6 månader

i ett halvårs tid, har killen jag älskar varit min.
6 underbara månader fyllda av kärlek, glädje, lycka, tjaffs och tårar. allt som hör till.
Men det bästa av allt är att jag äntligen kan erkänna för mig själv att jag är kär. 

tobias är killen jag verkligen kan lita på, som alltid ställer upp, alltid. killen som alltid tänker på mitt bästa först. killen som jag kan prata om allt med, och han kan också prata om allt med mig. Han tröstar mig, värmer mig, pussar mig vid rätt tillfällen, han överraskar och är enligt mig världens bästa.

Jag älskar dig tobias <3



11.30

klockan är halv tolv och jag sitter här i soffan med mjukiskläder och täcke och myser. tittar ut och tänker för mig själv att jag vill inte gå ut idag. och det bästa av allt är att det böhöver jag inte heller :) HA! Drömde sjukaste drömmarna inatt så jag var lite förvirrad imorse när jag vaknade, haha! jag undrar vad dagen har att erbjuda.. tror inte jag vill göra nånting egentligen. bara vara hemma och mysa med tobias. han slutar snart att jobba, japp så får det bli!

skapa er en bra dag! <3


LEDIHET

sjukt galet underbart.

är ledig en vecka nu som jag bara ska njuta av att göra inte mycket speciellt alls. eller jag ska til lskåne en sväng med min älskling, men sen blir det bara chill hemma omkring. massa mys och massa sova-länge-dagar! :) pappa står och lagar mat, lax, my favotie. Sen kommer T hit och ska myspysa med mig, love it


 


pisstorsdag

ja idag var det inte min dag iallafall.
regn regn regn, och jag jobbar utomhus, inte så kul.
hade bedrövlig mensvärk och var bara allmänt trött och dimmig i huvudet.

men igår var däremot en mycker bättre dag. Fint väder och jag var ner på crusingen med Elina, käkade pizza i gräset och drack lite vin medans vi tittade på bilar! :) träffade glada och välkända ansikten, cyklade hem i sommarnatten utan att frysa i bara linne. ja kära vänner, det kallar jag kontraser.

nu ska jag mysa med min älskade som kom hem till mig
love you

 

 


dagens

Ta hand om dig själv och alla du älskar.



jag vill tillägna detta inlägg till Niklas Jansson

En kille jag nyss lärt känna, men som verkade så fruktansvärt snäll och genomgo.
Han gick bort i lördags morse, en olycka i trafiken. fruktansvärt.. 
Han var 21 år.

jag finner inga ord för allt detta, det är en mardröm för alla runt omkring och för dig också.
Livet är inte rättvist
Vila I Frid, vi är många som tänker på dig.

justnu

känner jag mig
trött, förtvivlad, lycklig, skör, känslig, gråter för det mesta justnu, orkeslös, obalanserad och så känner mig liksom borttappad.

men det kommer bli bra. ellerhur? 


bilder bilder bilder


mys med idisen i sthlm!


sundsvall 


världens bästa



I`ll be back soon

nu ni, ska jag försöka ta tag i det här med bloggandet, har fått lite klagomål! 
Förlåt.

 

Det har hänt så sjukt mycket så ni förstår inte. Har vart i sundsvall på gatufesten,  sthlm med idis en helg och shoppat, träffat underbara vänner, vart med min underbara pojkvän, tatuerat mig, jobbat och slitit och bokat mitt livs resa som blir av i höst! det känns som att livet glider på rätt fint, eller vad säger ni? jag gillare!

pusspusspuss, jag ska göra mitt bästa för att hålla i det här nu! :)


jag vill inte äta mer nötter nuuuuuu

passar nämligen på att äta det när tobbe är i skåne, men nu är jag less på det och saknar dig alldeles för mycket. kom hem, snälla!


Förlåt förlåt förlåt

men jag har inte tid. jag ser att ni läser eller åtminstone kikar in varje dag på bloggen och jag är ledsen för att den står stilla. jag ska försöka ändra på det!

 

Det har hänt en hel del om man säger så.. jag har firat midsommar på åland med världens bästa pojkvän och hans syskon och så. helt underbart! jag har haft väldigt ont i halsen en längre tid, vilket suger. jag har hunnit bada och åka båt, och jobbat en hel del. Men idag har jag gjort något utöver det vanliga kan jag säga! och det har blivit att jag inte sagt det till nån av mina kompisar av någon anledning, kanske för att jag inte träffat nån på ett tag:P så då vill jag hålla det hemligt liiiite till. men ni kommer få veta snart! :) ni kan nog inte gissa vad! och tobbe eller fanny, snälla håll tyst :)

hoppas alla som är på peace and love har det förbannat kul och dricker förbannat mycket vatten ;) nu när det är varmt menar jag! :)

pösss


RSS 2.0