01.45

klockan är ganska mycket. Men jag jobbade till 12 så det är inte så konstigt, haha!
Var ut med mina bästaste i Onsdags och det var sjukt mycket folk, men det var jättekul! Och jag och M.J va med om det roligaste och bästa på länge, HAHAHA! vi är bara så jävla bra helt enkelt, kvällens roligaste lätt.
Sedan hade vi sån tur och fick skjuts till dörren av älskade mårten, Tack! Sedan började vi laga nattmat, mumsis!
Dagen efter var den mysigaste på länge, låg bara och mös i sängen med täcken och kuddar, åt frukost i sängen och tittade på What happens in vegas! mysmysmys! mina vänner gud jag vad jag tycker om er!
Nej nu borde jag verkligen sova, ska jobba imorn också.

PUSS PÅ ER!

vid din sida

såg nyss en superbra film. fin och sorglig och lite rolig ibland.
Helt otroligt vad jag blir berörd av filmer. Men den var så fin och tårarna bara kom.
Den här filmen fick mig att uppskatta mitt liv. mina familj. mina vänner. allt!
<3

next to you

Tisdag idag, ellerhur? Shit jag blir helt förvirrad.. i mitt huvud är det typ söndag. Men aja, Idag träffade jag systeryster och vi åkte till kupolen! blev nåt inköp och käk. Sedan åkte vi hit och tog en långpromenad i det vackra vädret och pratade om livet. Det behövdes, I LIKE YOU A LOT! <3

nu ska jag äta, men sen då?  Hör av dig om du vill hitta på nåt!
pusspusspussss


RESA, det är väl livet

Hej Vänner!

Jag och M.J tog lov redan i torsdags och på fredag morgon var vi på väg till oslo. Efter att ha ställt fram all packning som måste ha vägt (allt tillsammans) ca 40-45 kilo så knatade vi ner till bussen som vi precis hann med! turen var på vår sida. Likaså när vi släpade oss från östra hamngatan till stationen så precis när vi satt oss till rätta så åkte bussen mot Oslo. Tajming jaO. En mysig bussresa med sötaste malin till karlstad där vi bytte buss till Oslo. Allt gick fint och martin kom och mötte oss och vi tog sen bussen till deras lägenhet som var supermysig.

Så vi bosatte oss och lagade mat och såg på fucking åmål med "familjen" som bodde där. Supermysigt.
på lördagen åkte jag, malin, Martin och Wille in till city och kollade läget och handlade lite grejjer. Sen åkte vi hem och lagade tacos och började blanda drinkar. Sen åkte vi till balos student korridor grejj och träffade mycket härligt folk och knöt nya band. och till slut hamnade alla på krogen. Hade superroligt och när vi kom hem åt vi nudlar och gick och la oss.

söndagen mådde dom flesta inte allt för bra, så det blev halvsova i soffan och senare Desperate housewifes och promenad med malin i oslo och sen på kvällen lite besök och såg på beckfilmen. Vi la fram madrasser kuddar och chips och sen satt vi där allihopa och myste hela kvällen. måndagen packade vi ihop oss och åkte hem på förmiddagen. Tog en buss till elverum (en annan del av norge) därifrån åkte vi bil med maggan hem i det vackra vädret förbi sälen och alla fjälltoppar, så mysigt.

En liten snabb resume av helgen.
Det va en härlig inledning på mitt sportlov och jag har haft superroligt.
Tack Malin Jonsson för en oförglömlig resa, Jag älskar dig! <3


pussssss

på min kära Malin jonssssson eller ska vi säga josson? :D:D <3

och på min älskade syster!<3

sportlov redan idag!

