Länge sen jag mådde så här pissigt!

imorse när jag vaknade kunde jag nästan inte prata. eller gå för den delen. min knän gjorde så ont och jag var ömm i hela kroppen, tom i magen. halsen känns tjock och gör sjukt ont. hade 3 blåsor på tungan och i gommen?!?! så mitt tandkött var uppsvällt. jag satt och svettades och frös om vart annat när jag klivit upp ur sängen.  har inte ätit nåt riktigt sen i fredags.

så ja. imorn ska jag gå upp och ringa vårdcentralen, är trött på det här nu!
återkommer när jag mår bättre!
HOJ

sjuuuk

det blev inte riktigt som jag hade tänkt, attt när jag vaknade så skulle mitt halsont vara över. nej. jag hade hög feber och var värre i halsen. helt sjukt va slut jag var, kolla här. jag jobbade onsdag natt och kom hem torsdag morgon. sov då från 9.00 - 18.30 sen åt jag en pankaka (fick inte i mig mer) sedan låg jag och pratade i telefon i en timme med T, sedan somnade jag igen. vaknade upp klockan 21.00. förflyttade mig till soffan, somnade där och vaknade upp 22.35, borstade då tänderna och gick och la mig och sov hela natten. och idag gick jag inte upp ur sängen förens 12.30! förstår ni då hur mycket jag svoit? så dåligt som jag mådde igår kväll har jag inte mått på väldigt länge!

jag som såg fram emot den här helgen "/
Tobbe kommer hem idag iallafall och har lovat att komma hit en stund :)
nu ska jag ta en dusch tror jag så jag känner mig lite piggare!
hoppsa ni mår bra!

tjenixen!

jag är lycklig!

igår onsdag var jag till kupolen med fredrik och shoppade lite välbehövliga grejer. Hårinpackning och sånt där. smink, hårklämma.. eller köpte jag den? en liten jacka åkte med också helt spontant! sjukt snygg och på rea, loveliii! :) Hade jättemysigt.

Inatt när jag har jobbat har en grej hänt, halsont börjar krypa fram och mina halsmandlar (hatar ordet) har svullnat upp och gör ont. när jag vaknar idag så vill jag att det ska vara borta, okej? har även skrattat en hel del åt gubbarna, dom är så sjuka! nej nu blire frulle på jobbet, tjjjjing!

true friendship never ends


livet är bra nu, god´morgon!

jag sitter på jobbet och vi har jobbat på som fan idag alltså! FAST vi är minst antal folk så hinner vi göra några fler tusen än de andra skiften som är fler än oss. vi är så sjukt effektiva, jag och gubbarna! ;)

början av natten var jag på så sjukt bra humör som ganska ofta justnu i mitt liv. Vilket jag älskar! känns som jag inte har så mycket att klaga på i dagsläget. har en del planer inför veckan. ska till knoppen imorn, kupolen ska också hinnas med, kasnke lite party till helgen och träffa T såklart.

jag mår bra, hoppas ni också gör det!
jag längtar till sommaren, herregud vad jag längtar. jag vet att det kommer bli underbar!
tjejen med ett leende på läpparna, det är jag det!
peace

sova, det är jag bra på!

för natten till söndagen sov jag 14 timmar eller ja, men kan +a på två timmar, för på kvällen tittade vi på film hos martin, jag tobbe fredrik och micke. Den var ganska seg i början och jag somnade på en gång. vaknade när det var ca 10 minuter kvar på filmen och dom frågade "var filmen bra ida?;)" öh ja, svarade jag nyvaket! haha så då blire ju 16 timmar, nytt rekord hej! (jag kan ju påpeka att det är påfrestande att jobba natt 5 nätter i veckan, så därför ser mina sömnvanor lite knasiga ut)

helgen överlag har vart en riktigt myshelg, för jag har mest chillat hela tiden och umgåtts med bästa!
filmtjam nu tjao!

gammal bild från 06, tiden går fort när man har roligt!

with you

I feel safe and happy

MALIN JONSSON

Jag är så glad att jag har dig
och jag släpper dig aldrig
<3

yoyoyoyo!

torsdag idag vilket innebär en natt kvar för mig, wooho!
Sen är det helg och jag längtar! Oliver ringde igår och sa "ida, jag ska jobba med dig iaf halva natten" OM jag blev glad! :D och han kanske gör sällis även en bit in på denna natt också, hoppas!



jag är glad!

