Hejsan svejsan

sista kvallen i krabi da. tobbe har nyss kollat pa arsenal sa da blev han lycklig ;) idag har vi legat pa stranden ett tag innan jag madde for daligt och gick hem. det visade sig att jag hade feber, mindre kul. men ocksa en forklaring till varfor jag orkar sa lite och har noll energi :P

igar var vi ute pa lite avnetyr som bilderna far visa och beratta om, enjoy!

   
   

  

Har ni nagra funderingar kommentera garna :) tjoooo !

ao nang

okejjjjj. inatt hade varken jag eller tobbe den basta natten. jag vaknar mar superdaligt, spyr, spyr lite till och ja det andra ocksa ni vet. sa var val pa badrummet ganska sa manga timmar inatt, usch och fy. javla buffe! och sen blev det till att spendera hela dagen i sangen pa hotellet. men innan inatt har vi haft det kanoners.

bade jag och tobbe tog varsitt dykarcertifikat, vi ar mycket stolta :D det var en superhaftig upplevelse att dyka och se allting under ytan :D sag bade coola och laskiga fiskar ;) vi klarade provet ocksa, och jag klarade tillslut en ovning jag hade lite svart med under vattnet, kung va? verkligen superkul :D

sa vad har vi mer gjort? vi har tagit en dagstur till en jattefin strand, railey beach, degat pa varan strand, och jaa.. mycket mer an sa har vi inte hunnit med, dykkursen tog 3 dagar ocksa :) och pa fredag ska vi ut och rida elefant och bada i ett vattenfall som ska vara 40 grader varmt, blir nog nice! nu ska vi se om jag lyckas lagga upp lite bilder :D



ute pa en dyktur :D  

   
det brukar komma lite regnskurar man inte ar beredd pa :P


Railey beach
   

lite annat :)
  

PUSS FRAN OSS!

(las tidigare inlagg forst)

Tobbe: Jaaa maste saga att shoppingen blev battre an jag trodde, hittade lite sovenirer, pappa ska fa en sak som var for stor for mig! haha (nu blir du glad va!?)  Maste bara saga mitt BASTA kop! det var en Thaiboxnings huvudbonad! den prutade jag mer an 50 procent pa! hahaha

Men det allra coolaste var anda templet vi besokte senare, det var sa javla coolt att se alla de statyerna och detaljerna i taket, sjalva huset och allting! det var dessutom billigt att besoka ocksa:) Sen tog chafforen oss till ett annat stalle som var grymt det med. en Buddah inristad pa en bergsvagg, den var 109 m hog och "fargen" var i akta guld, sa den ar bevakad 24 timmar om dygnet! COOOLT!

Imorgon bar det av till Krabi, det ska bli roligt att fa se mer av thailand :) Nytt inlagg inom kort!


tralalalla, bra dag!

Ida: okej. maste borja med att saga att delfinshowen var inte mycket att hanga i julgranen. plus att vi inte fick bada med dom fick vi veta nar vi hade akt 2 timmar i bil (lite besvikna liksom) for att dom holl pa att renovera bassangen dar man brukar fa bada och simma med dom. sa det sog!!! sa efter en 30 minuters show och en acklig milkshake sa akte vi 2 timmar hem igen, suck. men men!

Idag tog vi en tur till Pattaya, vi har shoppat lite :D:D:D hehe, och vi gick runt dar i 33 grader i skuggan, bland all trafik och det var hemsk hemskt varmt, men fan sa mycket battre an att frysa ;) hihi vi handlade en del grejjer, och oj va billigt det ar. vi prutade en hel del och det visade sig att tobbe var en hejjare pa det :) jag ocksa faktiskt, men tillsammans ar vi bast! :)









tobbe skriver snart om dessacoola bilder PUSSS ;)




:D


har har vi en sjukt god maltid som det ofta blir till lunch, ca 9 kr :D





okej, sa mer bilder hinner jag inte lagga upp idag for datorn ar sjukt seg. men men vi har det fortfarande bra och blir brunare och brunare for varje dag ;) hihi. vi borjar bli lite rastlosa pa detta stalle, vi vill aka vidare nu. till nagot lite mer fartfyllt, men vi haller ut tills torsdag for da are Krabi som galler. ska bli kul :) imorgon ska vi pa en delfinshow och vi ska aven bada med delfinerna (det ska bli najs) blir aven en shopping tur till pattaya pa onsdag innan vi drar soderut!

so loooong! / i&t

antligen lite bilder!!!! :)


tobias nar vi hade lyft fran arlanda!


har har vi varan balkong :)

hihi

en dagstur till koh samet, alsklingen badar!

har sitter jag och filosoferar :) (vi vet att vi ar bleka, andra dagen sa)

varan kungliga restaurang, den vi hanger vid varje kvall, APGOD mat!

