I OSLO!

vi har flyttat in i våran lægenhet (som blev vældigt mysig till slut) Vi har det bra och nu sitter vi på adecco och søker jobb, håll tummarna før oss! jag saknar er (men bara lite)
PUSSS

JAG FLYTTAR!

Med frugan till norge, oslo imorn! Sista blogg inlägget på ett tag alltså. Vi kanske inte skaffar internet på en gång, så ni får hålla ut. Allt är väl så gott som packat och klart, hoppas jag!?! känslorna svämmar i mitt rum och vi vet inte vart vi ska göra av dom. Så mycket som händer i våra liv justnu, både bra och dåliga saker, så nu skiter vi i alltihopa och drar. that`s it. kommer sakna er alla mycket. Men vi blir inte borta för alltid, tar bara en paus från det vanliga falu-livet.

men nu måsteeee jag sova. ska köra långt imorn, godnatt och ta hand om er här hemma!
PUSSSSSSSSSSS!!

PALLA PLOMMON!

jag och malin gjorde det idag. Till våran resa! jag menar.. En gubbe som bor på min gata har HUR MYCKET plommon som helst, som bara ramlar ner blir ruttna och så vidare.. ni fattar, det är väl lika bra att jag tar dom och äter? eller :):) hihi

svar på kommentar

Till ooiiii

vi har ingen gps. Men vi behöver inte det heller. Vi har rätt bra lokalsinne, Faktiskt!  :) vi åker genom Karlstad, den vägen. så äre!

lördag, det är nära nu

om två dagar flyttar jag. Till Oslo. Med Malin. känns sjukt..

Igår blev det pizza och en bra film i biomörkret med Sara, Flickan som lekte med Elden, sjukt bra! längtar redan tills nästa film kommer!  Efteråt blev det kaos men det löste sig till slut, tack alice! :) Idag är det lördag, fint väder, gick nyss en prommis med bror min och nu blire att kolla på idol och duscha, packa och planera och ikväll blir det röjj ögona böjj. FEST! jag är grymt taggad! festen är lite för våran ära eftersom vi flyttar, avskedsfest liksom. BLIR NAJS DET.

tagga peppa tagga peppa!
NU KÖR VI!

SÅLD

idag sålde vi äntligen våran husvagn, så skönt! Pappa köpte en båt nyss och den kan man ju ha lite roligare med i sommar! jag ska lära mig åka vattenskidor, wooho ;)

Full rulle

myskväll hos maria igår, med idol, dipp och grönsaker och slutligen en beckfilm och en hel del prat om allt möjligt. supermys, pusspåer! Sen sov jag hos malin och jag va som vanligt inte ett dugg trött, lite jobbigt! men tillslut somnade vi och sov till 1 imorse, galet. Malin började jobba halv 2 så det blev bråttom, jag gick ner och gjorde frukort åt min älskling som sprang runt i huset, sen åkte vi. jag kikade in på lite fika hos alice och prata lite.

Nu har jag duschat och sitter i köket och dunkar musik så pappa blir irreterad på mig ;) han lagar mat, mums! ikväll bär det av till en liten by, en by fullt av lugn och ro. Hannas mormor och morfars stuga, MYS! sover där inatt.

som ni märker är det saker hela tiden, mitt liv i ett nötskal.
BUT I LIKE IT.
LATER

SVAR PÅ FRÅGOR!

kul att så många har frågat, ska göra mitt bästa för att svara ;)

1. Vi kommer att bo i en lägenhet som ligger 20-25 minuter med buss från oslo centrum,  lägenheten har jag inte sett, men jag antar att den är ganska liten och mysig.

2. Vi har inget jobb, så vi åker dit lite och chansar, hoppas på att få jobb. Jag har två kontakter som kanske kan hjälpa oss lite också. men vi har inget jobb från början.