HEJ THOMAS!

tänkte att jag skulle hälsa till mitt blogg-fan Thomas!
höhö, hoppas du känner dig hedrad!


idag har jag inte gjort så mycket vettigt, vart ute och gått, tittat handboll som slutade bajs, ja tagit en lång och skön dusch och suttit framför datorn! nu är jag på jobbet! :)

justdet, kan ju nämna att jag fått ett nytt smeknamn här på jobbet också "fia" eller "fialotta" kom på det för att thomas just ropade "kom nu fia!" haha

HOJ

förvånad?

öh ja!

jag vaknade av att jag känner hur två stycken slänger sig i min säng på varsinn sida om mig. jag öppnar ögonen och ser tobbe, säger "vafan gör du här?" vänder mig om och ser fredrik!! jag säger typ, "meeen neeej, va gör ni? va är klockan? jag drömde att jag spelade fotboll juu!  va gulliga ni är" allt det! antar att jag var förvirrad och ja.. nyvaken! haha hade inte ens hört att dom ringt på dörren. men jag uppskattar det verkligen, va mysigt att vakna upp bredvid er gullpluttar! hihi, ni gjorde min dag helt enkelt. Följde med dom och tittade på film innan jobbet, MYS!

tycker om er!
sånna här saker får en att upskatta och älska sina vänner ännu mer. spontana saker och överraskningar it the shit ;)
PUSS


SÅ BRA!!!!

jag åkte aldrig till sundsvall. Nej!  för mammi vaknade på morgonen och hade jättehög feber (inombords blev jag så lycklig, inte för att hon var sjuk utan för att jag slapp åka till sundsvall och kunde vara hemma med mina älskade!) SÅ så blev det. jag åkte och överraskade Malin Jonsson (som trodde jag var i sundsvall) och det gillades! det blev förferre och snack med roligt folk, dans och sedan ner på kopparhatten.

kvällens höjdpunkt var ändå när vi satt på maestro allihopa bara "vårat gäng" hihi! satt och åt, pratade minnen och blev en del fyllesnack och skratt! herregud, nej det var bara så mysigt! som en familjemiddag fast BÄTTRE! Efter det blev det efterfest-pjamasparty hos jonssons, vi myste, badade bastu och ja hade trevligt! :) blev en sen kväll som jag sent ska glömma, jag älskar verkligen er mina fantastiska vänner!
pusss

16 januari 2010

Godmorgon tjejer och killar!
Jag vaknade av någon anledning 07.15 och kunde inte somna om. vi halv 8 var jag klarvaken och nu kurrar magen! Idag ska jag och familjen åka till Sundsvall över dagen för att gratta Johanna (min kusin) som fyller 30 år! GRATTIS! :) Ska bli kul, men känns samtidigt ovärt för att åka över dagen (säger jag lite i bitterhet för att absolut alla mina vänner ska ut och partaja ikväll) Men ska ner på stan och träffa dom senare inatt! vilket blir kul :) käka nattmat och ja, agera chaffis? eventuellt va med på efterfest :) ni är så söta som verkligen vill att jag kommer ner, så vad gör man inte? love u guys!

jag har jobbat 5 nätter dennna vecka. jag är stolt

och jag kan tala om att det är påfrestande!

