fresh air

har suttit med datorn och pluggar flera timmar så jag kände bara att jag vill ut och få frisk luft, därför tog jag med min bäste vän (hunden) på en promenad alldeles nyss. supermysigt, mycket snö och hela gatan sover och man hör bara knarret av sina egna fotsteg. men nu är det godnatt!
P&K

du är bra!


Vill Ha sommar nu och ligga på bryggan med dig!
Du är bäst! <3


GRATTTTIS

till Hanna som tog körkort idag! :D

Take that

har nyss ätit frukost och ska snart gå hem till marikas lägenhet, ska bli spännande. Kul och träffa henne om inte annat! Sedan ska jag åka till skolan, har bara en eller två lektioner, skönt! Sedan får ajg fördriva tiden, får se om jag får nåt sms från dig. Annars blire plugg tills jag ska gå och jobba. är hemma vid 9 nångång och då blire väl ännu mer plugg, ser ut som en kul dag.. eller inte. äh nu går jag, tjingeling!


James Morrison

är kung!

Borde verkligen plugga, men jag har underbara vänner jag hellre pratar med, ÄLSKAR ER! <3

jag vet precis

Hur det är att ha den där känslan i magen. Den där känslan som säger att man inte mår bra, man är inte glad, pigg eller på humör för någonting. Men man kan inte sätta fingret på varför man mår skit. Känslan gör en helt deprimerad och att man bara vill lägga sig och sova och inte vakna på ett bra tag. Man vill bara sluta tänka, men samtidigt prata med någon om allt, fast man inte vet vad man ska säga för man förstår inte själv vad felet är. Man börjar tänka att man är konstig och onormal. alla har sina dåliga dagar, helt klart men om man känner såhär i flera dagar då? Kan det vara någonting specifikt som man bara inte vet om eller kan man bara känna sig nere flera dagar ändå? Jag kan inte svara på det. men jag vet precis hur det känns att ha den känslan i magen.

vi hinner

jag tjatar ju hela tiden om att tiden går så fort, vilket den gör. Men liksom varför oroa sig, det går som det går, vi kan inte göra nåt åt tiden utan att använda den väl. En lärare jag har sa till mig, du har hela livet på dig. och det är sant. Jag kommer hinna med att se och redsa dit jag vill, för det är väl mest det som känns som jag inte kommer justnu. Men hon är ute och reser och så nu hela tiden. och jag har så många år tills jag är lika gammal som henne, jag hinner ,jag har tid på mig. Jag måste bara inse det. Om jag väl gör det kanske jag slutar stressa upp mig och då automatiskt går tiden saktare.
Vi hinner,  jag tror det nu!

be with you

jag vill ha dig här, här hos mig. NU.

man must dance

tjänna. Hade gärna följt med mina bruttor till borlänge och tittat på balklänningar. Men jag skulle jobba, så det kunde jag dessvärre inte. fördrev tiden med mormor hemma hos henne med lite snack och fika, älskar henne! :) fick föresten pröva nåt spännande hemma hos henne. Ligga på en spikmatta! :) jaa det va coolt, ska ju vara bra för ryggen (därför mormor har en) kändes konstigt och sen blev man alldeles varm i hela kroppen. Efter besöket hos granny var det bara att åka upp till donken och köra. Tur att David va där och fick mig på bra humör iallafall.
nu är man så trött och seg så det enda tilltalande justnu är sängen.
godnatt folket!

har inget att skriva

får inte fram orden, dom sitter bara i huvudet men jag kan inte få ut dom liksom. Det tar bara stopp, så jag skiter i det.
GODNATT!

:)

Slutade innan 11 idag och det va skönt som bara den. chillade vid lunchen och gick sen på stan med malin och malin. Tittade på balklänningar och gick sedan och fikade, och babblade, så mysigt! :):) Sen skiljdes vi åt och nu ska jag hjälpa mamma med maten och sen plugga lite!
HÖRS

Dagens


humör: glad
känsla: vet inte riktigt
borde: byta julklapp med ida och malin
planer: åka hem och plugga och städa lite
fundering: när kommer martin hem och hälsar på
naglar: alla korta utom h´öger lillfingernagel
mat: till lunch: fisk och spenat och potatis, middag: soppa och smörgås
tvprogram: semester svenskar, haha
vilja: vara pigg imorn när jag vaknar
låt: James morrison - this boy
frisyr: tovigt utsläppt
klädsel: leggins och klänning
händelse: träffade ida en snabbis
vill ha: pengar!!!
drog: typ vindruvor
tråkigaste: svenskan idag..
finaste: ett mejl
köp: faktiskt 3 tröjor och en t-shirt
önskan: sommar

sköna dagar

alltså, justnu är det hur mycket lektioner som blir inställda eller så flyttar vi och skjuter på lektioner så vi har slutat tidigt flera dagar nu, och nästa vecka inleds med två feta sovmornar, supernajs! :) så man hinner hem och liksom bara vila, vilket behövs och är skönt, ha tid att bara ligga och slappa i soffan!

