek varelse. Medans mitt inre känner sig stark, som en sol och säker på vad hon känner. Och det är kärlek. Mitt hjärta blommar som en stor sommaräng och mina tankar sprudlar av lycka.
jag är kär

jag tänker bara på sommar hela tiden

jag drömmer om sommaren varje natt nu, och dag för den delen. Jag tänker på att gå barfota, att grilla, vara ute sent på kvällen, bada, sola, cykla, smälla i sig massa glass, vara brun, pigg och fräsch, njuta, picknick, myskvällar på rådis, tända en brasa när det är mörkt, åka båt, övernatta, åka iväg på roliga saker, nakendopp, festival, semester, solkräm och tunna kläder. ni vet allt det där. GAAAD va jag längtar!

godnatt, nu ska jag drömma om den perfekta sommaren

SNYGGG


Det är som mörkast innan gryningen

Jodå. jag är på bättringsvägen. men långt ifrån bra.

Idag gick jag utanför dörren för första gången på ett bra tag. Det kändes så bra att andas in frisk luft och få lite solsken på kinderna, jag njöt. Men sedan kände jag hur svag jag var i kroppen (i och med energi och näringsbrist) Det var jobbigt att bara gå till bussen.. Sedan blev det soffan resten av dagen. Har sett 3 filmer Girl positive, sexdrive och mysteriet på kyrkogårdsön haha!

och malinjonsson du är galen, helt otrolig och en fantastisk vän. Jag älskar dig! vet ni vad kvinnan sa till mig idag?
"ASSÅ JAG ÄR TYP KÄR I DIG!!! får inte nog av att säga hur mycket jag tycker om dig ajda!"
haha, love u

du gör mig lycklig

TOBIAS


besvikelsen!!!!

jag fick ingen medicin. jag hade inte halsfluss som jag trodde bara ett vanligt virus. (ETT SEGT, STORT, DUMMT, ELAKT VIRUS) så ingen medicin till ida, "vila och ta hand om dig" blev min medicin. fan va sur jag blev.

vårdcentralen 2/2-10 kl. 11.00

det gör mig glad!
äntligen medicin

ps. jag mår inte bättre

RSS 2.0