3. hahah! deras huvudstad heter Oslo, eller?? ;)

4. Hur jag kan göra så mot dig? vad ska jag svara, vem du nu är.. så kommer jag inte vara borta för alltid! :)

5. Ekonomi delen är lugn för min del. hade två jobb januari till juni och sedan jobbade jag hela sommaren, så det är chillbill, har ju betalt min usa resa också, så det känns mycket bra! :D

6. Daniela jobs och jag var väldigt tighta förut, men har glidigt ifrån varandra en del, men är förfarande vänner. och tack. Som sagt, har jobbat mycket och sparat pengar :)

Det är okej att ställa fler frågor om ni kommer på, självklart! :D nu ska jag göra mig klar sen ska jag och malin åka och storhandla mat och grejer till flytten! tjingeling hörs sen!

STÄLL FRÅGOR

alla typ frågar om norge på msn och jag måste ta det typ 1000 gånger, så ställ frågor här på blorren istället så svarar jag mer än gärna, tack för förhand, höhö! pusssssssssss

märker du hur fort det går?

Det är mycket som händer, mycket som förändras. Mycket man kan påverka och mycket man inte kan göra någonting åt alls. Varför hoppas man på något som man vet är omöjligt? egentligen.. bara undrar

jag borde sova

och vända på dygnet, åt rätt håll, men jag kan inte.
är inte trött, vill inte sova, du håller mig vaken i tankar.

I`m doing it for me


Det stora beslutet ^^

Filmen vi såg var faktiskt helt okej, chill kväll med godis och cola, najsbajs! :)

Jo, jag har ju vart velig med Norge, tappat suget och velat skita i det helt. Men nu är det som vi sa från början. Vi åker, våran plan blir tillslut som vi planerat den från början. vi kommer att åka från Falun den 28 september, alltså nästa måndag. känns både bra och dåligt. Men nu gör vi det. det är bestämt, tänker inte fundera mer, orkar inte det.
Ena dagen har det känts så tungt att bara lämna allt här hemma eftersom jag har haft så fullt upp trots att jag är arbetslös. Men samtidigt tror jag det är bra för mig själv att bara komma bort lite från allt som finns här hemma. Jag måste försöka tänka lite på vad jag behöver. Jag kan inte hjälpa alla här hemma, finnas till för alla och ge råd och trösta. Jag har vart så uppe i att försöka hjälpa alla andra att jag glömt mig själv. Så nu åker jag lite för min egen skull.

Jag vet inte nu hur länge vi blir borta, allt beror på. Hur det går, hur det känns, om vi får jobb, om vi orkar och om vi saknar. inget är spikat, vi åker dit av ren chansning för att se lite annat än falun i ögonen, få lite mer erfarenheter (kött på benen) och bo själva.

justnu tror jag det blir extra svårt att lämna på grund av vissa saker jag inte nämner. Men som jag sa, jag måste försöka och ge mig själv tid, och funkar det inte då kan vi alltid åka hem, inget mer med det. Så ligger det till.
Nu är jag trött och vill bara krypa ner i sängen, godnatt!

Ett beslut är taget

berättar om det ikväll när jag kommer hem.

För snart kommer Malin hit sen blire filmmys med
Jocke och Erik ikväll. det blir nice, puss så länge!

varför gör vi så här mot varandra?

Ingen av oss vet varför...
Vi vet inte vad vi vill komma
"för att du är du" fick jag höra.
betyder det att jag är speciell i dina ögon?

skönaste morgonen på länge

klockan ringde, vi var alldeles för trötta för att gå upp, somnade om, vaknade när vi vaknade, småprat i sängen, ligga och dra sig länge, gå upp och kissa, göra frukost och ta med en bricka till tv:n, hämta våra täcken, mysa ner oss i soffan, se film och äta frulle, nästan somna igen, ligga och prata ännu mer. POFF sen var klockan halv 2 :)
MYS!

todaay

Idag åkte jag till borlänge och lunchade och gick på kupolen med tiina :) Mysig är nog rätta ordet för henne. hon är lugn (oftast vill säga) klok, chill, bra lyssnare och underbar! blev lite shopping och en glass på det, tack för en mysig dag!