Snart kommer ida hit och lånar filmer, hon måste ha något att göra om dagarna nu när hon är sjuk igen, stackarn! "/  så jag ska välja ut dom bästa godinarna i hyllan åt henne! Och fråga snällt om hon vill skjutsa mig till affären en snabbis så jag kan köpa lite choklad som jag behöver till mitt plugg, hoppas hon orkar!
tjingeling!

I`m happy

har lyckats fått en del skolarbete gjort, känns bra! skön dag idag alltså, bara vart hemma och chillat runt, kollat på tv och pratat med vänner härifrån och så i mjukiskläder.
Har pratat med martin och jag saknar honom så! PUSSPÅHAN! <3
imorgon börjar dagen med söt-britta blir bra det!
tjingeling

:)

träningen gick faktiskt rätt bra, så tack martin att du peppade mig att gå! det va skönt att komma bort och fokusera på något annat! nu ska jag försöka plugga lite till, men inom en snar framtid lägga ner huvudet på kudden och drömma mig bort tills klockan ringer imorn, usch längtar inte!
Pussss

jag gör det

även fast jag är trött och slut så pallar jag inte att sitta hemma och vara nere åt (jag vet inte vad) jättejobbigt, så jag följer älsklingens råd att åka och träna, var inte så pepp på det innan, men han fick mig att göra det ändå. Behöver komma iväg och tänka på något annat och träffa tjejerna! Hörs sen!

dålig start på dagen

kom på alldeles för sent igår kväll att vi skulle ut och vandra igår och att man skulle ha matsäck med sig! Men eftersom jag var så sjukt trött sket jag i allt och tänkte "äh jag tar tag i det där imorgon" vilket var en dum idè. Vaknade imorse och var supertrött, kommer upp letar efter mina vinter kängor, men dom finns ingenstanns, jag börjar bli stressad och ber mamma kolla samtidigt som jag äter frukost vilket inte alls smakade bra. hon hittar dom inte heller utan föreslår att jag kan ta hennes, men dom är ca 3-4 storlekar för stora, jag blir sur för att jag är trött o.s.v. Sedan tänkte jag göra varm oboy iallafall, men då har min älskade bror tagit sista oboyen till frukost, och då blev jag sur på mig själv att jag låg och drog mig i sängen och lät den ta slut. Sen började allt pålägg ta slut, så då tänkte jag fan skitsamma jag tar inte med mig nån matsäck nu och köper på ica istället nån god baguettmacka. och sen tar jag mammas dumma kängor och går till skolan, utan matsäck och ett humör i botten. kliver av bussen och går in på ica, där finns inga mackor, baguetter eller något sånt, för jag va där en kvart efter dom öppnat. men bra tänkte jag jag får leva på risifrutti och två bananer. GREAT! (eller inte) Sen var det snöstorm och grått så jag hade verkligen ingen lust att ut och vandra, ingen bra start på dagen alltså!

Som tur är har jag mina älskade vänner som bjöd mig på lite mat, tack! och dagen var okeej.. vi frös när vi var stilla, men va varma när vi gick och lekte en lek, gud va vi skrattade, haha! Nu kom jag just hem och halvligger i sängen med en kopp varm oboy (som pappa köpt) och ska ta tag i lite plugg, sen får vi se om jag ska träna ikväll, har en känning av ont i halsen.. så vi får se!
HAREE BRA!

att vara hund

Det vore inte så fel tror jag. min hund ligger här nedanför mig och sover (vilket han gör rätt ofta, sover) Det ser så mysigt ut när man kommer upp en t.ex: måndag morgon, trött och det svider i ögonen och fryser så man vill dö, så går man förbi hans korg och han ligger där och snusar (inte tobak men ni fattar) haha, så tittar han upp i en halv sekund för att se vem det är och sedan faller han ihop igen. jag brukar böja mig ner och klappa honom och då är han alldeles varm och mjuk. Sedan får dom mat serverad varje dag och slipper tänka på hur dom ser ut eller vad de ska ha på sig, dom är bara som dom är varje dag!  gå på promenad som dom älskar o.s.v  Får så sjukt mycket kärlek och pussar. Alltid någon som har honom i knät och kliar och klappar honom tills han somnar, jaa ibland vill man va hund alltså!