traffade pa en elefantunge nar vi var ute pa varan moppe tur! sot va?

hmmmmm.... hahahaha!

dar fick ni ett litet smakprov av varan forsta vecka, bilder komemr eftersom. Idag bokade vi flyg och hotell till Krabi i 10 dagar. ska bli najs att aka dit dar det formodligen ar lite mer liv och rorelse :) dar ska vi forsoka ta dykarcertifikat! sjuuukt spannade :D

livet leker, vi ar nojda!
puss fran oss <3


En vecka sen vi var på svensk mark

Ida: hej allihopa! Jag förstår att ni väntar spänt på nya inlägg, men just nu Har vi bara tillgång till interner ibland så det är därför.. Men håll ut! Idag hyrde vi en moppe och åkte på marknad, åkte och åt på en restaurang tid hamnen och såklart tagit ett dopp i havet! :-) Haha, och när vi badade idag så sa Tobbe att han hela tiden kände något tid benen! Och jag sa att han bara inbillade sig, men så tittar jag ner och ser fullt av maneter!! Och får såklart panik och börjar skrika och simma mot land, verkligen simmar i stimmet av maneter, så Jävla äckligt! Sen Går jag upp och tänker inte bada mer i havet. Och sen känner jag hur det sticks på skinkorna och blir lite rädd, men efter ett dopp i poolen så känns det bättre! Haha:-P nu ska jag låta Tobbe skriva några råder också, puss på er därhemma! Jag saknar er lite, skicka lite sms så blir jag glad!<3 Tobbe: idag Har det varit en rundåkning Här om kring med moppe, det var riktigt kul att se! Dagens bästa var nog att klappa elefanten vi träffade på idag, det var coolt, första gången för mig:) åter till maneterna (som också var en rolig händelse) jag stötte till någonting hela tiden när vi gick ut i hatet, ida avfärdade det som att det inte var någonting, sen efter en stund fick hon se alla maneter och fick panik, när vi närmade oss stranden skrek hon att det brändes i röven på henne, hade hon bara lyssnat på mig att det var nått i vattnet så hade hon inte blivit bränd:p imorgon hoppas vi på klar blå himmel och sol, idag Har det varit molnigt men skönt:) ha det bra i kylan;)

Rayong och Koh Samet

Nu har vi avklarat 2 natter i lagenheten i rayong! Laget ar jatte fint och vi har ungfar 30 m till havet. Stranden ar i princip tom och inga forsaljare grymt skont! Vi har en enorm utsikt och en vacker solnedgang fran balkongen. Idag har vi gjort en dagsutflytkt till O:n Koh Samet och det ar verkligen hur fint som helst har! REKOMENDERAS! 

Vi solar och badar och ater gott! Njuter av livet och en kall ol iblnd ;)  

Puss och kraaaaaaaam! 

haha

tobias trock pa nan thai tangent sa nu blev allt jattestort och vi fattade inte hur!
men men! PUSS

one night in bangkok, so far!

HEJHEJ!
vi lever, allt ar bra. da kan alla vara lugna! ;) vi har nu sovit en natt i bangkok och tidsomstallningen har verkligen tagit knacken pa oss. for herregud va trotta vi har varit hela dagen. och det blir nog en tidig kvall ikvall ocksa. idag har vi utforskat lite av bangkok (for det ar sjuuukt stort) varit pa narga shoppingcenter och kikat runt lite, atit lunch och haft det mysigt. Det luktar illa och alla kor som idioter! haha sa nar man gar ute sa vill man halla andan!

imorgon ska vi till rayong, dar vi hyrt en lagenhet 2 veckor, och da kommer vi formodligen kunna bada i havet :D
hoppas allt ar bra hemma, vi hors snart igen!
idis&tobbe


dagen jag har väntat på, det känns lite som julafton när man var liten!

jag är klar. justnu väntar jag på att tiden ska ticka, och bli 10. för då kommer tobias och hans pappa och hämtar mig. Sen åker vi till arlanda. idag är dagen liksom. som jag har väntat på så länge. jag kan inte säga annat än att jag är så lycklig och det ska bli så jävlans kul. har sagt hejdå till vänner och familj och självklart komemr jag sakna er, men vi ses snart igen!

håll er uppdaterade på denna blogg och följ oss när vi reser runt, sen får vi se hur mycket inlägg det blir (för vi vill ju ha semester ;) ) hehe!

Hare bra här hemma i kylan, för nu drar vi mot bangkok (läste att det var 30 grader där i tidningen) hihi! åååååh det ska bli så sjukt skönt. puss jag vet att ni inte är ett dugg avundsjuka!
Ha hand om er och alla ni älskar
<3


RSS 2.0