Sen när jag väntade på tiina såg jag en söt tant som svarade i sin mobil och sa sedan: "ja, jag står här i borlänge centrum med en systemetkasse i handen och ser lite lycklig ut, hihi" (BARA SÅ NI VET LIKSOM) nej men jag tyckte det va lite gulligt! snart ska jag leka med mina gulltuppar, har saknat er! full rulle på mitt schema! wihooo :)

Ida dagen

Idag grattar vi alla som heter Ida namnsdag! jo tack :)

en måndag, och vad har jag gjort idag? Gått en långpromenad med en hund som måste vara kär eller nåt. han var helt omöjlig att gå med, sprang fram och tillbaka, hit och dit.. gud va jag skrattade en gång, han gick med nosen i gräset och PANG så gick han in med huvudet i en stor sten! haha! han är kär och galen, gulligt! :)
Sedan har jag städat rummet, tvättat håret, gjort mig lite lunch och ja, inte mycket mer.

ps. Det ser ut osm det blir norge nu ändå :)


olycklig kärlek

Alla har säkert någon gång varit förälskad i någon som inte känt samma sak tillbaka. Jag pratar om obesvarad kärlek. Den sortens kärlek som känns hopplös och som nog är värst att känna. Till slut vill man bara glömma personen och aldrig mer tänka på den. Men du tänker på honom/henne hela tiden, om inte mer när du bestämt dig för att tänka på den mindre. Det går inte. Och du undrar när ska jag komma över? Det är slöseri med tid, varför gör jag så här mot mig själv? kanske för att man nånstans där inne tror och hoppas att personen ska se en i ögonen och berätta att den tycker om en också.

Varför jag skriver ett sånt här inlägg nu är inte för att jag är olyckligt kär eller något. Men en person jag känner kämpar justnu med detta.. kärlek är kärlek, det mest komplicerade som finns, eller?

bilder från cyyypern











lägg märke till mina snygga flipflop jag fick lov att köpa när mina gick sönder ;)



älskar denna bild! tack du japan eller kines som tog den! :D

MALIN SAHLANDER MIN BÄSTA VÄN!

Jag har inte känt dig så förfärligt länge, ändå vet vi allt om varandra, verkligen allt. Vi har aldrig bråkat och nog heller aldrig svikit. Du är som en syster, därför jag kallar dig det ibland. För jag tröttnar aldrig på dig. Vi umgås jämt och ständigt och om vi inte ses hörs vi på telefon eller sms, haha (nördar) men det är liksom bäst om vi är tillsammans, då är man hel på något sätt. vi kan skratta oss till magont och träningsverk åt våra skämt och åt ingenting och jag älskar det! Du kommer föralltid vara en av mina bästa vänner, det vet jag! Idag fyller du 19 år och jag hoppas vi kan fira din typ 60 års dag tillsammans på bahamas eller nåt mysigt! hihi. du är underbar och jag älskar dig!

önskar jag kunde vara i bjurs med dig och fira din födelsedag, men det tar vi längre fram!
du är guld mitt hjärta! <3

shoppaaaaaaaaa

haha, har handlat lite grejer de senaste dagarna, mycket najs. två par byxor, tre tröjor, underkläder, tights, sjal och hårspännen. yey! och jag flagnar som fan. inte.kul.

Igår firade vi malin som fyller 19 idag, (GRATTTTTIS) vi åt tårta och sjöng karaoke sen blev det spel och utgång med mycket folk :) toppenkväll! idag ahr jag vart till valbo med ma pa och sis en sväng, nu väntas mat sedan nåt mysigt med lite kompisar tror jag :) hihi

pusspuss

Cypern 09 var guld värt!

ojojoj, sol, bad, stek, mat, glass, drinkar, party, värme, läsa, chilla, flyta, duscha.. och så mycket mer. Denna resa var så sjukt välbehövlig. Nu har jag energi, har fått lite färg och har bott med min kära i ett paradis. ca 40 grader varje dag, och 29 i havet, gudomligt! TACK MALIN för en oförglömlig resa!


jag älskar dig!

RSS 2.0