Nu ska jag gå och göra mig iordning för work!
Ha en bra söndag! <3

godnatt

imorgon är det söndag igen, herregud va fort helgerna går :S Kom nyss hem från bjurs och det fort, vi rejsade lite efter den tomma vägen!:) tummen upp till M.J!  nu ska jag sova, Natttti!

lalala, jag har ingen passande rubrik

TJENAHEJSAN! igår kväll träffade jag hanna, vi gjorde fruktsallad och myste! och idag har jag vart och jobbat, det gick bra. Andra dagen på McDonalds och än så länge känns det bra tur är väl det. behöver pengarna liksom :) har nyss haft 1000 konversationer på olika sätt för att komma fram till hur vi ska göra ikväll, himlans krångel, men nu tror jag vi löst det! Det blev inte alls som vi tänkt men Vi blir ett gäng som åker till malin och umgås iallafall! och det blir bra, treevligt! nu ska jag kila och kolla hur det går för maten, tjingeling!


mys

imorse tränade vi på friskis jag malin anna och maria (tänkt att m.j skulle va med men hon glömde) men det va så mysigt efter man tränat att sitta där och äta frukost tillsammans och prata och känna sig duktig för att ha tränat. bra jobbat tjejer! :) Sen rullade skoldagen på och nu är jag trött, hörs senare!  

tralalala

har lite saker jag måste ta tag i, känns lite smådrygt. man lägger allt på hyllan och typ väntar, varför? man tror att man har bättre saker för sig.. som är viktigare, inte lika jobbigt och att man hinner sen. Alla gånger är det inte så bra att tänka så. nix. Men jag är glad, fast vädret suger och jag kommer ha grym träningsvärk imorgon. livet leker helt enkelt.
PUSSS!♥

fix the world up for you

nu ska jag komma igång igen, då menar jag med mitt liv, eller med träningen! ikväll blire fotboll, ska bli så kul. veckan blir fullspeckad med träning, jag är pepp! har inte tränat på ett tag och ni vet när man känner sig så där äcklig och nästan oren, så känner jag mig justnu, vill bara springa, svettas och ta ut mig något ordentligt :)

redan 12 januari, skolan rullar på och vi har nerförsbacke, mot studenten! SHIT. sen är det liksom slut. får se vad som händer sen! det va rätt chill idag i skolan. tycker om mina tjejer, A LOT! och efter skolan så åkte jag hem till sara och eftersom hon opererat sig så tyckte jag hon behövde choklad, så köpte med mig lite, och vem möter jag inte inne på ica, jo min käre vän oscar! :) (förlåt att jag skrämde dig) hihi.

justnu är jag glad, vet egentligen inte riktigt varför. men jag klagar inte. kanske för att jag pratade med dig nyss och vet att du har det bra, men jag saknar dig, redan! <3

rubrik

idag har jag umgåtts med älsklingen hela dagen, mys! han är förövrigt på väg hit nu! :) pusspålördagen.

you make my day

vad skulle jag ta mig till utan er?
skolan drar verkligen igång på allvar, drygt, tröttsamt och jobbigt. men dagen var kort vilket var tur. sen åkte jag hem till bjurs med min älsklings sis, vi har gjort nytta eller nåt :) åt supergod middag och åkte sedan på bio, YesMan. Den var rolig, men det som gjorde hela allting var en superhärlig tjej som satt bredvid malin. hon skrattade så högt, mysigt, mycket, smittsamt och så ärligt att alla på bion drogs med och vi fick en härlig atmosvär i salongen, utan henne hade inte filmen vart lika bra jag svär! så härligt med sånna personer som är sig själva och bjuder på sig själva och inte håller tillbaka, underbart. fick skjuts och hade flyt att hinna med bussen hem och nu sitter jag här och tänker på hur skönt det ska bli att sova. Imorn ska jag träffa älsklingen och kanske om jag har ork ta mig upp till lugnet och titta på lillebror som spelar fotboll, smkval. Jag gillar idag, puss på dagen och på alla jag tycker om!
 

!