Fredag idag, sååååå nice!

och imorgon är det lördag, och då ska typ alla mina närmsta vänner gå ut på kopparhatten. först förfesta åt olika håll, malin jonsson kommer hem med pelle, och typ alla ska med och alla är sjukt taggade! KUL! men inte för mig. För jag kan inte vara med. Jag ska till sundsvall och fira min kusin som fyller 30 då, men jag kommer hem nångång under kvällen/natten. så jag ska försöka ta mig ner och käka lite nattmat med folk! Måste få träffa er alla är så sällan nu för tiden! (måste tillägga att det faktiskt ska bli roligt att åka till sundsvall också!)

Men jag har lovat vissa att jag kommer ner på stan sen så, det msåte jag hålla!
så vi ses ändå!
Puss

JAG ÄR GLAD!

sjukt jävla glad.

varför då undrar ni?

FÖR ATT LIVET ÄR SÅ SJUKT BRA JUST NU HELT ENKELT! :D
puss <3

haha

Gubbarna på jobbet vet ju att jag har bloggat på natten.. Sen idag när jag kom ut från lunch rummet så säger tomas "ida, nu har vi läst din blogg! men är jag verkligen en gubbe? jag är ju fan 29 år?!" hahah! kul att ni läser gubbar ;) jag förklarade för tomas att jag drog alla lite över samma kant, vad kallar man en 29åring? grabben, mannen?

precis som du

jag vill vara hos dig nu

japp, nu sitter jag här igen! måste bara berätta om en rolig insident! pratade med malin i telefon och hon berättade om Usa resan dom nyss kommit hem ifrån. hos sa  "vi var aldrig upp i frihetsgudinnan men vi såg henne på håll." så säger jag "jaha, ja det är ju fränt bara det säkert, men min morbror har vart i henne" hahahhah, fyfan va vi garvade efter att vi var tysta i typ 2 sekunder! haha åh.

en till rolig grej som putte på jobbet sa igår. haha! vi satt och åt lunch, och vi var nog väldigt trötta allihopa och vi satt tysta och bara åt. helt plötsligt så spiller han ner vitlöksdressing på byxorna, vi tänker inte mer på det, sen tittar han ner och säger för sig själv "ja det kanske inte är så bra om man kommer hem med en vit fläck precis där" helt sten seriös, jag kunde inte hålla mig! hahahaha!

kanske inte låter så kul nu, men i verkligheten, ojoj! 

jag ska inte klaga

jag har ett jobb att gå till. ändå tycker jag det är drygt. Jag får betalt av att göra något som inte ens är svårt jobbigt eller man behövver vara nervös över. och jag får bra betalt. så nu ska jag gå till jobbet och göra mitt jävla bästa och vara glad över att jag har ett jobb (i 5 veckor till iaf)

-jag har en resa att se fram emot
-jag har nyss gjort något åt mitt hår, är mycket nöjd också (kanske en bild sen när jag tagit nån)
-har många nära och kära, hihi
-mitt liv går bra nu helt enkelt!

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


god eftermidddddag

jag sitter här framför brasan och är nyvaken. det är varmt och jag njuter! är lite hungrig bara.

och precis justnu blev jag glad! hihi

tjena hejsan!

jag sitter här medans gubbarna är ute och röker.. suck! klockan är kvart i 5 på morgonen alltså bara 2 timmar och en kvart kvar, och då har vi en rast kvar på en kvart! YES!

Jag antar att pappas klocka ringer där hemma om ca 15 minuter och att min hund ligger och snarkar i korgen i hallen. Att mamma sover djupt och likaså min bror och syster, under deras varma täcken och drömmer förhoppningsvis om nåt bra. själv sitter jag här på ingarvet i ett stort lager och dunkar musik och ja.. Tjänar pengar! ibland glömmer man bort att man gör det. haha, kul sen när lönen kommer! HÖHÖ

jaja nog om det. Myste med sara.. igår blir det ju (känns som idag, men whatever) innan jag for till jobbet. vi kollade på en bra film som hette gran torino och åt smörgåsar och drack te och pratade massa. myspys! 

