dåså

jättetrevligt med tjejerna igår!:) nåväl, peace and love, vad ska jag säga? vad vill ni veta, det var sjukt kul, såg massa bra band, top 3 var nog The sounds (som jag malin och sara stod längst fram på) razorlight och håkan hellström. Sedan var det många många fler bra, ojoj! Vädret var kalas, och likaså stämningen! Träffade massa underbara människor, främlingar som bekanta som nära vänner! allt var kanoners!  På söndagen hade jag solsting och var så trött att jag bara villle sova. Men istället badade jag med ida och satt i båten och myste!:)  Köttar på med jobbet i värmen, det går, men man bli inte annat än slut! livet leker, vi människor steker! TJAO

:D

jag vet att jag vart sämst på att uppdatera, men jag har knappt vart hemma i helgen, peace and love you know! mer om det sen. Tänkte bara berätta att jag älskar sommar och jag vill aldrig att detta underbara väder ska ta slut! Har badat för ett tag sen och nu ska jag cykla till stan och äta buffè med tjejorna! det blir mysigt!
Pussspåer!

blicka framåt

Imorn är det sista arbetsdagen för denna vecka, sjukt skönt! det ska väl firas på lite olika sätt, hihi! på lunchen och på kvällen, blir great det. Nyss hemkommen från borlänge, fred och kärlek festivalen. hämtade ut bandet och träffade folk, åh längrat tills imorn då man kan ösa ordentligt! hihi

ida, känner bara att jag behöver dig så mycket justnu!

och nu borde jag sova för att orka med morgondagens arbete, yey!
peace out!

en känsla av obehag

nånting säger mig att det inte är som det ska.. 
samma gamla och ingen inspiration.
ingen frågade vad jag ville, om det var okej med mig.
Du tar bara för givet. pang bom klart, men blev alla nöjda?
lär dig att ta ansvar och vad ordet allvar betyder.

fyuecakh

klura ut det där ni! :)

Underbart väder i sverige, det gillar vi! Håller på att tillfriskna, sakta men säkert!  Det gick bättre att jobba idag, och det va najs att sitta och åka gräsklippare i solen, och sen bjöd johanna på glass, TACK för det! :)  Peace and love denna vecka, kanon blir det, därför tog jag ledigt på fredag så man kan steka järnet!!!

Och grattis till min älskade som klarade teoriprovet igår! du är bäst!

en mysstund i soffan

Jag älskar det jag gör justnu. sitter nerkrypen i våran sköna soffa, lyssnar på schysst musik, dricker te och äter en hårdmacka med laptopen i knät. det är bara mysigt, hihi. Hela helgen har bestått av chill, och det bara kryper i mina ben vilket är perfekt inför en jobb och peace and love vecka! åååh va kul det blir!
pusspussspusss på er

en liten underbar ö jag har varit på! (:

copycat

ser på en skräckfilm som heter copycat justnu, den är bra. men hade nog faktiskt hellre vart med mina älsklingar på dössberget och röjjt tror jag. Men nu när jag inte mår så bra så får jag vara hemma och titta på film och bli frisk, hellre blir jag frisk till peace and love nästa vecka!  jag saknar dig m.s hoppas du har kul ikväll! <3


















så här pepp hoppas jag att vi båda är nästa vecka!
GÖR MIG FRISK!!!!

midsommar

afton är nu över. blev en udda sådan, var hemma och åt gott och hade mysigt iofs, men det var allt! har vart lite chafför, tittat på film och bara kurerat mig :) var på en liten "utflykt" eller vad vi sak kalla det med sara också, sen träffade jag ida-älsklingen, tror de gav mig ltie energi, tack för att ni finns! nu har jag druckit ur mitt te så nu väntar sängen, hörs imorn sov gott!

sjuuk

jag har ju jobbat hela veckan och jag tänkte att jag skulle orka med idag också, men imorse när jag vaknade mådde jag bara skit. ont i hela kroppen, det dunkade i huvudet och jag kunde knappt få fram nåt ljud. pain. Så jag bestämde mig efter att ha tvekat (varför tvekade jag ens?) att stanna hemma, jag somnade om jag vaknade halv 2. efter det kände jag mig ändp lika trött och orklös, så min dag har jag spenderat i soffan framför olika serier. Nu ska jag se ett tvprogram. vi hörs senare! pössss

ni är det bästa jag har



och jag saknar er redan!

herregud vilken vecka!

Studentveckan var underbar, helt galen och fruktansvärd! allt på samma gång vilket kan göra en förvirrad och göra att man börjar prata om självmord med sin klasskompisar, haha! På torsdagen mådde jag illa och ville bara sova och skita i studenten. Jag trodde jag var dum i huvudet men fick reda på att jag inte var ensam om denna magkänsla. tur! Hela helgen var fullspeckad utom söndag då, som verkligen användes som vilodag! HALLELULJA! Fredagen kan ha varit en av de bästa dagarna i mitt liv. vi grät tillsammans en skvätt, sjöng och skrattade tillsammans! Det var så fint, så otroligt fint alltihopa! usch jag ryser av att tänka på det! ni förstår.

