man kan inte vara annat än lycklig

när vädret är underbart och man umgås med vänner, äter god mat, känner syrenen dofta så gott att man vill smaka på den! :O allt är bara bäst! idag har det varrt riktigt varmt och jag älskar det. bilder kommer imorn!
toppen helg! tack alla som var med! <3

Ida och Anna bloggar 02.45

Justnu är vi på efterfest i h-gårn! Kvällen har vart great, tillslut, lite segt i början men nu jävlar:D
Kanske blir nattbad och picknick, för alla vi är så jävla pigga och vill aldrig sova!!!! :D:D:D:D jonas hanspers höjde stämningen med ett gitarrsolo! WOHOOO! :)  Sen imorn blire STEEEEK PEACE OUT! pusss

ÄLSKA

hinner egentligen inte skriva nu, men måste bara säga hur glad och lycklig jag är nu!
ÄLSKAR LIVET!

en solig fredag morgon!

Jag tror faktiskt detta kommer bli en kanon dag. Ska cykla till skolan om ett tag, passar på att få extra motion. Sedan ska jag lämna in två arbeten och sen har jag verkligen ingenting mer i skolan, så underbart! Jag går en kort dag och sen är det liksom fredag. Planerna för dagen är inte helt spikade än, men det är rätt skönt!
hoppas alla får en fin fredag! pussss ajdaho

STOLT

jag är bra
(:

Du har rätt

Det är som Ida säger, jag vet aldrig någonting (då menar vi känslor) jag är väldigt sällan säker på mina känslor, spelar ingen roll om jag ger det tid, fortfarande lika osäker. Bestämmer jag mig för något funderar jag på om jag gjort rätt..  varför är det så?

det drar ihop sig

studenten närmar sig och det känns sjukt bra. Man fattar verkligen inte hur lite det är kvar även fast man har almenackan mitt framför näsan, det går liksom inte in i hjärnan! Men det är väl bara att inse fakta och vara glad! :D
Idag var också en rätt onödig dag i skolan som så många andra, men men! har fått två grejer i skolan nu, tills fredag.. så det är väl bara att köra det sista och pusta ut på fredag! tillbaks till uppsatsen............................... boring

idpower

hade en jättemysig kväll med ida igår, fler sådanna tack!
och alldeles nyss tog vi vårt första dopp i sjön, det var galet kallt, måste tillägga att vi valde hosjön också, den som är kallast, strongt gjort tycker jag! plus att solen hade gått i moln men vi gjorde det ändå, inget kunde hindra oss typ! men så nu va det kirrat, känns bra! :)  nu ska jag plugga lite, BYE!

sammanfattning av helgen!

GALET!
haha, det va röjj varje dag. Onsdag harrys, torsdag tacomys med tjejerna, fredag hemmafest, lördag afasi och filthy! :D
umgåtts med bäst människor hela tiden! MUMS
Idag är det stekväder och det gillar jag. Köpte en glass på stan med malin och jonas, åkte hem och chillade i en solstol och snart ringer ida och då drar jag dit. För ikväll blir det mys och sleep over time, en del prat och kanske nån mysig film!

jag är lycklig



vad är det med denna helg?

alla är bara så sjukt pepp hela tiden!
UNDERBART, ikväll blir det återigen FEST, och idag är jag mest taggad ever tror jag, shitshit!
imorse kände jag bara, nej inte fest idag igen, men nu! OJOJ. nu kör vi!
HEJHOPP SUGOCHSVÄLJ<3

har du fest eller?

jag är hemma hos marcus och poppar musik!!!!
kvällen blev helt som vi inte tänkt! haha, men det va spännande!
IMORN BLIR DET MEST RÖJJ EVER!
pussssssssssssssssssssssssssssssssssochsmek

YMCA

jag
behöver
inte
säga
någonting.


Puss / IdaW


funnnn

Igår åt jag malin och malin på harrys, supergott. Beställde lite dricka och sen vart det röjj. HERREGUD vad mycket folk det var, verkligen! Ibland tog det bara stopp när man gick någonstans, man tog sig inte fram. Men det vara bara rooooligt! :) Nu är jag ensam hemma och det är full gång med städning och förbredelser.. för ikväll kommer tjejerna hit och vi ska laga tacos och mysa! det bliiir nice!
Pussochkram så länge! IdaW

sweet

efter många om och men och argument för och mot så har vi nu bestämt oss! haha.
Ikväll blire Hayys med mina honungspuffar! Och det är tydligen många som ska dit?
ROLIGT. Det verkar vara något speciellt med just denna helg, alla är överpepp,
jag tror det beror på att studenten närmar sig med stormsteg, jag blir helt knäpp
när jag tänker på det! och lång helg från och med nu för nån timme sen, allt är
bara så underbart. livet leker ses i dimman! Pusss då!:)

:D

Jag är pepp för i helgen blir det festa med dom bästa!
jag älskar mina vänner, ni är superduperkalasasbäst!<3
gonatt!


jag är vek

hon fick mig att baka en kladdkaka, nu står den i ugnen!
hahaha

Say hello

igår va jag supertrött och somnade på sängen. Sen blev jag pigg och M.J kom hit och vi tittade på film och åt smoothie, peppade, såg gossipgirl och åt glass, mumsi! sen blev det en impuls sleepover, sånt gillar vi :) Och idag hade vi en så himla onödig lektion, kändes så värt. Verklingen.