JAG BARA ÄLSKAR MINA VÄNNER!
NI ÄR SÅ HIMLA BRA!
NI KOMMER INTE ENS FÖRSTÅ HUR BRA NI ÄR!
OCH INTE ENS FÖRSTÅ HUR MYCKET JAG ÄLSKAR ER

tar tårar aldrig slut?

jag bara undrar..

back to school

Hejhopp! idag trodde jag det skulle vara omöjligt att ta mig upp ur sängen, men det var det inte, av någon anledning. så det var ju bra, hann äta frukost, gå ut med hunden packa alla mina grejer, ha tid till att göra mig klart(så mycket tid jag ville) och till och med sätta mig här och skriva ett par rader. känns bra! har en lite läskig känsla i magen, kanske för att du åker imorgon, så idag känner jag mig lite skör. men jag ska göra mitt bästa för att ha humöret uppe, promise. Idag ska jag och malin träna igen, pepp pepp right? jag är! hörs senare, hoppas alla får en bra dag trots att skolan drar igång, PUSS!

en sak jag bara vet

är att jag älskar mina vänner, otroligt mycket. Tack för allt stöd, för att ni lyssnar, Tack för att ni finns!
<3

I don`t know if I can call that happiness

jag vet inte vad jag ska tycka, jag vet inte om jag är glad eller ledsen. jag vet inte hur jag känner. vet inte hur det kommer bli. jag vet verkligen ingenting justnu!

bra dagar

dom här senaste dagarna har jag umgåtts med dom jag tycker mest om, haft sjukt kul. mycket filmkvällar, spelkvällar, varma mackor mitt i natten, våldgästat, åkt bil, legat i sängen och skrattat och pratat om allt och ingenting, lekt med min laptop som jag har fått (GLAD) så det har vart underbart!

todaaay

var ute nu första gången på.. äh, sen i torsdags och det va riktigt kallt, men skönt att få frisk luft. Nu sitter jag vid brasan och myser! sen ikväll vill jag träffa malon så jag tänker ringa och säga det och hoppas på att hon vill träffa mig också. :)


trött?

såg precis en film som slutade nu, den var bra faktiskt. skumm men bra. Mamma sitter här och är jättetrött, jag önskar att jag också var det. så jag bara kunde gå och lägga mig under täcket och somna utan att behöva tänka. Nu kommer det inte bli så efter som jag inte alls är trött. kanske borde jag läsa lite? jag har ju faktiskt en bra bok nu också som jag kan läsa, fast då kanske jag inte kan lägga ifrån mig den, fan. äh jag får typ.. göra nåt annat.  GODNATT!


är det värt det?

We can try to talk it over
But we've walked that road before
Boy our song has played its last note
And we both know for sure
That it's time to close that door

år 2008

år 2008 har jag lärt mig många saker. jag har lärt mig att man måste kämpa och inte ta allt för givet. att man kanske måste gå vidare fast det känns omöjligt. början av året var ganska svårt, jag hade svårt att släppa vissa saker och förstå vad som hände, jag liksom ljög för mig själv, trodde att jag kommit över det, men sen när jag kom i en "viss situation" så insåg jag att jag fortfarande inte gjort det, helt. Det tog tid, men jag tror det måste å göra det, vissa saker iallafall. lite senare fram på vårkanten hamnade jag i en situation som jag aldrig gjort förut. Skapade en speciell realtion med en person som betydde mycket för mig och som jag vet att jag betydde mycket för. kommer alltid komma ihåg dig! jag har gjort två oförglömliga resor, två helt olika resor, men fortfarande båda har gett mig något att ta med mig i framtiden, verkligen. kärlek är ockå en sån grej jag lärt mig en hel del om. jag orkar inte gå in närmare på det nu, skulle ta alldeles för lång tid. kan bara säga att kärlek ser så otroligt olika ut från person til person, uppfattningen om vad kärlek är hur man visar det för någon, allt det där. Jag har lärt mig att tid måste man verkligen ta vara på. året har gått så fort att jag vet inte vad, Jag vill inte att det här året ska gå så fort, för jag vill inte att den KANSKE bästa tiden i livet ska svischa förbi och att man sedan ska ångra att man inte gjort det och hann med det.. det vill jag inte vara med om. Sen en sista grej. Ha inte för höga förväntningar på den nya året. okej, det är jättebra att sätta upp mål och så, det tycker jag verkligen. Men att tänka "shit det här ska bli det bästa året någonsinn" Det kanske bara är jag, men jag tycker man kan sätta upp mål, men ändå ta det som det kommer ta vara på tiden, sov inte hela dagarna (ska jag sluta med) gör så dagarna blir längre, gör så mycket som möjligt men ta det ändå som det kommer!  2008 var ett bra år, 2009 hoppas jag kommer bli bättre, men justnu har jag inga förväntningar. Egentligen vet jag i stort sett bara vad som händer i ett halvår framöver, tills jag fyller 19 och tar studenten (samma vecka), sen har jag ingen aning om vad som händer, det är både läskigt och spännande. mest spännande!  jag har många nyårslöften men noll förväntningar. vi gör 2009 till något bra, var lyckliga, lev nu och ta vara på tiden!


RSS 2.0