HURRA

jag är på mycket bättre humör nu! SHITSHIT. har just pratat med m.s i tele och checkat att vi har allt kalrt för oss imorrn! Våran absolut sista skoldag, känns overkligt! nu ska jag sova så jag får några fler timmars sömn inatt. Imorn ska bli en dag jag ska minnas hela mitt liv, vi gör den bra tillsammans alla 90:or!
GODNATTTT! <3

blandade känslor

usch, jag mår inte bra! Är det inte nu man ska vara som lyckligast? dagen innan den stora dagen, då jag tar studenten? Justnu känner jag mig svag, tom och lelös. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.. känner mig liksom bara tom, det är allt. Har ingen ork att le typ, samtidigt som jag är så glad för att den 12 juni 2009 är här. Bah, vet inte vart jag har mig själv. LATER

suddenly I see

dålig väder. men vad ska vi göra åt saken liksom? ingenting, ha kul ändå! Jag förstår inte hur jag kan vara så snuskigt pepp, BAAAAAH! Kanske för att mitt liv är så jävla roligt justnu! måste börja packa iordning lite inför kvällen, då det blir fullt ös. Middag med tjejerna, mysa med klassen och sen hem till harry, blir så jävla SWEEEEEET. Måste fixa lite nuu, LATERRRRRRRR! pusssssss

minnesvärd födelsedag!

nu sitter jag vid köksbordet och dricker te :) Igår fyllde jag 19 år och det var även mösspåtagning för faluns alla studenter. Sjukt underbar stämning och taggade personer! Vi följde faluns traditioenr och gick en vända i stan, slängde våra mynt och ja.. tog på oss mössorna! :) På kvällen hade vi en väldigt lyckad klassfest och sen va vi på etage på mösspåtagningsFEST. KING! VI HAR BARA FESTEN KVAR, FESTEN KVAR, FESTEN KVAR!  lycka kallas det!
     


eu-val

Idag har jag varit och röstat också. (Y)
gick nyss en promenad med min älsklings vovve, det var sol och fint vid sjön!
ikväll blir det en tidig kväll!
puss snyggingarrrrr!

STUDENTVECKAN BÖRJAR IMORN!

och jag fattar ingenting! Hur många gånger jag säger det så tror jag inte på det! Helgen har vart sweet. lite falukalas, jobb, fest, mys och lite annat smått och gott. Mest chillat för att ladda upp för imorn. kommer bli så GALET!  Justja, jag fyller även 19 år imorn, glömmer det hela tiden för det är bara massa fokus på studenten, men 19 vad är det att fira egentligen? haha

nattgäst

Hanna är påväg hit. Hon sover här inatt, och när hon kommer ska vi laga middag, jag lovade mamma att göra den idag! :) DET BLIR MYS! Jag ska försöka plocka ihop alla min akläder på golvet, men min hund har lagt sig på högen med kläder :s hahaha! jaja, det löser vi snart! tusen pusssisar!

jag förstår nu

Du trodde inte jag skulle förstå, det tog tid, men justnu på minuten kom det till mig och jag förstod, att det var du.

All I need is you

tjabba tjena hallå. Idag efter skolan som var slut tidigt på dagen åkte jag och m.j till kupolen för lite shopping :)  Åt mat och hade allmänt mysigt som bara vi kan ha! blev en del inköp för oss båda, great! Mitt rum ser nu ut som ett bombnedslag så jag borde göra nåt åt saken, man kan ju faktiskt ägna sig åt det nu när man inte har en ända skoluppgift kvar, SÅ SKÖNT! Så min kväll får bestå av städning och chill, awesome!
9 dagar kvar till studenten, 5 dagar till min 19års dag, helt sjukt. Jag begriper inte.. :D :O
Puss på er vänner!

en tisdag som känns som en lördag

Därför att jag vart ledig idag, och gjort mysiga saker. Som att sovit hos sara, ätit en bamba frukost, lekt med malin.j och myst! Sedan var på tårtkalas hos fredrik som fyller 20 år idag, GRATTIS! just därför känns det som en lördag inte tisdag.
pusssss

STEK

vädert i helgen har vart kanon vilket har resulterat i glada miner och många impuls grejjer. sola och bada och bara njutit av livet! Jag har kommit på mig själv när jag cyklat att det bara pirrar i magen och jag bara ler åt ingenting eller åt allt! LYCKA kallar jag det. Nu ska jag snart cykla till Sara, myskväll ikväll igen, LOVE IT!
bjuder på lite sommriga bilder, puss på er
     

RSS 2.0