Efter den superdumma onödiga lektionen följde M.S med hit och vi gick till mats bilar och kollade in lite rääääsers! ;) nu tjatar min syster på mig att vi ska baka en kladdkaka, men jag orkar inte röra mig från sängen, och jag som måste duscha, typiskt!

en bild på mig och min älskade ängel <3

baby just say yes

föregående inlägg = icke läsvärt. (nog om det)
helgen har vart najs, en hel del jobb, lite äventyr, lite fest, lite sena nätter och tidigar mornar.. men kul! :)
idag är det måndag, men det blir en superkort vecka, yesyesyes! jag har just sovit lite eftersom jag inte mår så bra, har ont i magen och är helt slut. då får man bädda ner sig, och nu ska jag ta och kolla på lite gossipgirl och onetreehill, det blir najs!  Love my friends <3

isse är jesus och det är skottlossning på kvarnberget!!!!!!!!!!

millern haar fryst för daniel, och malibu är gott direkt ur flaska!!!!  bellman är got tycker flpil :) nej, hörrni, jag är iten helt nykter och pojkarna skriker!! så dom pissar på sig! isse kom just, asså kom som i kom, hejdåå!

do you?

Filmen var jättebra :) bara så ni vet! hehe. Glömde berätta att vi var vid Liljans herrgård idag med vissa delar från klassen på utbildningsdag. Mer lek-och-prova-på-dag om jag får säga det själv. Vi fick testa på saker som de handikappade gör där om dagarna, superroligt! Rullstols race, tandemcykel, luftgevär och lite annat smått och gott! Trevlig dag. Imorn är vi lediga, tack gud om du finns!

Malin ligger här återigen och halvsover i min säng, undra om den är skön eller om hon bara är inne i nån sov period, haha! Nej nu ska vi borsta gaddarna och ja, kanske se en film? Eller bara ha tjejsnack.. mys i vilket fall med dig hun <3
Godnattpusssssssss

sova middag

Jag och malin tittade på full frys och mös i mitt rum, sen gjorde vi en spelningslista med lugn musik och la oss med massa kuddar och filar och sov en stund. jag bara älskar att sova middag, tror malin håller med för hon ligger fortfarande under täcket och myser söt som hon är!
Imorgon har vi studiedag vilket vi är så tacksamma för. Så ikväll ska jag och malin och mamma och mina syskon gå på bio, det blir Män som hatar Kvinnor, blir toppen! :)
pusspusspuss!









gammal goding (:

hejhopp

Träffade marika en stund idag, trevligt :) och nu har jag precis kommit hem till malins place nummer 2. För imorn ska vi på en utbildning, vet itne riktigt vad vi kommer få göra än, men det blir spännande. Har köpt matsäck (jammi) hihi. Tell you more later!
xoxo


för det känns så bra!

Idag var jag ledig så jag passade på att sova ut ordentligt, superskönt! Sedan gick jag på stan med Sara en sväng och så va vi upp till donken och åt mat  :)

Sedan kan jag berätta att den största stenen jag haft i magen är nu borta, försvunnen och kvar finns bara glädje, kärlek och hopp! Justnu är jag så glad att allt är över, att vi kan ha det som vi hade det om inte bättre. Är så glad att du ringde idag, jag älskar dig min vän <3  

höll på att glömma

Tänkte bara berätta att jag är ledig imorgon!
och det känns så bra! Godnatt på er<3

Say it all over again

Hade just fruktstund med min syster. Vi drack te och åt kiwi och melon :) Har nyss duschat också så nu lutar jag bättre, hah. Pappa är i Enköping på beredskaps polis kurs och ska dessutom få pepparssprays utbildning, lite coolt!? ni får höra hur det gick sen när han kommer hem!:D  mamma är på jobbet nu så jag ska vara duktig och gå ut med hunden sista vändan snart, när jag avrundat mitt telefon samtal.
Pusssss

lite bilder från dom senaste veckorna






Tack och Hej

lockande morgon, man ville bara hoppa ur sängen!