MALIN JONSSON, jag dör snart! du måste ringa mig så fort du kan. eller ge mig ett nummer där jag kan nå dig typ nån väns! eller kommer du hem snart?! jag vet ju ingenting, bara att du är i sverige och inte nåbar! ring ring ring! 

Pusssss nu ska vi köra sista rycket!
hoppas ni sov gott! :)
 


Luftslottet som sprängdes

Alltså jag älskar Stieg Larssons tre filmer, män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden och så luftslottet som sprängdes. Såg nyss tredje på bio och jag vill inte att det ska vara slut! Men dom är så GALET bra som tur är har vi de första två hemma och den tredje kommer inom en snar framtid också stå i bokhyllan så jag kan se dom precis när jag vill!

Ida gillllllllar!

TJENA BLORREN

idag har jag vart ute och gått en långprommis i kylan, men även i SOLEN!!!! :) sen har jag och mamma resat ur en garderob och städat lite :) Sen har jag vart med pappa och handlat (klapp på huvudet, duktig flicka) Snart blire taaacos och jag är sjukt sugen!

senare ska jag och min syster gå på bio med Malin och hennes syster, det ska bli mysigt! vi ska se luftslottet som sprängdes. som jag längtat!  pusspusspusss!

gull

eftersom T vet om att jag itne äter godis just nu så hade han köpt massa olika frukter och dukat upp dom på ett stort fat och tänt ljus i rummet. du är så söt! tack

Lite om resor jag gjort

Bulgarien
Åkte dit med familjen + familjen Wänn. Vi var i albena och det var underbart. Första gången jag flög och jag var 11 år. En veckas sol och bad och härliga stränder och runt vandringar. Träffade även en tjej där som jag håller lite lite kontakt med fortfarande. Vårat hotell var jättelyxigt och vi hade en balkong som var 13 meter lång och 6 meter bred ut mot havet som inte alls låg långt borta. (solen gick ner där varje kväll) helgrym resa!

Thailand

Familje resa även denna gång. Vi åkte till phuket, var borta 2 veckor. Och jag älskade allt med Thailand, människorna, klimatet, maten, stränderna, vattnet, ja allt. Vi såg massa coola grejer som james bond ön. Phi phi öarna, vilda apor, snygga fiskar och ja så mycket mer. Hur varmt och underbart som helst. Billigt som tusan. Ett exempel. Helkroppsmassage 1 timme = 40 kr. allt är billigt. Tummen upp! Helt fantastisk resa verkligen! Svårt att slå!

Grekland
Skiathos med Ida spendrup. Första resan utan någon vuxen, höhö. 1 vecka i mysiga grekland. (Dom har spelat in en scen i mamma mia filmen från just den hamnen där vi åt vajre dag) en till cool grej, madonna, ja riktigt madonna var på ön samtidigt som oss (vi såg henne dock itne men reseledarna hade sett hennes barn i hamnen) och vi såg antagligen hennes båt ;) men jaja. Urmysiga kvällar på standen, i hamnen. Stekiga dagar, sol var och var eviga dag, kanongod mat och båtutflykter. (och en ödla på hotell rummet, höra väl till?)

England
I skolsyfte egentligen men så kändes det verklige inte. Jag Malin.J, Malin.S Alice, David och Anders fick chansen att åka dit. Vi hade praktik i wakefield, men jag och Malin.S åkte till London också över en helg. Det var resans ljuspunkt. Lärde mig sjukt mycket, både språk, att ta hand om sig själv, ta ansvar och lösa problem. Hade superkul med min kollegor :)

Cypern
Jag och Malin.S tog en sista minuten för vi kände att vi var värda det efter en skitsommar fylld med jobb. Jag jobbade verkligen hela sommaren och jag var så blek som jag nog aldrig vart en sommar. Därför förtöjande vi det. Vi bodde i Fig Tree Bay, inte alls långt ifrån Aiga Napa som vi höll till på en del. För att sammanfatta denna resa säger jag orden: lugn och ro, avkoppling, stekhett, torrt, party, bada i det turkosa havet och i poolen. Jag njöt och sög musten ur allt på resan, helt underbart!