Nu har jag och M.J gjort klaart allting inför imorgon!:) Packat, bakat, fixat och trixat! känns fettbra och vi är pepp. Imorn åker vi till Oslo för att hälsa på min älskling och wille! Det kommer bli sjukt kul, herregud va mycket mat och packning vi har med oss, galet. dom kommer tro att vi ska stanna där två veckor, haha!  Men det sket man väl i.
vi blir borta tills nästa vecka nångång, vet inte riktigt när vi kommer hem, hihihiih! Det blir mys och så får jag ju tillbringa 8 timmar på en buss med MalinJonsson, herregud hur ska det gå! haha, det kan jag tala om, IT`S GONNA BE AWESOME!

men det kommer bli så myyyys, vi hörs när jag kommer hem och då äre lov. SÅ SKÖNT och BEHÖVLIGT!
takc och adjö <3

love it

JAG ÄLSKAR MUSIK. TYP ALL MUSIK, VAD SKULLE JAG UTAN MUSIK?  DET ÄR VERKLIGEN DET BÄSTA SOM FINNS!
så det så

break even

äntligen klar med svenskan. puuuhh..
usch jag kan inte formulera hur jag känner. Kan inte ens förklara det i mitt eget huvud. känner mig typ glad fast ändå inte. någon sån där konstig magkänsla du vet. Men mest mår jag bra. Tror jag bara saknar någon för mycket. kan vara det.
eller så är det låten jag lyssnar på nu som gör det, jag älskar den.
jag är lycklig, jag är det, jag vet det, jag är det, verkligen!!!!
puss på mitt underbara liv, eller nåt!

duktigt

känner mig rätt duktig faktiskt. Jag tränar, jag pluggar, jag jobbar, jag hinner med att träffa kompisar och gå ut med hunden och ringa telefonsamtal, ibland behöver man ge sig själv lite beröm.
ida du är duktig!


bra insats

nu ska jag krya ner under täcket och drömma om något kul, en resa eller nåt (förhoppningsvis) synd att man inte kan bestämma sina drömmar. Klockan ringer tidigare än vanligt imorn bitti, för jag och davve ska vara hurtiga och träna på friskis innan plugget, det blir kul.
pusss&godnatt!


it`s my life

jag har haft fullt upp hela helgen. Men det är så jag vill ha det. jag klagar absolut inte, jag tycker om att ha saker att göra hela tiden. Mamma bara skakar på huvudet och frågar "hur orkar du ida?" "ska du inte vara hemma ikväll?"  Men jag vill ju göra saker jag tycker är kul. Och man hinner inte med allt om man inte utnyttjar tiden.

Det började i fredags med att jag egentligen inte hade några planer till att få §en fullspeckad dag/natt. Efter skolan följde jag med Malin på stan och sen träffade vi G på stan och fikade lite. Sen träffade jag ida på stan och åkte buss med henne hem. Sedan pluggade jag lite (ambitiöst, tycker jag) Sedan gick jag och mötte hanna efter nån timme tog vi bilen till Arenan för att kolla på RockaFett konserten som var bra!:) träffade lite nadra §kompisar där också, mys! Efter det följde Sara med mig hem och vi bestämde oss för att dra ut. Vi åkte buss hem till Johan där det var lite folk och festen började. Sen gick vi på krogenoch det var jättemycket folk, och massa kompisar, sjukt rolig kväll alltså! man hinner med en del om man heter ida welker. mamma får fortsätta sucka och undra hur jag orkar..
Det var min fredag i stora drag, resten av helgen orkar jag inte ta nu.
HÖRS SENARE!


du kan inte vara mer än den du är

vi människor lever ett liv. Du har fått ett liv, en gåva. Man är en personlighet, ingen är lik dig. Alla har en egen identitet, det finns ingen som du. Därför är det viktigt att du inte försöker vara någon annan. Var dig själv och stå för det.

torsdag

idag hade vi bara två lektioner, skönt. På bussresan hem så kom en farbror och datt sig bredvid mig. Han pratade verkligen nånstopp men det var rätt kul :) han var förundrad över min mobil och visade upp sin sin och berättade att det enda han kunde var att ringa och svara och titta vad klockan var :) sen satt han och pratade om skolan och utbildningar och om min framtid vad han tyckte jag skulle satsa på och sådär. Sen när han gick av bussen så önskade han mig lycka till i livet och med framtiden. Så söt. Fick mig verkligen en tankeställare. Sånna där tillfällen är värdefulla tycker jag! :)

nu ligger jag i sängen och myser med james morrison i bakgrunden. Ska handla med pappa sen och äta god middag och ikväll får det bli lite gossip girl, det låter bra!
puss på er!

tre underbara ord

och det känns så bra! <3

tre underbara ord!