NOT. Vaknar och hör hur det dånar på altantaket av regn, och man vet att vi ska ut och grilla och ha aktiviteter med klassen.. Kändes inte så lockande direkt. Men tog mig upp och packade med mig regnkläder och en banan, Är jag inte duktig? Men när eftermiddagen kom så tittade solen fram och det blev en mysig eftermiddag trotts allt.
nu är jag hemma och lutar rökt böckling!
haha

kidnappad?

haha, det blidde ingen nattmacka, hann inte förens några filurer kom och kidnappade mig. Som tur var övertalade jag dom att köra ner till stan och inte längre bort, haha. Vi träffade lite folk och åt lite på stan och det slutade med att malin körde hem mig på natten, tack för det darling!

hela dagen igår (SÖNDAG) så var jag superslö och strosade runt i pjamas hela dagen, man behöver sånna dagar ibland också. Tittade på film med la familja på kvällen, två bra filmer! The day the earth stood still och Human Trafficking, den sistnämnda var någoooot bättre. sjukt hemsk men sevärd!
HOJ

nattmacka?

tror jag sak äta en nattmacka, dom sista gick precis, har vart lite folk här på grillning som jag sa tidigare, och det har vart fullt ös hela kvällen. Men sen drog jag på en fest, men det var inte så mycket drag. Iallafall inte för mig och malin ;) men nej, åter till nattmackan, så får vi se om jag får besök snart ;) hahaha

you make me feel

mys+tjockis kväll igår! tittade på massa film och köpte massa gottis, vi tyckte att vi förtjänade det! :) kom hem idag till ett hus där det var full fart och förbredning. Pappa fyller år idag GRATTIS så vi ska ha lite grill partaj. Pappa stod och fixade med mat, mamma med efterrätt, min syster städade och poppade musik och ja, min bror duschade tror jag, full rulle! Jag har nyss vart ute och gått en lång promenad och ska snart hoppa in i duschen och fräsha upp mig!

Men när jag gick förbi mats bilar så är det en röd volvo som håller på att köra in där och så stannar den typ innan den kör in och tre stycken (tror det var killar) tittar på mig och vinkar när de sitter vända åt helt fel håll.. kör sedan in och är rättvända tittar ännu mer och vinkar igen, jag med solen i ögonen försöker kisa och se vilka det är men lyckas inte, men vinkar ändå glatt tillbaka. spännande, höhö.

time for a shower!
xoxo

GUD I SKRUVEN

malin ligger här i min säng och skattar som en liten mus med en fet hicka! hahahaha, hon kan inte ens titta mig i ögonen och prata som en normal tjej. hah, vi vet itne riktigt vad vi ska hitta på.. men vi låter tiden visa det. Vi känner för att träffa lite folk, fast samtidigt inte, kanske blir det att köpa lite gott och mumsa! ;) vi får se! VI är öppen för förslag och impuls saker!

Pusss så läääänge!

tralalala

Idag va jag och min babe på kupolen och letade klänning till henne. Och vi hittade en :) käkade och spanade på teknikmagasinet, haha ;) Sen på kvällen hände en sjuk grej. Jag sitter och kollar ut genom fönstret, lite trött efter dagen och ser två hästar på en äng, tittar lite mera och skriker "MALIN STANNA BILEN, KOLLA ÄLGARNA!" haha, jag upptäckte att älgarna inte hade någon man och att dom var enorma, haha, det va sjukt. Sen vevade vi ner rutan och ropade på dom och då stog de helt stilla och viftade på öronen, haha! KUL :)
jag älskar dig Sally! <3

UNDERBAR HELG

Älska impuls saker! Lördagen blev en av de roligaste dagarna på a very long time om man säger så!
Grillning i bjurs och sen hem till anna på fest, och hon fyllde år, grattis!:D Var mycket folk till slut? Sedan blev det krogen, det var någonting med den kvällen som gjorde att den blev så jävla bra bara, kan inte riktigt sätta fingret på det!
Söndag blev det lite kalas för Adam och sen bowlade vi, myspys!
Är bara nöjd med livet justnu, glider på moln mot studenten ungefär, och jag har haft sjukt mysigt med er Malin och Alice! niär! Det bara sprudlar glädje från min kropp och jag gillar det.

kanske slänger upp nån bild sen :D
Kysssss

LOVE LIFE

sol, varmt, vänner, grill, cider, vattenpipa, cykel, glass, tunna kläder, solbrillor, drinkar, bikini, bästa vän, chill, promenader, mysiga stunder, skratt, solstol, öl, hängmatta, grönt gräs, blommor, studsmatta, ballerinaskor, glada människor, underbart liv!
ungefär så kan man sammanfatta mina senaste dagar, Jag njuuuuuuuter!
<3


RSS 2.0