Sen har jag vart i lite mindre exotiska länder också. Haha! Danmark några antal gånger, Norge (där har jag ju fan bott) Finland och Tyskland minsann! hehe

Kommande resa kommer nog slå det mesta, även om alla dessa resor vart sjukt bra och lyckade. Men nu ska jag till Amerika kära vänner. USA!!! Och 80 % av varför den kommer bli sjukt annorlunda och svårtslaget är för att jag får träffa min bästa vän Ida Spendrup igen. Hon kommer stå där och vänta på mig och Elin (hennes syster) + att det är USA, det är coolt och det är stort! kommer också vara den längsta resa jag gjort. herregud va länge jag ska sitta på ett flygplan, mitt rekord nu är 10 timmar och mer ska det bli. ojoj! LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET!

pusss

FRIDAY

Och pappa står och lagar god mat i köket, mums!

imorse fick jag bara sova 3 timmar för sen skulle jag upp och åka till stan för att fixa till mitt extremt fula hår. Nu luktar det gott, känns sjukt lent, är inte slitet och har en lite annan färg/ton. känns skönt!

så justnu är jag lite trött och skulle egentligen bara vilja sova. eller nej.. jag ska äta god mat och sedan träffa tobias, det blir mys! :)


inte så pepp på jobb

hade hellre satt mig i soffan och sett en bra film. Men det blir man inte rik på.

KÄRLEK

Världen är full av stjärnor, glitter och röda hjärtan som dansar framför dina ögon.
kunde det kännas så här?
så stort?
hjärtat slår lite snabbare än vanligt, dina kinder blossar. det pirrar i magen och benen känns som gelè.
du är kär. nyförälskad. betuttad. förtrollad. besatt. tagen. charmad.
varför var det ingen som sa något?
om allt det sköna. härliga. vackra. men också osäkra. hur nära det var mellan det totala lyckan och den totala förtvivlan. att hjärtat ena sekunden kan sjunga och le - för att strax nästa brista.
Det pratas mycket om sex i dessa tider. om teknik. om faror och lömska gropar man kan falla i om man inte ser upp.
Det pratas mindre om kärlek. om förtroende och ömhet. Om att det faktiskt finns goda krafter som inte skadar och förstör. om kärlekens makt, styrka och förmåga att hela även den mest trasiga själ.
Men kärleken är inte alltid självklar. den kan göra dig matt och förvirrad mitt i allt lyckorus. Den kan göra dig glad och samtidigt förbannad. Den kan få dig att skratta och gråta om vartannat.
Och den kan få dig att ställa mängder av frågor.

tyck synd om mig!

FÖR JAG HAR VART FÖRKYLD I, (får se nu) CA 3 MÅNADER! :(

jag blir anfådd när jag går upp för en trapp, får hög puls av att jag reser mig upp i sängen. har lungor som rosslar, en näsa som är tät, ett städnigt tryck i huvudet som ger huvudvärk. jag orkar inte med det här längre. visst så där har jag sagt många gånger, men det har aldrig hållt i sig såhär länge. ingenting hjälper. jag äter host medicin, vitlök, c-vitamin i alla dessa former, äter tillskott, dricker mycket och ja..

svar ja, ärligt så tycker jag synd om mig, min stackars kropp. för den mår inte bra. Den vill orka och ha energi, för justnu känner jag mig hela tiden energilös, svag och trött (även fast jag sover mycket) när folk frågar mig hur jag mår svarar jag bara bra, för detta är justnu mitt normala tillstånd. inte okej.