Idag blev jag lycklig .
Och var pepp. För idag har vi nämligen badat isvak :) Det var en ny upplevelse! först kände man ingenting, sen kände man allt och det var bara iskallt iskallt (jag vill upp, jag vill upp) Sen så lugnade jag ner mig och på filmen som vi spelade in så säger jag direkt när jag är uppe, "ja men det där var ju ganska lugnt" haha, men det var superkul :) Sen blev det bad och bastu efteråt sååååå skönt!
Bra dag helt enkelt, och nu ska jag sätta igång med pluggandet och sen ska jag iväg på fotbollsträning.
1000 PUSSSAR!

sleeping to dream

TJA! min vecka har vart upp och ner! mest upp, eftersom Martin kom hem i tisdags och det var LYCKA kan jag bara säga! VAr så underbart att bara krama honom och mysa i hans famn. kärlekkärlek! så jag har umgåtts med honom varje ledig stund! men om kvällarna som blivit nätter och mornarna jag snoooooozat alldeles för länge har inte vart så poppis, har vart sjukt trött och försovit mig och bara inte orkat kliva ur sängen... men äsch jag överlever nu när älsklingen är hemma!:)
Idag efter skolan var jag, malin davve och cidde och tittade på dm i fotboll :) sen efter det blev jag sjukt trött och åkte hem till älsklingen och vi låg i soffan och tittade på tv, jag somnade, han blev inte förvånad! hihi, sen åkte vi till kupolen en sväng. MYS DAG! nu ska jag göra lite kärleks te som jag köpte (hoppas det smakar som det luktar) och se en film, sen sovasovasova!
Jag tycker om min martin! <3


långfärd

Var underbart idag på isen, strålande sol och varm oboy, ramlade en gång, haha! har ett blåmärke under knät, rätt åt mig!! nej men kanondag på isen, really!
är får ni en bild!


kvällen kunde inte sluta bättre!
ME <3 YOU

med glädje går jag och sover

JAG ÄR LYCKLIG!

.

jag är en idiot

långfärdsskidskor

HEJ OCH GODMORGON!!
jag tror på en bra dag idag. vi ska åka långfärd idag i skolan, justnu är det 16 minus, men det ser ut som solen kan dyka upp, vi hoppas på det, håller på att göra varm choklad och mackor. Men nu måste jag packa iordning lite innan jag drar till skolan, vi hörs sen om jag itne trillar i plurret vill säga ;)
pusss, HA EN BRA DAG!

vilken helg!

Fredagen va bäst på länge, verkligen! Efter skolan hade vi tjejerna mys hos alice med matlagning och förbredelser, hårfärgning så där tjejigt ni vet. vi åt middag och 6-7 kom mer folk och festen började, vi sjöng singstar och jag tappade rösten. så det ska vara! ;) alla blev glada i hattarna och kvällen hade bara börjat. vi gick till bussen och på den föröskte jag starta allsång, men det var svårt, så jag sjöng mest själv :P haha, sen kom vill till rättvik och fick champagne och dansade och kvällen var bara superlyckad. vi var ett supergäng och det kunde inte bli bättre. 
Sen sov jag hos min bästa vän och vaknade där.
på lördagkvällen va jag med sara, myspys och idag har jag jobbat och pluggat istort sett hela dagen.. mindre kul.
 
haha, igår fick jag och sara till det.
Hon: är det där ditt konfirmations halsband?
Jag: japp! har inte du konfirmerat dig?
Hon: Neeej.
Jag: jaha så du är inte född?
Hon: Nej.
Jag: hahahah, sa jag född?
Hon. hahahha, jaa!
Jag: hahahhahahahaha! jag menade döpt!

fast jag träffade alla mina bästaste vänner i fredag så saknar jag dom redan!
Det är kärlek! PUSS PÅ ER! ♥

RSS 2.0