Min barndoms kompis

Maria Jansson

En underbar tjej som jag gick i samma klass som från 1-5an, i 6an skiljdes vi åt för att vi 90or va för många och vi fick lov att göra 4 klasser. på högstadiet började hon i C och jag i A. men vi har alltid bott väldigt nära varandra och umgåtts mycket. spelat fotboll, gått på korsdraget och ja. vi har många minnen tillsammans helt enkelt. När sommarlovet i 7an kom så skulle Maria och hela hennes familj flytta till jönköping. Just den sommaren blev vi sjukt tjajta. vi umgicks flera dagar i rad, badade vid pricken och hade oss. Jag saknar just den sommaren, för jag hade så sjukt kul med dig, alltid. vi tappade kontakten när hon flyttade, jag skämms över att säga det, men vi va lika dåliga båda två, haha! Idag sågs vi iaf, några timmar över en fika och hjälp vad vi hade saker att prata om. Du är dig lik maria, en glad sprallig tjej som jag känner igen mig själv så väl i. jag blir glad av din energi och jag vet att du är en sann vän jag kan lita på. du vet att jag älskar dig! Och det va så härligt att träffa dig. nästa gång får jag komma till dig, kanske inte nästsa gång. men nån gång kommer jag, promise! <3


ville bara visa vilken underbar vän jag har, jag blir så glad!

"Det är en av anledningarna till att jag älskar sig så mycket Ida! För du får mig att uppskatta nuet mer och att verkligen vara närvarande när någonting kul händer. Jag vet inte om det här makes any sense to you. Men som exempel: du uppskattar småsaker som att det är fint väder eller att maten är god och din energi smittar av sig."

(detta är bara ett kort kort kort utdrag från ett långt mail jag fick, resten är lite för privat)

jag älskar dig

gamla bilder jag hittade









snart ska jag åka och jobba med gubbarna! (den yngsta är 29)
hoppas ni sover gott när jag märker och packar böcker!
Pusss!




jag saknar dig


haha, du kommer säkert döda mig när du ser denna bilden! men jag tycker den är förjävla snygg! hehe :) Jag vet inte ens vilken dag du kommer hem ifrån USA, men det borde vara snart och jag hoppas att det är snart, för jag saknar dig välidgt mycket! <3


godmorgon kära vänner

jag säger det för att jag vaknade nyss! jobbade inatt, lyssnade på hockeyn som vi förlorade, bajs! Men jaja, det gick bra ända fram till klockan 5 då började jag bli sjukt seg och gäspade hela tiden. var på tårta hos david igår vilket var mysigt. han fick det nyaste monopol av oss, verkar jävligt kul.. så nångång framöver hoppas vi på spelkväll!:D

nu ska jag ta en varm och och en kopp te, och be till gud att min förkylning ger sig.

tonight is the night

japp. idag ska jag jobba min första NATT. kommer bli spännande, jag har laddat med mycket sömn inatt så jag hoppas det går bra. Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för att sen ta mig ner på stan. ska kanske käka med fredrik innan det blir 20års kalas för david :) ska bli kul att träffa gänget igen! PUSS FÖR DENNA SÖNDAG.


nyårs afton

kan ju bara bertta att jag hade ett sjukt bra avslut och en bra början på det nya året.

jag var nykter och ganska opepp på nyår till en början (nykter var jag dock hela kvällen) jag körde fredriks bil och vi var på tror det var 6 olika fester. 12 slaget firades hos adam på knoppen, jättetrevligt! jag aggerade skjuss till en del folk och sladdade runt i halkan! Hade iallafall sjukt kul och är mer än nöjd! Träffade massa kompisar som man inte ser så ofta, och dansade ända tills klockan blev 4 nångång :)

2010

jag börjar gilla de siffrorna mer och mer.

lite planer finns för detta år
-jobba på boklagret nu i 6 veckor (ska bara jobba natt, spännande)
-hälsa på pälsk i uppsala
-åka till USA och hälsa på idis (kommer nog bli höjdpunkten skulle jag tro)
-jobba lite mer i hemtjänsten
-hälsa på en barndoms kompis i gävle (inget planerat men jag VILL att det ska bli av, det SKA bli av)

ja, än så länge är det inte så mycket spikat som ni ser.

RSS 2.0